Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

Ktos mi zrobil dzisiaj przykrosc...

Polecane posty

Gość smutno mi

Ktos mi dzisiaj powiedzial, ze nie mam wlasnego zdania, ze podlizuje sie pewnej osobie i, ze zawsze robie, to czego ona chce. Zabolalo mnie to bardzo, bo to nieprawda. Ja mam tak jakby 2 osobowosci - w domu jestem pyskata, zawsze musi wyjsc na moje i wszyscy sie ze mna licza. A w towarzystwie nie moge sie przemoc...:( Co zrobic?

Gość tez tak mam
:(

Gość ehhhhhhhhh
a mi ktoś powiedział dzisiaj, że nie wie co ten mój facet we mnie widzi bo przecież jestem taka mało przebojowa i szara:/

Gość smutno mi
Sam se obciagnij...Co, nie potrafisz?:P

Moja droga,bo to jest tak ,ze domownicy znają cie jak swoją własną kieszen i mozesz po nich jechać dowolnie i to jest wlasnie twoja prawdziwa natura:) natomiast o wzgledy w towarzystwie trzeba walczyć i tu sie włącza syndrom ugłaskiwania i przypodobania sie komu trzeba.I wcale nie swiadczy to o naszych złych intencjach czy obłudzie.Tak to już po prostu jest:)

Gość smutno mi
ehhhhhhhhh---->rozumiem Cie doskonale. Problem w tym, ze ja tak naprawde taka nie jestem. Jestem awanturniczka, ktora zaciecie broni swojego zdania, ale tylko wsrod bliskich znajomych... :(

Gość Ti
ludzie często mówią bezpodstawnie przykre i głupie rzeczy, nie zdając sobie przy tym sprawy jak mocno może to zaboleć. Dlatego nie przejmujcie się tym...najlepiej to olać...i nie zniżać się do ich poziomu.

Gość fajnyprezent...
olej tego kogoś,co Cie to obchodzi co ten ktosik mysli.Ważne to co Ty o sobie myslisz i juz! głowa do góry!

Gość smutno mi
No to co mam zrobic, zeby nie uwazali mnie za "przydupasa" bez swojego zdania? Przepraszam za wyrazenie. Ja sama siebie nie rozumiem, bo gdybys porozmawiala z kim kolwiek, kto zna mnie blizej, to ten ktos scharakteryzowalby mnie jako silna osobe z charakterkiem, nie ulegajaca wplywom innych. Przeciez to jakas kompletna sprzecznosc. Nie rozumiem dlaczego tak mam.

Gość Ti
do Asega, zgadzam się z Tobą.

Gość smutno mi
Mialo byc "z kimkolwiek" :)

Gość smutno mi
Moze macie racje...Ale mnie to po prostu strasznie zabolalo, tymbardziej, ze ta osoba mnie w rzeczywistosci nie zna :) To jest tak, jak ktos tu napisal - ten ktos powiedzial to bez zastanowienia i ot tak, a ja nad tym rozmyslam juz pol dnia. Takie rzeczy bola....

Gość ehhhhhhhhh
to łatwo mówić "olej to " ale mimo wszystko każdy z nas i tak sie przejmuje, każdy chce być akceptowany w społeczeństwie taki jaki jest, a naprawde wkurzające jest jak ktoś o nas za przeproszeniem gówno wie, a ma za szare myszki

Gość nawet najlepszym sie zdarza
moj cały dzien to sama przykrość:( czuje sie jak zyciowy nieudacznik. Chodze do liceum, kiedys myslalam ze to bedzie inaczej ehh:/ caly czas siedze w ksiazkach praktycznie. Jak mam możliwość gdzies wyjść to wogole wstyd w moich ubraniach sie pokazać, starzy kase sępią że szok na mnie:/ eh wogole załamke mam

Gość smutno mi
ehhhhhhhhh---->nie przejmuj sie juz tym, ja tez sie postaram, chociaz wiem z autopsji, ze to trudne.

Gość Irvette1
Jeśli ktoś mógł to zauważyć to chyba miał rację.

Gość Irvette1
Wiesz nie zawsze jest dobrze się komuś podlizywać, każdy powinien mieć prawo do własnego zdania i takie samo prawo dawać innym. Byłabyś bardziej asertywna gdybyś miała własne i o tym powiedziała