Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Motylek_

Smutno, ciężko, źle........

Polecane posty

Gość mijkiknlasxc
:D

No właśnie - a jaka jest psychika seksoholcka NIE z marginesu i o dojrzałości 30-latka? Proszę o odpowiedź... Wymądrzać to się każdy umie. A im więcej i czupurniej, tym mniej ma z reguły do powiedzenia, oprócz komunałów :)

Gość miki_888
Witam ponownie... kolejny dzien ale czy kolejne cierpienie.. to sie okarze u mnie narazie nie jest tak źle ale dzień sie dopiero zaczoł. Miłego dnia Wam zycze buziaki:)

Gość smutno mi
witajcie...mi humor niestety nie dopisuje..czuje sie tak samo jak wczoraj...dol straszny..mam nadzieje ze jak emocje opadna , wszystko przemysli to wroci...

Gość miki_888
Ja mam dzisiaj egzamin nie moge sie w ogóle skupić nic nie umiem boje sie jak cholera a nadal mysle onim zamiast sie uczyc i skupic na czymś warznym on ciągle we mnie siedzi. nie zalicze tego pójde i sie wygłupie ale tak naprawde nie moge miec do niego pretensji... BOZe co ja mam robić

cała psychika kobiet. Facet zdradza, rujnuje psyche, a one naiwe baranki: moze wroci, ja go kocham :) hehehehehehe Załosne jestescie. zycie ucieka a one tylko utopione w smutku. A utopcie sie w zalu, bedzie troche mniej czerni na ziemi

cała psychika kobiet. Facet zdradza, rujnuje psyche, a one naiwe baranki: moze wroci, ja go kocham :) hehehehehehe Załosne jestescie. zycie ucieka a one tylko utopione w smutku. A utopcie sie w zalu, bedzie troche mniej czerni na ziemi

Gość miki_888
Woidze ze jeszcze nikogo nie ma ale ja mam straszny dylemat... bardzo chce cos doniego napisac poprotu sie odezwac ale wiem ze nie moge bo to wszystko popsuje już 3 dzien milczymy a wczesniej normalnie pisalismya ale skoro on sie nie odzywa to niechce a moze mysli to samo o mnie albow ogole o mnie nie mysli.. a ja tak i chce zeby sie odezwał ... brakuje mi GO

Witam! wpadłam na chwilke, bo zaraz uciemak do koleżanki......U mnie nie jest tak źle dzisiaj, momentami tylko tak jakoś smutno i tęskno..... Sexoholck jak coś Tobie przeszkadza, a widzę że bardzo dużo to po prostu tutaj nie zaglądaj.

poprostu nie potrafię pojąć ni zrozumieć, jak można sobie ,zycie przepuszczać przez palce żyjąc przeszłością. Najlepiej, gdybyście zostały starmi pannami i siedziały w kółeczku naławeczce za 40 lat i płakały w rękawy, jak ja go kocham, a on mnie rzucił, życie się skońćzyło, może do mnie wróci???? jesteście tak śmieszne, że dla poprawy humoru sobie tu wchodzę :D Bo to aż śmieszne, kobiety marnują sobie życie, bo myślą o czymś co już nie wróci :)

Gość czy jest ktoś

z jednej strony masz rację kolego...nie potrafisz ich zrozumieć...popatrzmy na to z drugiej strony. Przemawia przez nie zdradzone uczucie i to jest bolesne. Ty zaś jako mężczyzna nie bardzo rozumiesz o co chodzi i z tym mogę się zgodzić. Dla Was niestety wyjście jest proste \" nie ta dupa, to inna\", jednak wrażliwa osoba nie potrafi myśleć takimi kategoriami .

Gość Zalezy ktoz to pyta

Gość Zalezy ktoz to pyta
Służnie milli

Gość zdradzony mężczyzna

Gość miki_888
no ja jestem ale widze ze tu dzisiaj pustawo... mi jest wesoło zdałam ten głupi egzamin potem poszłam to oblac i inaczej patrze na zycie tzn caly czas mysle o nim ale niech załuje kurde takiej laski jak ja to on juz nie znajdzie wróci... wiem o tym z podkulonym ogonem bedzie skamlał a ja z nim zrobie co chce :)

Zazdroszczę tego optymizmu. Mi dzisaj też raczej smutno nie było, ale zawsze prześladuje mnie myśl, że jego dla mnie już nie ma.....ja dla niego już nie istnieje......

