Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spawn

O co jej chodzi??

Polecane posty

Gość Spawn

Jedna koleżanka ostatnio wyznała mi miłość i spytała czy możemy razem być. Z przykrością powiedziałem, że niestety nic z tego nie będzie, ona nalegała żebym podał powód, więc powiedziałem, że nie w moim typie, ale ona nadal usilnie naciskała co jest konkretnie nie tak, to wkońcu przyparty do muru powiedziałem, że jak dla mnie to waży za dużo.Teraz w ogóle się do mnie nie odzywa, wszystkie koleżanki na uczelni patrzą na mnie jak na wroga publicznego numer jeden.Chciała szczerej odpowiedzi, a jak ją dostała to focha puściła i jeszcze opinie mi psuje.I jak tu być z wami szczerym???

ona zwyczajnie nie moze sie pogodzic z odrzuceniem oraz faktem,ze ktos uznal ja za puszysta :classic_cool: dlatego \"wariuje\"....minie jej

Gość ollka
waga to czuly punkt kobiety dlatego tak zareagowala :) to mniej wiecej tak jakby powiedziec facetowi "nie bede z toba , bo masz za malego" ;)

Gość chichawka02
ollka> otoz to:)

Gość dla mnie to jakaś
nachalna i pojebana laska. Dobrze zrobiłeś że jej to powiedziałeś bo należało się jej za jej brak delikatności, żałosną desperacje i nachalność

Gość Spawn
Zuzia tylko widzisz jej może i minie ale opinie to ja już będe miał "wyrobioną", a nie jestem jakimś gogusiem lecącym na anorektyczki, ale akurat nadwaga u kobiet troche mi przeszkadza, oczywiście moje zdanie podziela 99% moich kumpli ale tylko mi się dostało.Olka moim zdaniem troche nie trafne porównanie, bo wage można zmienić rozmiaru penisa(nie licząc operacji) nie. Smutne, że za szczerość odpłaciła się czymś takim ale mam nauczke na przyszłość lepiej kłamać w żywe oczy niż powiedzieć prawde.

Spawn, daj spokoj... zalezy Ci az tak na opinii innych? wartosciowa osoba, nie opiera sie na takich zrodlach.( na pewno sa takie wsrod tych, ktore mialy \"zaszczyt\" poznac Twoje prawdziwe \"ja\" )reszta niech pozostanie ze swoja \"wyrobionym\" zdaniem...

Gość gogunia
Spawn----> na drugi raz mów: jesteś ładna i inteligentna ale po prostu nie zaiskrzyło między nami! Gdy kobieta chce szczerości, to nie znaczy że chce żebyś ją zranił, wytykając jej ułomności. A co zrobisz jak ona dla Ciebie schudnie??? Dasz jej szansę?

Gość myślę że źle zrobiłeś
że wdałeś się w podawanie szczegółów typu nadwaga. Mogłeś mówić ogólnikowo ale za to bardziej dosadnie, że poprostu: Nic do niej nie czujesz albo że spotykasz się z kimś innym i koniec!

Gość nie ladnie.....
faceci to sie w ogole nie znaja na rzeczy...

swoja droga to rzeczywiscie palnales gafe... kobiety sa wrazliwe, i jak ktos juz tu powiedzial, nawet jesli chca uslyszec prawde to nie chca byc zranione.Nie pozozstaje nic innego jak albo sklamac albo nie byc szczerym do konca.

Gość Spawn
Skoro nie chcecie słyszeć prawdy to po co o nią prosicie? Dla mnie hipokryzja. Ja zawsze móiłem prawde chociaż była bardzo trudna fakt że zazwyczaj między kumplami, ale oni bardzo sobie to cenili, i ja też od nich wymagałem 100% szczerości, wiele mi to w życiu pomogło.Oczywiście, że dałbym jej szanse bo do tej pory była naprawde fajną dziewczyna z charakteru.Teraz pewnie się odchudzi ale z zamiarem zrobienia mi na złość :P i pokazania co straciłem itp. I nie było moim zamiarem jej ranić tylko dać wskazówke co powinna zmienić.

sluchaj..kumpel to kumpel,,, Nie traktuj wszystkich jak swoich kumpli.Panowie sa wlasnie tacy,ze chca slyszec prawde, bezwgledu na to jaka ona jest.Powiem wiecej, nie obrazaja sie.Z kobietami jest inaczej. Swoja droga ciezko byc troszke bardziej delikatnym? nie przyszlo Ci do glowy ,ze bycie az tak szczerym moze kogos zranic? Wiem,ze pewnie nie chciales tego,ale masz teraz nauczke, by tak nie robic.No w kazdym badz razie w stosunku do kobiety, ktora przychodzac do Ciebie chcialaby uslyszec ,ze jest najpiekniejsza :classic_cool: Panna okazala duzy nietakt, mowiac o tym innym osobom.( dobrze,ze teraz pokazalo na co ja stac) .Zwyczajnie nie moze sie pogodzic z tym,co uslyszala.Nie ukrywajmy tez ,ze z drugiej strony sama sie o to prosila......