Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krasnludek

KOCHAM SWIAT

Polecane posty

Gość Krasnludek

Kocham swiat i ludzi!!!!!!!!!! Maja duzo wad i problemow ,ale razem mozemy dac rade i przezwyciezyc problemy, np: -z waga, -z niesmialoscia , -z brakiem wziecia u plci przeciwnej , -z brakiem kasy , -z brakiem pracy, -i z wieloma innymi brakami Nie sa to slogany , ale naprawde chec zorganizowania ludzi z wieloma problemami. Piszcie i bedziemy sobie nawzajem pomocni

Gość Krasnoludek5

Gość Krasnoludek5
Nie musisz dzisiaj gadac. Jutro tez jest dzien.

Gość ano proszę
mam dziś urodzinki i troszkę mi jakoś smutno:(.

Gość krasnoludka
ja nie kocham wszystkich ludzi bo widzę u nich: - złośliwość - złorzeczenie - obgadywanie -obnażanie się publiczne - wścibstwo - zachłanność materialną - zazdrość - lenistwo [umysłowe też] - zawiść - wulgarność - bylejakość - sfrustrowanie - smutek należę do krasnali wesołych, lecz czasami trudno mi się porozumieć z innymi ludźmi z w/wymienionych powodow.

Gość krasnoludka
wszystkiego dobrego, sto lat! 🌼

Krasnoludka masz wiele racji , a moze nawet bardzo duzo. Osobiscie sprawdzilam ,ze mozna lubic , a nawet probowac kochac tego typu ludzi i nie probujcie mi wmawiac jakis mocherowych beretow. przyklad: Jadac z mezem samochodem prosilam wpusc goscia (mam na mysli wpuszczenie do ruchu z podporzadkowanej) i zobaczysz , czym to zaowocuje i nawet sama nie wierzac w sprawe bylam zaskoczona, ze drobny gest zaowocuje z drugiej strony tez gestem sympatycznym i o to chodzi

Gość ano proszę
Ty też!!! to wszystkiego NAJ🌼

Nie smiejcie sie , ale zauwazylam , ze na zlosc ludzie reaguja zloscia , a na usmiech usmiechem. Tak lubie smiejacch sie ludzi , czyzby to bylo zle??????????????? Czyzbym byla calkowicie de mode

Gość ano proszę
nie jesteś ok:) w końcu urodziłas się tego dnia co ja;)

Dzisiaj jest juz pozno , ale jutro mozemy porozmawiac i za praszam moze mam racje , a moze nie. To jutro to zrobilo mi sie dzis , ale nie szkodzi i tak szukam ludzi pokrewnych , moze znajde.