Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twingusia

dziewczynki w co sie ubrac na domowa impre w sylwestra?

Polecane posty

Gość pppppp
no właśnie jak?

Jak dla mnie to obowiązkowo rajstopy. Nie ważne czy pod spodnie czy do spódnicy, ale obowiązkowo.

Gość pppppp
też myślałam nad jakimiś dżinsami i fajną bluzeczką albo jakieś spodnie za kolano materiałowe i do tego jakaś fajna bluzka.makijaż i jakieś uczesanie luźne.

Gość Ja polecam cos innego...
W jeansach kobieta nie ma duzego seksapilu... Polecam spodnie z materialu za kolanka-no chyba ze nie macie zgrabenj pupy to jeansy chyba lepiej zatuszuja:) choc to tez zalezy...W kazdym razie ja stawiam na takie spodnie... jakis pasek fajny.Bluzeczka np ala gorsecik... wlosy jakies lekko skrecone badz calkiem proste - rozpuszczone - mocny makijaz seksi torebeczka i bedzie coooooooool;)

Gość biki
ale wy kurwa macie problemy!

Twingusia ja chyba pójde podobnie ubrana- jeansy, bluzka na ramiączkach z pierdólkami. Włosy chyba zakręce sobie, bo na codzien mam proste. Nad makijarzem posiedze troszkę dłuzej niz zwykle. Nie wiem tylko jakie budy, ale chyba to nie ma żadnego znaczenia, bo i tak w skarpetach bedziemy biegac po chacie... Ps. a jaka biżuteria?

Gość żaaaaaaallllll

Gość a wieec
a ja ide w spodniczce krotkiej brazowej a na gore albo bluzka na ramiaczkach taka z brokatem albo biala ktora ma siateczke jako rekawy....ta druga jest cieplejsza...wiec chyba ta druga wybiore

Gość ULALALALA
SPÓDNICZKA TAKA NIE ZA KRÓTKA ALE TAK W SAM RAZ I FAJNA BLUZKA...