Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile powiedzcie

ile dni jest płodnych w cyklu ?

Polecane posty

Gość ile powiedzcie

ile ? bo nie wiem, a dopiero sie wszystkiego uczę.

Gość ile powiedzcie
ile ?

Gość powiedzcie ile

Gość musisz mieć mniej
niż 15 lat skoro pytasz.... zajmij sie lepiej książkami bo nie chce płacić jakiejs młodocianej mamusi za wychowanie bękarta.

Gość do musisz miec mniej
cos mi sie zdaje ze ty tez nie wiesz:) A swoją drogą to musisz byc zajebiście zgorzkniałą i nieszczęsliwą głupią babą

Gość do do musisz
to tylko twoje domysły, tak czy siak jeśli ktoś nie wie to nie powinien wogóle zaczynać się pieprzyć bo widocznie do tego nie dorósł....;)

...i warto tak się kłócić od samego rana? Kobiety, trochę życzliwości dla siebie! -ile powiedzcie- nikt Ci nie odpowie na takie pytanie, bo to sprawa indywidualna i zależna od bardzo wielu czynników. To tak jakbyś zapytała ile trwa cały cykl, czy ile trwa okres - u każdej kobiety trochę inaczej i na dodatek w każdym cyklu może być trochę inaczej.

Gość ile powiedzcie
a skad wiesz ze sie pieprze, z mojego pytanie nic takiego nie wskzuje.

kobieta jest tak naprawde plodna 1 dzien w kazdym cyklu- wtedy kiedy dochodzi do owolucji. Ale mezczyzna jest niestety zawsze plodny, a jego plemniki moga przezyc nawet do 7 dni. Problem polega na tym, ze sie nie wie z gory, kiedy nastapi na 100% owolucja i jak dlugo przezyja plemniki partnera. Ja licze u siebie ok. 7 dni plodnych. Zeby stwierdzic u siebie, ktore to dni, powinnas obserwowac sluz, - przynajmniej na poczatku- mierzyc temperature rano przed wstaniem z lozka i obserwowac swoj organizm.