Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysypuje mnie

Czy Diane35 pomoże na trądzik za durgim razem??

Polecane posty

Gość wysypuje mnie

Proszę o odpowiedź. Kilka miesięcy temu brałam Diane35 bardzo mi pomogła, trądzik zniknął, ale teraz problem powraca na nowo, czy Diane okaże się tak samo skuteczna??

Gość raczej tak
ale po co truc sie na nowo??? I tak kiedys bedziesz musiala odstawic tabletki...Bo chyba nie zamierzasz truc sie przez dluzszy czas. Niestety wada Diany jest to ze tylko w nielicznych wypadkach pomaga skutecznie. Najczesciej jednak tradzik wraca, nierzadko ze zdwojona sila.... Ale to pewnie kwestia organizmu. Ja wiem jedno: do Diany na pewno nie wroce:)

Gość wysypuje mnie
Nie odczuwałam, żebym się jakoś szczególnie truła, nic mi nie było, po prostu trądzik wraca i zastanawiam się czy Diane35 za drugim razem może być również skuteczna. Brałam Diane tylko przez 3m-ce. Jesli nie Diane to nie widzę innego wyjścia, żadne drożdże, maseczki, maści, płyny, antybiotyki na mnie nie działają bo trądzik i tak wraca:(

ja brałam Diane zanim zaszłam w ciaze i zeczywiście cere miałam bardzo Super, mam nadzieje ze jak urodze a mam zamiar po porodzie brac diane moja cera bedzie rownie ladna a tak samo jak załozycielka topiku brałam przez ok 3 miechy:) pozdrawiam !!

Już kilkakrotnie przerywałam stosowanie Diane i zawsze jak do niej wracałam leczyła mi trądzik, po ostatnim odstawieniu już nie wrócił :) W sumie brałam ją 3 lata.

Gość kadera
na trądzik skuteczny jest tylko roacutane

Gość osasa
ja brałam Diane bez przerwy ok. 3,5roku. Obecnie (po 11 miesiącach od odstawienia) wyglądam koszmarnie... że aż jestem w stanie znów "truć się" Diane". Przy okazji włosy mi tak nie wypadały podczas zażywania, miesiączka była regularna, bezbolesna. Jeśli chodzi o uciążliwe skutki uboczne jakie zauważyłam... no nie zauważyłam. Jeśli chodzi o roaccutane - nasłuchałam się tyle, że mam dość. Wiem, że jestem zbyt wrażliwa. Już kiedyś po pewnych lekach miałam depresję, nie chcę powtórki z rozrywki... a może jednak warto spróbować?