Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinnia

dlaczego starsze koleżanki wydają tyle kasy aby ładnie wyglądać

Polecane posty

Gość reytaaa
Kasa, dlaczego miałybyśmy być atrakcyjne dla kasy, myślisz,,że musimy kupowac mężczyzn. Moja droga nigdy obsesyjnie nie pragnełam przebywania z facetem, to tym bardziej teraz. A nic tak nie przyciaga jak niezalezność,:" bo nie o to chodzi by złapać króliczka, lecz by gonic go". Meżczyzna to zdobywca, nie uszanuje łatwej zdobyczy. A powiedz co poza młodoscia ma do zaoferowania przecietna nastolatka?, jest z nią o czym porozmawiać, jaki ma zasób słow, jakie zainteresowania? Szybki seks w samochodzie, jak facet hojny to motel i piwo, i co ?, jak ato ma przyszłość, tyle że facet pochwali sie kolegom, że przeleciał małolate i kosztowało go to jedno piwo. Ja nie lubie uogólnien, ale tak zazwyczaj sie to odbywa. Nie szanuje sie tego co łatwo przychodzi.

Gość frajda
a co mi tam. :) :) Jako nestorka twierdzę, że panowie z wiekiem też wiele zyskują. Niektórzy naprawdę dużo... i nie mówię o kasie, jak niektórzy tu :D

Gość jakiś pan 32
Co tam kasa... znaczenie ma to "coś " co bije od takich kobiet...ta tajemniczość , głębia ... ehh... same Panie to wiedzą ;)

Gość wertyui
Zgadzam sie co do panów, po 30 bardzo zyskują, niektóre panny spłycaja wszystko do kasy, ale co one wiedza o życiu, ? Co może zaproponowac kobiecie młody chłopak?, szybki seks?

Gość frajda
No i rozmarzyłam się :D ehhh...... A tu pracować trzeba na tę kupę kasy, co ją mam

ja jestem już po 30 i bardzo zyskuje poza tym co tracę ale generalnie zyskuje nie mówiąc o doświadczeniu w zakresie praktyk seksualnych... a ja wolę zadbaną 40-latkę niż zwykła szarą 20-latkę młodość przemija makijaż zostaje... jak która z pań umie sie pomalować..

Gość ani mloda ani stara
wczoraj mialam okazje poznac moja przyszla szwagierke .... Kobieta po 30-tce , ale jaki czar z niej bije , jakie piekno ,.... Niejedna 17 stolatka pozazdroscilaby jej tej swiezej urody ... Dodam iz jej wybranek jest mlodszy od niej o 7 lat .... Taka dama jak ona i inne sa traktowane jak ksiezniczki , ktore trzeba zdobywac ..A te mlode siksy nie potrafia postepowac tak , aby to facet o nie staral sie ... Zgadzam sie co do tego ze te malolaty staraja sie starzej wygladac niz panie po 30 - stce!!!!

Gość nie gzić się tu mentalnie