Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadugadu__

czy najlepsza bron na faceta, to przestac sie starac i olac?

Polecane posty

Gość czasami
tez tak myslalam.......ale wtedy on sobie znajdzie drugą co go będzie adorowała :O jak bedziesz miala go za bardzo w dupie to on w koncu pojdzie do innej

Gość czasami
i tak zle i tak niedobrze :O

Gość na początku
się starać,rozkochać do bólu,być przyjaciółką,dziwką i kochanką ale późnie trzymać dystans,tak aby wiedział że nie jest pępkiem świata.

Gość otoz to
na poczatku-ma racje! to jest dokladnie to co oni z nami robia, a jak sie to im robi to od razu konsternacja-fiuty zjebane.

Gość wchodzi dziedzic pruski
osobiscie nie polecam tej opcji u mnie to przynioslo odwrotny skutek :) aha i dodoam jeszcze ze ta born byl skierowana przeciwko mnie do dzis nie wiem z jakiego powodu ;)

Gość Liliaaa
Ja olałam i on też olał. Niewiem czy mu sie nie chcialo czy za bardzo pokazalam ze mi nie zalezy i sie przestraszyl. Żałuje troche, inaczej bym to pokierwoła na dzień dzisiejszy

Gość pysssska
przeczytajcie książke MEZCZYZNI SA Z MARSA a kobiety z WENUS"!!! tam wszystko pisze, to zabawne jak dwoje kochajacych sie ludzi nie rozumie sie, bo facet i kobieta mysla zupelnie inaczej!! te same zdania maja rozne znaczenia dla obu płci, polecam ta ksiązke! teraz bede sie starała nie robić błedów, zauwazyłam ile ich było własnie dzieki książce :(

Gość wchodzi dziedzic pruski
LUDZIE nie zyjmy wedlug ksiazek ! Coelho tez fajnie pisze i ma dobre rady zyciowe tylko co z tego ?? ja sie zarabia 20 mln dolarow rocznie to dawanie takich rad latwo przychodzi i mozna za kobieta jechac do Kazachstanu ;) ( "Zahir")

Gość lalinka
to wszystko zależy od typu faceta ale generalnie póki musi gonić zwierzynę to nie ma czasu na żadne inne polowanie;)

Gość Chiaro e duraturo
Ja tam nie będę płaszczył się przy kobiecie

Gość Agaaaa
jak pokochasz kedys na prawde to bedzies bo bedzie ci na niej zalezalo kazdy facet tak gada ale jak pokocha to mysli inaczej :D:D:D

Gość rybka21
ja własnie wczoraj go olałam a więc..po prostu ot tak bez powodu..przestałam sie odzywac( żadnej inicjaytywy z mojej strony)...zobaczymy co będzie;) jak narazie wysłał esa tylko..ze "zrobiło mu sie przykro"