Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Motylek_

Smutno, ciężko, źle........

Polecane posty

Gość miki_888
Tez tak miałam ale za bardzo go kocham zeby mu tego rzyczyć ale moze wtedy by coś zrozumiał. Wspólczuje Cibardzo bo pierwsze dni sa okropne potem nie jest lepiej ale z czasem troszke przechodzi ale jak widac na moim przykkładzie po miesiacu nadal cierpie i kocham do jak głupia i ślepa

Gość smutno mi
własnie, zeby oni do cholery poczuli to co my czujemy...

No to żeśmy się dziewczyny dobrały.....nie cieszę się z naszego nieszczęscia, ale cieszę się, że się rozumiemy

Gość smutno mi
ja tez szybko sie nie wylecze z tej milosci...za bardzo kocham...i mysle ze zawsze bede kochala na swoj sposob..on zawsze bedzie mial swoje miejsce w moim serduszku

Gość miki_888
Ale to jest straszne bo jest nas coraz więcej.... My to mamy przesrane dieci rodzimy, wszystkim sie przejmujemy jestesmy zdradzane okłamywane i CIERPIMY a onipotem przyjda przeproszą i my ich znowu przyjmiemy. To jest głupie... ale takie jest życie chyba

Gość smutno mi
oj rozumiemy rozumiemy i to chyba bardzo dobrze....fajnie ze jest kafe przynajmniej mozna sie pozalic i poznac opinie innych ludzi na rozne tematy...ja wciaz siedze i płacze...pomocy!!!!!!!

Gość smutno mi
wlasnie dlaczego my jestesmy takie glupie?wszystko wybaczamy...przeciez to jest przerazajace...

Gość miki_888
karzda ma swoją historie.. a wy byliście długo ze sobą?? nie ma zadnych oznak ze wróci.. moze kto wie ... tylko smsów do wróżki nie wysyłaj tak jak my :)

Ja też płacze i też nie wiem co mam robić........wiecie co? ciesze się, że mojej przyjacółce się tak dobrze układa z chłopakiem, ale jak na nich patrze to mi smutno, ale i tak się cieszę, że oni są szczęsliwi......chociaż oni....

Gość smutno mi
a ja oddalabym teraz wszystko zeby przestac go kochac i przestac myslec o nim....bo on i tak mnie nie chce...a tak sie staralam...

Gość miki_888
Moze to głupie wytłumaczenie ale my tak mamy bo poprostu mamy erce i oddajemy sie bez reszty kochamy i to jest przyczyną tyvch wszystkich cierpien ale jak by było gdybysmy nie kochały.. przecierz to by nie miało sensu

Gość smutno mi
ja bylam z nim 2,5 roku...najpiekniejsze 2,5 roku mojego zycia...mile wspominam...a teraz..masakra..dlaczego mi to zrobil...

Gość smutno mi
nigdy nie bylam u wrozki ani tez nie pisalam do niej sms-ow:Pi chyba nie mam zamiaru....choc kto wie:)

Gość miki_888
to sie okarze to pokarze tylko czas wróżka to wróżka albo powie prawde albo zmysli. Nie przestaniesz o nim myslec niestety i bedziesz myslała, ja mojemu powiedziałam ze nie bedziemy nigdy przyjaciółmi zeby na to nie liczył... zmartwił sie ale ja mu powiedziałam ze my jesteśmy i bedziemy czymś wiecej jak tylko przyjaciólmi boon zawsze bedzie w moim sercu

Gość smutno mi
kurde Motylku nic nie mow o przytulaniu......przytulil mnie dzis po raz ostatni na pozegnanie...jak ja wtedy zaczelam beczec w głos...boze...teraz serce peka

Gość miki_888
na naszym spotkaniu w tamten wtorek całowalismy sie przytulalismy nie załuje ale teraz wiem ze to i tak nie miało sensu. potem pisał smsy takie bardzo bardzo intymne co bysmy robili i tak dalej ja odbisywałam byłam w jakims transie bo znowu poczułam to co było kiedys ale to ucichło i teraz jest jeszcze gorzej a ja nawet byłam gotowa znowu pójść z nim do łóżka...

Gość smutno mi
nie znam za bardzo waszych historii....bo ni zdazylam zapoznac sie z nimi...;p

Gość smutno mi
poczytam sobie, chyba ze po krótce opiszecie mi...

Gość smutno mi
no nie mow mi Motylku ze Ty tez bylas w tym zwiazku na odleglosc...my tez nie mieszkamy w tych samych miejscowosciach....i to chyba zawazylo najbardziej..bo kiedy potrzebowalismy sie to nie mielismy mozliwoscie spotkania sie,porozmawiania, a przez telefon to nie to samo...

Tak.......byłam.......A było momentami tak strasznie ciężko......a teraz się wszystko skończyło......jeny on mnie skrzywdził a ja go kocham

Gość Dojrzala Kobieta
Dziewczyny! Tak czytam te wasze smutki. Rozumiem was. Sama przez to przeszlam wiele razy. Ze sposobu w jaki piszecie domyslam sie, ze jestescie bardzo mlode. Z cala pewnoscia mowie wam, ze wszystkie te smutki i milosci wam przejda i za jakis czas bedziecie sie z tego smialy. Jezeli odeszli, to znaczy ze chcieli i ze nic z tego zbudowac sie nie da. Poza tym faceci, rzeczywiscie nie zasluguja na to, zeby ich tak kochac. Kochajcie przede wszystkim siebie. A kochajac siebie nie macie interesu sie zadreczac. Wyplaczcie sie raz a dobrze i ...wezcie sie za szukanie kogos, kto bedzie potrafil odwzajemnic wasza milosc. To nie jest proste i byc moze jeszcze wiele razuy sie potkniecie. Wiec nie traccie energii, bo to dopiero poczatek zycia. A okres w ktorym jestescie to jeden z najpiekniejszych. Poza tym tylu wolnych, mlodych, pieknych mezczyzn wokol was. Przestancie kochac tych facetow, poniewaz trcicie czas i energie. Zacznijcie udowac cos nowego. Wierzcie mi, ze mam racje. Powodzenia

Gość miki_888
Nie bo my tak lubimy jeszcze nie zauwarzyłeś?? człowieku przecierz to niejest od nas zalezne. Stramy sie jakoś z tym pogodzić wygadać sie ... niewiesz ze to pomaga kobietom?

Gość smutno mi
dziewczynki kochane ide spac...mam nadzieje ze jutro sie tu spotkamy..dobranoc...przeciez i tak nie zasne...ale polozyc sie do lozka nie zaszkodzi...trzymajcie sie dzielnie...pozdrawiam