Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinnn

Zestaw na zmarszczki jako świąteczny prezent - znacie godny polecenia?

Polecane posty

Gość Marcinnn

Nieznam się na tym - kobiety pomóżcie. Niechodzi o cene - interesuje mnie coś dobrego i skutecznego. Może wyszły jakieś nowości, zestawy świąteczne na zmarszczki. Czekam na rady.

Gość podaj wiek
bo tak trudno coś polecić :)

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
Szczerze mówiąc to nie polecałabym ci kremu na zmarszczki jako prezentu...

Gość kremy
firmy Lancome są super!!!!! Moja mama je używa i jest bardzo zadowolona. Wygląda znacznie lepiej niz jej 51 letnie koleżanki.

Kup tej osobie znakomity krem na zmarszczki firmy Collagen Beauty *Gla Revive Ja go stosuję od jakiegoś czasu i jest rewelacyjny też go zamówiłam na prezent dla mojej mamy ma teraz nowe bajeczne opakowanie:) Jak chcesz zabłysnąć to się nie zastanawiaj bo nie zdążą ci go przysłać:)

Gość cola light
zamow w awonie znakomity zesta na zmarszczki w swiatecznym opakowaniu 2 kremy- na dzien i na noc za 29.90 polecam

Gość to okropne
W aptece możesz kupić kremy Vichy. To dość drogie, ale skuteczne kremy.

Gość byla hapetka
Firma RoC ma kilka zestawow przeciwzmarszczkowych, zawieraja retinol bardzo skuteczny w walce ze zmarszczkami. Sa nawet promocje swiąteczne, u mnie po pol ceny.

Też polecam ci krem Gla, a jeśli ma to być zestaw to jest jeszcze czysty kolagen Exclusive działający liftingująco z tej samej firmy:) Stosuję ten zestaw naprzemiennie od wielu miesięcy i jestem zadowolona:D

Gość a może z NuSkin
też są znakomite kremy antyzmarszczkowe

Gość tylko nie kupuj
zadnego kolagenu ,ktory tu reklamuja panie sprzedjace ,nie daj sie wpuscic w maliny.To jest taki szajs,ze nawet nie jest wart 5 zl !!!!!!!! Kup jakis kremik z Vichy lub Avene .Z Avene ( apteczne kosmetyki( jest zestaw p/zmarszczkowy w sklad ktorego wchodzi krem lub emulsja Ysheal i do tego kremik pod oczy.To sa kremy z retinolem czyli wybitnie p/zmarszczkowe albo poszukaj jakiegos innego ,ktory ma w skladzie retinol.Niekoniecznie z gornej polki za 200zl bo sa w aptekach i drogeriach tansze :)

Gość vichi
jest PRZEREKLAMOWANE nie kupuj tego i poza tym co to za prezent co w aptece się kupuje Zamów coś extra!!! bo jeśli to ma być przeciwzmarszczkowe to niech przynajmniej ta osoba tego nie odczuje bo pomyśli że jej zmarszczki sa aż tak widoczne

z Nu Skin są fajne preparaty z linii True Face, takie specjalnie na zmarszczki, do stosowania pod krem. i naprawdę skuteczne. http://www.nuskin.com/cgi-bin/imweb/imerge/productCategory.do?catName=%2FPrimary%2FPL%2FNS%2FSkin+Care%2FSkin+Treatment%2FTargeted+Treatment jest też świetna maseczka liftingująca: http://www.nuskin.com/cgi-bin/imweb/imerge/productCategory.do?catName=%2FPrimary%2FPL%2FNS%2FSkin+Care%2FDaily+Skin+Care%2FMasks (to ten drugi i trzeci produkt) a prawdziwym hitem jest galwanizator do domowego użytku z 3 końcówkami: do twarzy, na cellulit i do skóry głowy: http://www.nuskin.com/cgi-bin/imweb/imerge/productCategory.do?catName=%2FPrimary%2FPL%2FNS%2FSkin+Care%2FSkin+Treatment%2FGalvanic+Spa+System+II

Gość zamów
na prezent krem Gla Revive jest rewelacyjny też go kupiłam na prezent dla teściowej jest teraz promocja 🌼

Gość ten gla revive
to kupuj swojej tesciowej ,a innych nie namawiaj na wyrzucanie kasy w bloto. W aptekach sa swietne kosmetyki,nie ma znaczenia gdzie sie kupilo krem, tylko jak dziala ,a przeciez po to sie go kupuje zeby spelnial swoja role w pielegnacji . Kolagen niestety jest swinstwem za duza kase i chyba tylko dlatego jest drogi zeby naiwniacy mysleli ,ze dziala :D

Gość hhihihi
ale ty głupia jesteś:P

Gość Kurczaczek_29
Ja w aptece kupiłam świetny krem przeciwzmarszczkowy-nanobase. Możesz zrobić komplet kupując inne produkty od astellas-jeszcze keranorm i lipobase kojarze (tylko ostrzegam, że sama nie kupowałam, nie odłożyłam odpowiedniej kwoty pieniędzy, ale ponoć są dobre :P)

Gość easy as a b c
olay total effects 7 na noc :) swietny :)