Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuń

dekalog moherowego bereta

Polecane posty

Gość kuń

Dekalog Moherowego Bereta Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.

Gość ramówka telewizji rydzyka
*TELETURNIEJE** "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Jeden z dwunastu" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub "Parafiada" (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Wielka Msza" "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Diecezja należy do ciebie!" "Berety do mety" "Jedno z dziesięciu przykazań" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny "Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy **TALK SHOW I REALITY SHOW** "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Ja****ski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Parafia należy od Ciebie" "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" **SERIALE** "Pensjonat pod Toruniem" "Parafia na peryferiach" - serial Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem "Sutannah" - serial obyczajowy "Plebania" - a nie, przecież już jest... **PROGRAMY NOCNE** "Telesklep o. Łukasza" "Liga Mistrzów - historia zakonu" "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami "TRWAM - wkręca" "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci "Tygodnik Mocherowego Spokoju" "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny "Moherowa landrynka" **PROGRAMY HOBBYSTYCZNE** "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" "Mo' Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Samo szycie" - kurs robienia moherowego be

Gość dobre dobre

teraz moher sie wszystkim będzie kojarzył..... a taki fajny materiał BYŁ....................;)

Gość kun
poniewaz do roboty juz sie nie nadaje to ratujac mi zycie bym eutanazja nie skonczyl mego marnego bytowania odplatnie sie udzielam bo tylko odplatnie moglbym takie glupstwa wypisywac.probowalem zebrac ale z moja morda bez szans...

Gość moja babcia niestety
co miesiąc "idzie na całość"... :-D

Gość jucha69
super to wymysliliscie!!! moja babcia tez nalezy do tej sekty :( mieszkam w toruniu i az mi wstyd,wiecie co sie dzialo jak bylo to ktores tam lecie? szok,pelno moherowych babek latalo jakby cos przespeedowaly,obled. cale autobusy zapchane! obcaich dla pieknego miasta jakim jest torun,ze slynie bardzie z rydzyka niz piernikow:( ok,czas jechac do szkoly i znow przejezdzac obok jego rezydencji!

Gość stracciatella bez czekolady
hahahahahahaha

jucha, otwieraj hotel!!! zarobisz!!!.....albo noclegownie..:)

Gość a czy ktoś napisał że to jest
wymy,slone przez niego? nie wszyscy zaglądaja na joe monster,a to jest zbyt fajne żeby tylko tam było :-D

tu tylko tadzio poeta jest....reszta musi kopiowac:) super to jest!!!:)

Gość tadzio to genek w gomkach
:O

Gość nie wazne czy ktoś
skopiował czy napisał sam... to jest DEBEŚCIARSKIE!!!!!!!

Gość nie wazne czy ktoś
skopiował czy napisał sam... to jest DEBEŚCIARSKIE!!!!!!!

Gość upaupaupaupaupaupa

Gość to jest super

Gość malo ze super
5to jeszcze tragicznie bo to prawda jest

Gość Buehehehehehe
Sikam :D

Gość zajebiste.....
nie mam słów :-D