Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalny anonim

ciagle placze bez powodu

Polecane posty

Gość emocjonalny anonim

nie wiem co to znaczy. placze kilkanascie razy dziennie - sluchajac muzyki, ogladajac film (nawet jakis glupkowaty), wygladajac przez okno, patrzac na zabieganych ludzi, plakac mi si chce nawet w markecie kiedy widze same nerwy, stres, smutek. Dlaczego juz tak niewielu ludzi potrafi sie cieszyc codziennym szczesciem, najmniejszymi drobiazgami ktore sa dla innych nieosiagalne... kazdy z nas ma cos co jest szczytem marzen kogos innego... Dochodze do wniosku ze ten mój placz to reakcja na moje szczescie - ciesze sie ze jestesmy zdrowi, ze ida swieta, a my sie nie spieszymy... ale bedac takim szczesliwym jak ja trzeba bylo by byc egoista aby nie reagowac placzem na widok tego wszystkiego...

Gość ja mam tak samo
potrafie sie nawet na reklamach poryczec tym bardziej na tych ostatnich swiatecznych. Wogole placzka ze mnie nie z tej ziemii. Wiec nie jestes sama:) pozdrawiam

Gość Felek Jary
chyba jestes rozhisteryzowany/a z lekka

Gość Weźcie się w garść
lebiegi.

Gość emocjonalny anonim
ja tez placze na reklamach :D

Gość emocjonalny anonim
do WEZCIE SIE W GARSC -> a ciebie komercja pochlonela do reszty, czy jestes po takich przejsciach ze nie pozwalasz sobie na placz? Felek -> z tego co wiem to histeria ma troche inne objawy, tez sie placze ale dlatego ze sie wszystko wyolbrzymia. a ja poprosu wiecej dostrzegam i czuje

nie doluj sie,czasami tak bywa,ze sie ma lekka depresje........a do tego jest zima brak slonca.....

Gość chlip:chlip
Ja też płaczę często, bez powodu, z powodów wymyślonych, z powodów ważnych.. Czasem wzruszy mnie rodzina w reklamie persila, czasem smutno zrobi mi się gdy spojrzę na mojego pieska- jakże cudownie byłoby mieć tyle problemów co on.. Płaczę bo żyję a mi ucieka między palcami wszystko ... no i tak sobie popłakuję :) Mój facet się przyzwyczaił, że ma babkę płaczkę

Gość mam ten sam problem
ciągle płaczę wczoraj było wesele mojej ukochanej cioci w głębi siebie byłam przeszczęśliwa ale ledwo powstrzymałam się od wybuchu płaczu a dziś nie mogę powstrzymać płaczu. czy to może być depresja przed szkołą?

Gość panna marianna
ja po urodzeniu corki mialam okres ze plakalam przy byle czym. na szczescie przeszlo.