Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GWIAZDKA***

A PREZENT DLA 2 LETNIEJ DZIEWCZYNKI?????

Polecane posty

Gość GWIAZDKA***

NO WLASNIE,TAKIEJ KTORA MA I LALE I WOZKI I PIESKI NA BATERIE, I KUCHENKI DLA LALEK, NO,OGOLNIE WSZYSTKO MA,KURCZE! STRASZNY TO PROBLEM, MOZE STWORZONKO ZYWE NP.KROLIK??? ALE NA TO TO ZA MALA CHYBA??? JEJKU,POMOZCIE ,PROSZE,MOZE BYC NAWET COS DROZSZEGO- OBY POMYSL DOBRY...

Kategorycznie nie kupuj żywych zwierząt dwuletniemu dziecku. Jasne, że są wyjątki, ale większość tak wymiętosi królika czy inną świnkę, że ten padnie po tygodniu. Możesz kupić jakąś interaktywną zabawkę, na przykład - jako alternatywę dla żywego futrzaka - coś takiego: http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/422471

Gość GWIAZDKA***
FURBY JEST 1 KLASA!!!!! NIEWIEDZIALAM,ZE TAKIE BAJERY SA WOGOLE, SUPER POMYSL!!! UDERZAM W TYM KIERUNKU! EXTRA!!!!!!! DZIEKI!:)

Gość olencja*
Moja córkA w tym wieku zainteresowała się puzzlami- tymi najprostrzymi oczywiście. Może warto spróbować? Kapitalne są z pianki, np. seria o Kubusiu Puchatku

mam dwuletnią córcię. Dostała ostatnio duży komplet mazaków, kredek, farbek... i jest w swim żywiole :) uwielbia też plastelinę (lub tzw. ciastolinę)

Gość krysia z.
a ja dla mojej 13-miesiecznej kupilam zamek z serii little people,fischer price, w sieci carrefour najtaniej:)za 74 zl+za 24 zl ludziki tez z tej serii, rycerz, konik i smok:) ogolnie sa to fajne zabawki, a moze jakas interaktywna ksiazeczka, cymbalki, moze zamiast puzzli jakies takie klocki z obrazkami, ja pamietam takie z dziecinstwa, 6 roznych obrazkow do ulozenia, albo jakas bajka na dvd lub vcd, albo tez angielski z waltem disneyem czy cos w tym stylu... ale jestem tworcza:) nachodzilam sie troche za prezentami w tym roku to wiem;) pozdrawiam

Sama mam 2 letnią córkę więc proponuję; -puzzle -klocki -kuchenkę z akcesoriami(moja bardzo lubi, karmi tubisie) -toaletkę z akcesoriami dostanie na gwiazdkę(lubi się malować czesać itp) -ksiązeczki(bardzo lubi wszystkie) -bajki na dvd(spytaj jakie mała lubi bajki np.Teletubisie bardzo trafią do takich maluchów-moja bardzo lubi co nie znaczy że wszystkie dzieci lubią) Zywe zwierzę odradzam-dziecko jest jeszcze za małe.Pande ma i nie za bardzo się nią interesuje.

Ja właśnie miałam imprezę urodzinową mojego synka i dostał rowerek bez pedałów tak zwany biegający. Jest nim zachwycony i nie rozstaje się z nim na krok. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.