Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszyszła mama

trudny poród...

Polecane posty

Gość pszyszła mama

witam kochane mamy i przyszle mamy. jestem przerazona porodem. lekarz powiedzial mi ze ze wzgledu na waskie biodra tto bedzie dla mnie meczarnia. okropnie sie teraz boje. i mam do ws prosboe opiszcie swoje trudne i dlugie porody. a jesli ktoras z was ma pod reka jakis link do strony gdzie moglabym zobaczyc jak to przebiega to bylabym ogromnie wdzieczna. czekam na odpowiedzi

kochana ja tez mam waskie bioderka, moja kolezanka tez miala waskie bioderka a urodzila 1 dziecko w 4h!!! nie przejmuj sie :)

Co za bzdury Ci ten lekarz opowiada! Opinia, że kobiet z szerokimi biodrami rodzi się lepiej jest wyssana z palca! W mojej rodzinie wszystkie kobiety mają bardzo szerokie biodra a mimo to porody miały i mają bardzo ciężkie i długie, ponad 12 godzin. Tutaj biodra nie mają nic do rzeczy.

Gość wąskie biodra
Mam bardzo wąskie biodra. Rodziłam wprawdzie 23 godziny, ale to wcale nie były męczarnie. A lekarz, który opowiada Ci takie pierdoły, to chyba weterynarz, a nie ginekolog.

Gość już mama
nie ma reguły, u mnie niby wszysko było ok, lekarz zapewniał mnie ze porod powinien przebiec bez wiekszych trudnosci, a okazalo sie zupelnie inaczej. 30 godzin meczrni zakonczone cc:O

Gość do powodzenia
jak wklejasz linki to rób potem "ENTER" żeby można je było otworzyć!

Gość też mi
tak mówiła ginekolog.Urodzilam po 4 godż wcale nie męczarni.Nie słuchaj zlych uwag na temat porodu .

Gość mama od dwóch miesięcy
Chciałabym zauważyć, że biodrami dzieci się nie rodzi, tylko czym innym. Co ma piernik do wiatraka? Wąskie biodra to mogą oznaczać że w ciąży gorzej się chodzi, bo mniej miejsca, brzuch idzie bardziej do przodu i do góry i dziecko bardziej uciska na narządy mamy. Zresztą można urodzić przez cc.

Gość już mama
jesli juz to problem tkwi w budowie miednicy.