Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

canis

polećcie ginekologa prywatnego we Wrocławiu

Polecane posty

Poleccie jak bylyscie (prywatnie) gdzie i ile za wizyte. Z gory dziekuje

Gość na...
Poliklinika "Na Grobli" przy pl.Hirszfelda, chyba ze trzech ginekologow - niezlych, chyba ok. 80 zeta za wizyte.

Gość Polin
polecam dr. Skrockiego przy pl. Grunwaldzkim, kolo Alberta, przyjmuje prywatnie i na kase chorych

Gość Agusińska
Magdalena Miś-Michałek przyjmuje na kasę chorych przy Bulwarze Ikara. Telefon: 78 100 30 albo 78 100 31 rejestracja w poniedziałki rano:)

Gość Agusińska
Aha! Pani Miś-Michałek jest ginekologiem-położnikiem i przyjmuje też na klinikach, ale nie wiem na jakich zasadach odbywa się tam rejestracja.

Gość popieram
M. Miś - Michałek zdecydowanie najlepszy lekarz u jakiego byłam :)

Pani doktor (niestety nie pamiętam nazwiska), która ma gabinet na placu Grunwaldzkim, w pierwszym wieżowcu. W gabinecie jest usg, robi cytologię. Ma bardzo ciepłe podejście do pacjentki, bardzo polecam.

Gość mrlen
Zdecydowanie odradzam CORFAMED!!! Zagubiono moją kartę z historią choroby którą ciągle leczyłam; 2 razy na wynikach badań było przekręcone albo moje imię albo moje nazwisko, co poddało pod wątpliwość czy wynik jest w ogóle mój... Lekarza dr B. odbieram jako lekarza badającego pacjentki automatem... NEGATYW!!!

Gość whjeh
rfmjchjxhjkb,m

Gość ZuzannaMock
Polecam sprawdzić przychodnię Eskulap na Ostatnim Groszu. Przyjmuje tam Pani doktor Magdalena Miś-Michałek. Przeprowadziła moje leczenie endometriozy z pozytywnym skutkiem w bardzo szybkim okresie czasu, czego nie potrafił zrobić ten partacz na NFZ do którego normalnie chodzę. Bardzo polecam tę przychodnię, a w szczególności tą konkretną lekarkę.

Gość roxxxa
też u niej byłam i jest spoko

Gość gość
Jeśli ma być najlepszy to Gejdel Chyba 140zł w tym masz usg piersi tarczycy macicy i cytologia. To również chirurg wiele lat operował w szpitalu Miły szarmancki starszy pan o niewiarygodnym wigorze wiedzy i podzielności uwagi Mówisz on pisze czyta i jeszcze odpowiada z sensem po prostu nad człowiek. POLECAM BO MĄDRY!

Gość gość
bardzo dużo pacjentek Magdaleny Miś-Michałek widzę tu jest :) w sumie co się dziwić jak to świetna doktor, też do niej chodzę