Helcia11 0 Napisano Październik 23, 2021 Ta aplikacja jest boska. Dużą kwotę można zaoszczędzić robiąc zakupy w Carrefourze regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Październik 27, 2021 Chyba najtaniej wychodzi w marketach. Też lubię Carrefour. W tym tygodniu z okazji Zyskoteki mają zakupy z rabatem 30% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Październik 30, 2021 Mają też taką akcje "ceny niskie jak dawniej", co tydzień zmieniają się promocje, warto zaglądać na stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Listopad 2, 2021 Biżuteria to dla wielu osób rzecz obowiązkowa. Ja bynajmniej tak mam. To jak dla mnie dopełnienie każdej stylizacji. Ja generalnie lubię rzeczy barwne, inne, ponadczasowe. Dotyczy to również biżuterii. Tutaj zamawiam co jakiś czas coś fajnego z AnKa Biżuteria z biżuterii srebrnej. Ostatnio zamawiałam naszyjnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Listopad 3, 2021 Dnia 27.10.2021 o 16:25, Flanela napisał: Chyba najtaniej wychodzi w marketach. Też lubię Carrefour. W tym tygodniu z okazji Zyskoteki mają zakupy z rabatem 30% Teraz widziałem fajną akcję drugi produkt za 50%, mają też 1+1 za grosz. Fajnie korzystać z takich okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nidka 3 Napisano Listopad 8, 2021 Stacjonarnie Lidl, online frisco! sprawdzone i bezproblemowe zawszze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Listopad 8, 2021 Kaufland. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka866 1 Napisano Listopad 10, 2021 Bardzo często kupuję przez internet, ponieważ brak mi czasu na tradycyjne zakupy. Wyszukuję ciekawą biżuterię, ubrania i dodatki do domu. Moim najnowszym zakupem, z którego jestem bardzo zadowolona są kolczyki Noc Kairu z AnKa Biżuteria. Kupiłam je z myślą o noszeniu do pracy, ale świetnie wyglądają również w towarzystwie eleganckiej ...enki na wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iurba 0 Napisano Listopad 11, 2021 Ja przez ostatnie dni nic nie kupowałam bo czekam na black friday W zeszłym roku były bardzo fajne promocje i liczę na to, ze w tym roku bedę również mogła się obłowić w sklepach na fajne rzeczy. Szczególnie, ze muszę sobie kupić jakieś nowe botki, mam ochotę na takie w ciemnym kolorze do jeansow. https://symfoniapiekna.pl/black-friday-2021-czyli-swieto-kazdego-lowcy-cenowych-okazji/ Sporo info w temacie jest na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczynka85 2 Napisano Listopad 14, 2021 Lidl i Biedronka,dużo promocji.Kosmetyki i chemię w sklepie internetowym, polecając go znajomym, którzy również robią w nim zakupy dostaję zniżki i prezenty. Oplaca się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foqa 0 Napisano Grudzień 1, 2021 Ja lubie najbardziej w Auchan albo Carrefourze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jitohid650 0 Napisano Sierpień 27, 2022 Ja tez stawiam na zakupy przez internet. Ostatnio mam hopla na punkcie butów i znalazłam sklep internetowy SAWAY. Zamawiam szybko wygodnie z domu. Rozmiary są czytelne więc bardzo łatwo trafić z rozmiarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jever22128 0 Napisano Sierpień 29, 2022 Ja np bardzo lubię sklep internetowy z butami SAWAY. Duży fajny wybór pięknych i wygodnych butów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaZawadzka 0 Napisano Sierpień 31, 2022 Ja kupuję tam gdzie mają aktualnie najlepsze promocje i tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walene5636 0 Napisano Wrzesień 16, 2022 Opcja robienia wszystkich zakupów w jednym miejscu to coś co bardzo do mnie przemawia i przekonuje. Dlatego bardzo lubię kupować w internecie. Wszystko mam w jednym miejscu. A już ostatnio najbardziej lubię buty Saway. Kupuje to razem z innymi rzeczami przychodzi do paczkomatu albo kurierem. Mega wygoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bastia92 0 Napisano Wrzesień 16, 2022 Może lidl?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girom1997 0 Napisano Wrzesień 22, 2022 Ja mam dobre doświadczenia ze sklepem SAWAY.pl. To jest bardzo fajny sklep internetowy z butami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walene5636 0 Napisano Wrzesień 24, 2022 Najlepiej zakupy to przez internet. Nie ma tłumów. I kupujesz co chcesz i w jakich tylko ilościach chcesz. I możesz znajdować różne fajne rzeczy. Ja np ostatnio znalazłam sklep z super butami sklep Saway. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyac80244 0 Napisano Wrzesień 25, 2022 Jeśli chodzi o buty to dla mnie najlepiej saway.pl. piękne wygodne damskie buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sofajac104 0 Napisano Wrzesień 29, 2022 Najlepiej robić zakupy w internecie. Zamawiam i przychodzi gdzie chce. Moje ostatnie odkrycie to buty SAWAY. Ekstra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sofajac104 0 Napisano Wrzesień 29, 2022 Ja ostatnio jaram się zakupami na Saway. Kupuje tam buty na potęgę. Mają tam piękne buty świetnej jakości bardzo mi się podobają. Oszalałam po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lonocin937 0 Napisano Wrzesień 29, 2022 Saway mają świetne buty. Myślę że każda kobieta znajdzie coś dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanem45687 0 Napisano Październik 28, 2022 Zależy co. Ubrania i ubrania lubię kupować przez internet. Nigdy nie lubiłam łazić po sklepach. A bardzo polubiłam Saway.pl. mają fajne buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanem45687 0 Napisano Październik 29, 2022 Super jest sklep Saway mają tam świetne buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisodi3386 0 Napisano Październik 30, 2022 Ja bardzo lubię kupować buty na saway.pl. Super sklep gdzie wszystko jak dla mnie jest na bardzo wysokim poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicidi9917 0 Napisano Październik 30, 2022 O ja też tam ostatnio kupowałam tam buty. Duży wybór butów różne fasony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Wiśnia 2 Napisano Grudzień 27, 2022 Ja również robię zakupy w Biedronce ale lubię Dino i Lidla. Dino za to, że mogę kupić dobre wędliny ( nie paczkowane) a Lidl za dobrą kawę i ciekawe produkty do domu, czy nawet ciuchy dla dzieci są dobrej jakości. Najbardziej natomiast nie lubię sklepu Intermrarche ceny mają z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olivia78 0 Napisano Grudzień 29, 2022 Ze spożywki zdecydowanie Lidl, Biedra jest nudna i wcale nie taka tania. Kosmetyki w Hebe, ciuchy w by Insomnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach