Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plebiscyt Kafeteria 2005

Nominowane postacie na forum Kafeteria!

Polecane posty

Gość Plebiscyt Kafeteria 2005

Czas się skończył, rok 2005 się skończył wybieramy postacie roku 2005 na forum kafeteria. W kategoriach 1. Kobieta Forum 2. Mężczyzna Forum 3. Nieudacznik Forum 4. Najbardziej fascynujaca osoba na forum 5. Najbardziej żenująca osoba na forum oraz 5. Topik roku 6. Temat roku na Kaffe Zapraszam do głosowania, wkrótce ogłosimy wyniki!!!

Gość ja juz nie moge....
topic roku-"komu udalo sie wyjsc z nalogu nadmiernego wyciskania?oczyszczania twarzy!"

Gość heheheheheh..........
1. Undertaker ( pierog z jagodami ) :D

Gość oki podaję swoje typy
kobieta forum-Undertaker mężczyzna forum-Roman nieudacznik forum-Meryvin (podróba Myrevina) najbardziej fascynująca osoba na forum- Iwosia najbardziej żenująca osoba na forum-Iron Hill, Ksenofaryna(sorry za dwie osoby) topik roku-uwaga,uwaga tutaj pijemy... temat roku-grzybica pochwy-zdecydowanie!

Gość żadna ale skoro autor
pyta to trzeba odpowiadać ;-)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Roznica miedzy topikiem a tematem jest- topik to konkretny topik a temat - to jakas kwestia najczesciej na kafe poruszana :O Moje typy; 1.kobieta forum- wiele ich :P 2.mezczyzna forum-monkey brain 3.Nieudacznik-Mr KIotz (wspanialy) 4.Najbardziej żenujaca osoba na forum- undertacker 5.topik roku-Uwaga uwaga tutaj pijemy w... 6.temat roku- czy jestem w ciazy bo.........

Nieudacznik forum-Genek w gomkach Najbardziej fascynujaca osoba na forum-Undrtaker alias Eurochuj Najbardziej żenująca osoba na forum-Genek w gomkach

Gość nie zapominaj ze under ma tez
wrogow :D:D:D:D:D:D:D:D Dlaczego?? Bo jest najbradziej zenujaca osonba na forum :( Przykro mi :(

i jeszcze pragne podziekowac Tobie wg mnie Kobieto Roku 2005 Undertaker oraz moim rodzicom , dziadkom , pradziadkom, psom , kotom i dzielnicowemu oraz wszystkim , ktorzy sie przyczynili do mojego sukcesu.

Gość a ja typuję Goda
na mężczyznę roku i njbardziej fascynującą osobę na forum;)

Gość Podszywacz pomaranczowy
Kobiety forum: undertaker carrie penelope