RC + 474 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Najczęstsze przyczyny to: niskie umiejętności społeczne i/lub trudny charakter Edytowano 4 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 46 Napisano 4 godziny temu JW ALBO JESTEŚ W OPÓR NUDNY PO PROSTU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Zbynek napisał: ? Bo Gargamel to zły czarodziej i polował na Smerfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTiCzEk777 0 Napisano 4 godziny temu Pan Bóg daje najtrudniejsze bitwy swoim najsilniejszym aniołom potraktuj to jako komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu Nie każdy musi cię lubić, przecież nie jesteś zupą pomidorową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie każdy musi cię lubić, przecież nie jesteś zupą pomidorową Z zupą pomidorową to już suchar. Teraz tak się mówi: Nie każdy musi mnie lubić. Przecież nie każdy ma dobry gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Z zupą pomidorową to już suchar. Teraz tak się mówi: Nie każdy musi mnie lubić. Przecież nie każdy ma dobry gust Nie mogłaś się powstrzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mogłaś się powstrzymać? Nie mogłam. Widziałam niedawno koszulkę z takim nadrukiem i musiałam o tym światu donieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu Niektórych się po prostu nie lubi a żeby ich polubić trzeba ich dobrze poznać a nie da się ich poznać jak sie ich nie lubi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Niektórych się po prostu nie lubi a żeby ich polubić trzeba ich dobrze poznać a nie da się ich poznać jak sie ich nie lubi. Dziś Dzień Jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 3 godziny temu A coś więcej? Bo to tak ogólnikowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Niektórych się po prostu nie lubi a żeby ich polubić trzeba ich dobrze poznać a nie da się ich poznać jak sie ich nie lubi. Żeby życie lubiło ssaka naczelnego , to najpierw musi sam siebie polubić tworząc symbioza z matką naturą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziś Dzień Jeża Wiem mówili w radiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Baba napisał: Nie mogłam. Widziałam niedawno koszulkę z takim nadrukiem i musiałam o tym światu donieść Zołza jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Żeby życie lubiło ssaka naczelnego , to najpierw musi sam siebie polubić tworząc symbioza z matką naturą. Ale niektórzy sie nie lubią a inni ich lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTiCzEk777 0 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś Dzień Jeża Ciekawe jaki jutro dzien Oby dzien darmowych burdeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zołza jesteś Tylko w poniedziałki i środy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale niektórzy sie nie lubią a inni ich lubią. Skąd wiesz to tak nie działa , bo inni homo sapiens wyczuwają czyiś brak akceptacji siebie . To ma wszystko sens jak pory roku w naturze, bo ssak jest jej częścią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Skąd wiesz to tak nie działa , bo inni homo sapiens wyczuwają czyiś brak akceptacji siebie . To ma wszystko sens jak pory roku w naturze, bo ssak jest jej częścią. Bo mam kolegę i on sie nie lubi i często depresja i ogólnie takie tam ale ma przyjaciół kilku. A może lubią go tacy co też siebie nie akceptują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 46 Napisano 3 godziny temu POŚMIEJ SIĘ Z GRUBYCH BAB, AUTORZE, TO CI POPRAWI HUMOR, AL JAK ZAWSZE BEZBŁĘDNY: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, MaTiCzEk777 napisał: Ciekawe jaki jutro dzien Oby dzien darmowych burdeli Jutro dzień singla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Tylko w poniedziałki i środy Czyli jutro będziesz grzeczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo mam kolegę i on sie nie lubi i często depresja i ogólnie takie tam ale ma przyjaciół kilku. A może lubią go tacy co też siebie nie akceptują Jak się dłużej znają to mogą się litować nad nim w chorobie. Depresja odbiera testosteron i tacy ludzie nie mają w sobie życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jak się dłużej znają to mogą się litować nad nim w chorobie. Depresja odbiera testosteron i tacy ludzie nie mają w sobie życia. Czyli że ja sie lituje no nie powiedziałabym tak tego. Zresztą pomijając to to też był moment że sie nie lubiłam a i tak pchali się do mnie drzwiami i oknami i wyjsc nie chcieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli że ja sie lituje no nie powiedziałabym tak tego. Zresztą pomijając to to też był moment że sie nie lubiłam a i tak pchali się do mnie drzwiami i oknami i wyjsc nie chcieli. Ty masz sympatyczną naturę , to nawet jak będziesz smutną będziesz przyciągać do siebie. Moment był moment się nie liczy jakieś chwilowe wahanie nastrojów tylko całokształt. Ja też nie chce wyjść od Ciebie i co mi zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ty masz sympatyczną naturę , to nawet jak będziesz smutną będziesz przyciągać do siebie. Moment był moment się nie liczy jakieś chwilowe wahanie nastrojów tylko całokształt. Ja też nie chce wyjść od Ciebie i co mi zrobisz Jak ktoś wyjść nie chce to zostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 81 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Baba napisał: Tylko w poniedziałki i środy Piątki i niedziele wypadałoby. Nieparzyste zobowiązują w całości, a nie że jedynie wybiórczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 259 Napisano 2 godziny temu Przez całe swoje życie obracasz się w niewiele różniącym się towarzystwie, trzeba by szukać znajomych wśród innych typów ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 81 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Get Out napisał: Ty masz sympatyczną naturę , to nawet jak będziesz smutną będziesz przyciągać do siebie. Moment był moment się nie liczy jakieś chwilowe wahanie nastrojów tylko całokształt. Ja też nie chce wyjść od Ciebie i co mi zrobisz Cześć. Wolny jutro? Wiesz co ci chcę powiedzieć? Że kotek jednak będzie miał operację i usuwane zęby, cztery te osadzone głębiej. Narkoza i trzeba go dostarczyć z rana i odebrać po południu. Dziś od 19 dieta czyli woda a ona chodzi i zaczepia bo głodna. Ciekawe jak po będzie się miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach