Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccccccccc

Czy na początku ciązy odczuwałyście kłucie i bóle tylko po jednej stronie podbrz

Polecane posty

Ja jestem na początku ciąży i właśnie tak mam, bardzo się niepokoje a na wizytę u gina musze jeszcze troszke poczekać. Czuje takie łucie rozciąganie i czasami mocniejszy kłujący ból ale raczej tylko po prawej stronie. Co wy na to?

oczywiście chodziło mi o podbrzusze....

Gość NNo a ja
tak mam ale jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży... i z lewej a nie z prawej... coś jak kolka.

ja mam od jakiegos czasu, tylko ta \"kolka\" jest tak mocna ze czesto nie moge powstrzymac sie od krzyku... tylke ze w moim przypadku te bole wystepowaly juz wczesniej, jak nie bylam w ciazy. W ciazy za to tez mnie bolalo, ale bol byl taki \"ciagnacy\" jakby na okres. pozdrawiam

Gość ccccccccccccccccccccccccc
Chodzi mi głownie o to że mnie bardziej boli po prawej stronie a nie równomiernie i miewam takie przeszywające bóle, krótkie no i się martwie do tego mam problemy z pęcherzem no ale jutro ide do lekarza i zobaczymy....cały czas się modle by było wszystko okbo nie mam już siły na szpital .......................chciałabym zdrowego dzidziusia a nie rozpacz na święta...................

Gość po prawej
to może to wyrostek :D

Lepiej nich wypowie się lekarz, ale takie bóle to może byc oznaka wzrostu macicy , wtedy jest takie bolesne uczucie \"ciągnięcia\", ja tak przynajmniej miałam.

Gość Silje
To może być ciąża pozamaciczna! Biegiem do lekarza!!!

Gość lalllka
moze pozamaciczna albo torbiel na jajniku.idz do gina bo to moze sie z;;le skonczyc:/

Gość ccccccccccccccccccccccccccc
No cóż, ciąża nie jest pozamaciczna, wszystko jest jak najbardziej na swoim miejscu i mam nadzieje że wszystko będzie ok, aż do rozwiązania! Pozdrawiam!