Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagpodzin

Próbowałyscie kiedyś poprosić waszego męzczyzne zeby wam wytłumaczył męską

Polecane posty

Gość jagpodzin

psychike? swojąpsychike? niektore zachowania jego mnie bolą, moze powinnam z nim porzmawiac i poprosic zeby mi wytłumaczył?:(

Gość chusteczka
A co Ciebie np. boli?

Gość jagpodzin
to ze np. woli isc z kumplami sobie pojezdzic samochodami( samochody sajego pasja ) niz ze mna pogadac na necie, nie rozumiem tego :( tak samo nie rozumiem dlaczego jak ma jechac do domu to prtzed tym siedzi na kompie zamiast byc przy mnie:( jest tego mase, myslisz ze powinnam zapytac?

Gość chusteczka
Myślę, że faceci potrzebują pewnego rodzaju "odskoczni"... Podasz mi maila? Wyślę Ci coś.

Gość ondrae
męska psychika jest w majtkach. a tak naprawdę zasadniczo rozni się od kobiecej. jest na ten temat niejedna książka. łatwo coś znaleźć w bibliotekach.

Gość jesli miałbym
toba gadac na necie o pierdołach a druga opcja isc z kumplami jeździc to tez bym wybrał to drugie. jestes nudna i tyle.

Gość jagpodzin
dzumu@go2.pl co wysylasz?

Gość jagpodzin
akurat ty mozesz powiedziec czy jestem nudna czy nie hehe moze 5 lat bycia razem to kres:(

Gość cvnrtc
mi sie wydaje ,ze trudno nam z wami rozmawiać o rzeczach ,ktore nas interesują jak piłka nozna itd.KObieta sie nadaje bardziej od męzczyzny do bliskosci,ale do rozmowy to nie bardzo.

Gość chusteczka
E-booka, którego ostatnio czytałam. Ciekawa książka... Przejrzyj chociaż...

Gość echhhhhh22
to po cholere sie wiżac jak baba tlyko od lozka :(

Gość cvnrtc
no tak do łózka słuzą.

Gość Po prostu dziewczyno
trzeba spojrzec prawdzie w oczy, mu na tobie nie zależy to wszystko. Poza tym uwazam, że to bardzo dobrze, że facet ma jakies zainteresowania, pozdrawiam 🌼 Robi

Gość jagpodzin
myslisz ze mu nie zalezy? to czemu od 5 lat przyjezdza do mnie 90 km? od tak? heh mieszkamy w roznych miastach:(

Gość jagpodzin
wysłalas chusteczko?

Gość szczesliwaa
ja bym tez prosila :) coc9@interia.pl

Gość koalkaa
przepraszam a czy mi tez mogłabyś to wyslac? tzn chodzi mi też o cos na temat męskich zachować , będę ogromnie wdzieczna! lusi166@interia.pl

tego się niestety nie da wytłumaczyć...sama szukam kogoś kto mi wytłumaczy funkcjonowanie i myślenie facetów..

Gość chusteczka
Wysłałam już, dziewczyny! :) Jagpodzin, sądzę, że z żadnego z zachowań, które tu opisałaś nie wynika, że mu na Tobie nie zależy. 90km to jest naprawdę dużo. Na marginesie, mój facet przechodzi przez coś podobnego, żeby się do mnie dostać ;) I naprawdę, nie ma się mu co dziwić, że czasem woli posiedzieć przed komputerem lub pojeździć z kolegami samochodami, zamiast do Ciebie przyjechać. :)

Ja ze swoim rozmawialam... skoro pasja Twojego faceta sa samochody to nie rozumiem dlaczego boli Cię to, że on się tym interesuje. Najprostszym rozwiązaniem jest znalezienie sobie własnej pasji i poświęcać jej czas. Albo poszukajcie rzeczy która interesuje Was oboje. Tak samo z jego kolegami, dlaczego ma poświęcać Ci 24/7 ?? Takie związki są mdłe :/ A spotkania ze znajomymi dostarczają kolejnych tematów do rozmów. A może problem leży w tym, ze nie masz do niego zaufania i chcesz go miec tylko dla siebie... ??

Gość jagpodzin
dziękuje chusteczko podniosłas mnie na duchu:) dzisiaj zknociłam sprawę, zamówiłam mu prezent na allegro model bmw ( jest pasjonatem starych beemek) i flage z bmw i wiecie co.. przyszła flaga cała obdarta jakby ją szczury pogryzły, a model jest wielkosci mojego kciuka tak podle mnie oszukali :( :( a to były moje ostatnie pieniądze, napisałam mu smsa, popłakałam sie a on mi odpisał: misku to fajnie ja nawet chce taki maly samochodzik :) nie smuc sie ja to zalatwie :( kocham go :( on chyba chce zebym z nim pasje dzieliła jego pasje, wczoraj zabrał mnie zeby sie poślizgac samochodem takie wygłupy na pustej przestrzeni i ciagle mnie sie pytał czy mi sie podoba, czy fajnie tak jakby chciał zeby mi się podobało.. a ja zawsze z wyrzutami do niego startowałam ze wiecej czasu spędza ze swoim samochodem a nie ze mną, głupio mI:(

Gość jagpodzin
chusteczko do mnie nic nie przyszłO:(

Gość chusteczka
Pewnie trzeba poczekać... To dość duży plik. Jutro powinno już być, a jeśliby nie, to będziemy się wtedy dopiero zastanawiać co z tym fantem zrobić ;) A co do Twojego chłopaka, to sądzę, że wszystko między Wami jest ok. Nie masz się czym martwić! ;)

Gość jagpodzin
własnie mi napisał: bardzo cie kocham wies? serce mi mięknie, cholera chyba mam jednak za duza wyobraźnie :(

Gość chusteczka
nie da się ukryć ;)

Gość japcokk
i co sie z niej baijasz kretynko :o