Gość miki_888
ja jechałam sobie w autobusie i gapiłam sie w szybe i tak sobie myslałam ze teraz jestem szczesliwa ze powinien załowac ze ja to ja nie ma drugiej takiej jak Ivonka Ja np. jestem taka ze akceptuje sie w całości i nie mam kompeksow widze jak lus=dzie na mnie patrza głupia też nie jestem i to jest mój plus .. ale jednak brakuje mi go i chce zeby zrozumiał

Smsuje sobie właśnie z takim nieznajomym i nic mi nie pasuje bo wszystko sprowadza się do NIEGO brakuje mi go :( Wybacz ale ide już spać......Dobranoc....będę jutro.....

Gość miki_888
Dobranoc nie mysl o nim postaraj sie chociaz . Jestem z Tobą....

Gość smutno mi
ja dzisiaj mialam nieciekawy humor...choc teraz poprawil sie troszke, bylam z siostra w kinie na fajnym filmie choc troche dolujacy bo o milosci...ale jest ok...mam nadzieje ze gorzej nie bedzie..to dopiero drugi dzien wiec wiecie jak sie czuje...pozdrawiam

Gość aniolek5555
moj chlopka zerwal ze mna 5 miesiecy nadal go bardzo kocham i przez to cierpie a najgorsze jest ze nie jestesmy razem a on czesto do mnie przyjezdza nie wiem co mam o tym myslec caly czas jestesmy w kontakcie c o wy o tym myslicie?

hej...dzien jak trzy poprzednie...kiepskie samopoczucie i brak ochoty na cokolkwiek...a jak Wy sie czujecie???ja wciaz czekam naiwnie na telefon od niego...

Gość miki_888
Ja przed chwilą wstalam. czekam tez na jakąs wiadomość.. juz 4dizen milczymy.. pewnie jak ja bym oś napisla to by odpisal ale niechce bo toprzecierz ON tak chce... i od rana jedno o czym mysle to ON. Boje sie ze nie wytrzymam isie do niegoodezwe

Gość miki_888
do Aniolek5555----> poprostu wydaje mi sie ze jest do ciebie bardzo przywiazany, przyjerzdza bo chce sie wygadać wie ze mozna Ci zaufac do tejpory jeszcze nie znalazł nikogo kto by Cie zastąpił ale boje sie ze niedługo przestanie przyjerzdzac i sie odzywac bo znajdzie sobie kogoś a Ty będziesz cierpieć. Puki co zrób coś z tym postaraj sie uzyc jakiejs sztuczki zeby wrócił. Niewiem zazdrość... albo nawet mow ze nie masz czasu jak bedzie chciał przyjechac ze jesteś umówiona, idziesz na impreze czy coś takiego... ni emasz nic do stracenia a w taki sposób to sie tylko meczysz.. wiem ze to ni ebedzie proste bo ja sienie odzywam do mojego "byłego" od 4 dni i juz mam problem ale damy jakoś rade :)

Gość miki_888
Znowu napisłam do tej wróżki głupia jestem nabijam sobie głowe... Napisała ze: "Widze ze On jeszcze do ciebie wróci i bedziecie mogli sie do siebie zblizyc musisz jednak wykazac wiecej iniciatywy aby tak sie stało", "Jesli zrozumiesz dlaczego on odszedł od ciebie bedziesz mogla uratowac wasz zwiazek i bedzie wam latwiej", "on bal sie przyszłosci z toba i dlatego zdecydowal sie odejsc obawial sie tego ze bedziesz chciala za wczesnie zalozyc z nim rodzine", "Droga pani ale sygnalyjakie pani mu wysylala sa zupelnie inne dlatego on sie wystraszyl, powinna pani skontaktowac sie z nim", "jesli chce go pani odzyskac nie powinna pani na razie mówic mu o swoich uczuciach ale starac sie utrzymac z nim kontakt" no i co myślicie????