Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Przedłużanie i zagęszczanie włosów

Polecane posty

Gość krótkowłosa

Witajcie! Mam poważny problem z moimi włosami, są bardzo cienkie i strasznie powoli rosną. Wyglądają nienajlepiej. W mojej rodzinie to niestety dziedziczne. Postanowiłam zatem przedłużyć sobie włosy.Jestem jednak przyzwyczajona do mojej krótkiej, chłopięcej fryzurki i mam trochę obawy. Chociaż długie włosy to moje wielkie marzenie - nigdy takich nie miałam :( Szukam osób, które się tym zajmują, interesują bądź zdecydowały się na taki fryzjerski zabieg. Co Wy o tym myślicie? Zależy mi na tym, aby takie włosy jak najdłużej utrzymały się na mojej głowie, albowiem nie chce płacić kupe kasy, za włosy, które będe nosić raptem tylko 3 miesiące. Moje włosy naprawdę powoli odrastają, czy zatem mam szanse ponosić je dłużej aniżlei pół roku?? Pozdrawiam cieplutko.

Czesc krótkowłosa.Ja również chciałabym sobie włosy przedłużyć.Mam wlosy do ramion,naturalnie kręcone (prostuje od czasu do czasu) i gęstne.Włosy rosną mi szybko ale sie kruszą na końcach bo mam rozjaśnione.Mam obawy co do tego czy nie będzie różnicy pomiędzy moimi włosami a tymi przyczepionymi i czy nikt sie nie zorientuje ze włosamy mam doczepione.A ty chcesz przedluzyc syntetycznymi czy naturalnymi?

Gość Pomidorowa z makaronem
Jeśli chodzi o różnice między syntetycznymi a naturalnymi to wiadomo ,że naturalne są bardzije naturalne niż te drugie dlatego jeśli już zdecydujecie się na taki zabieg to najlepiej doczepcie sobie naturalne , włosy przeważnie trzeba poprawiać co 3 -4 miesiące w zależności od tego jak szybko rosną mnie rosną średnio więc chodze co 3 miesiące , ładnie wyglądają , w niczym nie przeszkadzają , można je myć , czesać , kręcić ja też farbuję chociaż nie zaleca sie tego :) płaciłąm 950 zł ale nie żałuje bo mam śliczne włoski prawie do pasa :)

Gość gouda
A czy stosowałyscie moze metodę Great Lengths? Ja się dowiadywałam i podobno sa to włosy naturalne i za zagęszczenie zapłaciłabym ok 300-400 zł, tylko obawiam się czy wygląda to naturalnie i czy ktoś nie pomysli sobie ze babka założyła perukę:-) No i czy nie widac tych zgrzewów jak np wiatr zawieje?

WITAM.JA TEZ CHCE PRZEDLUZYC NATURALNYMI Z TEGO WZGLEDU ZE PROSTUJE WLOSY A SYNTETYCZNYCH NIE MOZNA PROSTOWAC.A JA CZYTALAM ZE PRZEDLUZANIE NATURALNYMI KOSZTUJE OD 1200 WZWYZ HMMMM.

Gość zrodlo14
nigdy tego nie rób ja miałam robione wszystkimi metodami i zawsze odpadają potrzebna jest masa odżywek za kupę kasy i co miesiąc na poprawianie nie wierz w to co mówią ci inni to jest koszmar ale zrobisz co uważasz po ściągnięciu włosy wyglądają okropnie jednym słowem masakra