Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlo_dziutki

czy to normale

Polecane posty

Gość mlo_dziutki

ze dziewczyna mowi do swojego chopaka jests pojebany glupi huj ci wdupe mimo juz dlugiego bycia razem 6 lat a dawno nie uslyszalem odniej fajny jestes kocham cie zauwazylem ze coraz czesciej ak sie domnie odzywa mowilem jej juz to a ona na to no to co chode juz wkuwiony na to mam juz dosc co mam robic???? pomzci!! jestem w kropce

Gość mlo_dziutki
wlasnie zerwac????

Gość zerwac
Moim zdaniem Ty sam dobrze wiesz ze to nie jest normalne i szukasz tylko tutaj potwierdzenia. J asadze ze zerwac!! Co za pusta dziolcha Ci si etrafila;/ szok.

Gość Pacanie
proszę Cię... przez takich facetów tracę wiarę w ludzkość :O Gdyby obcy człowiek odważył się tak do mnie powiedzieć, polałaby się krew - pomijając oczywiście klimaty kafeterii. Stary, szanuj się trochę...

Gość mlo_dziutki
wlasnie ona tego nie widzi jak sie staram o nia caly cza przez te 6 lat a ona mysli ze moze sobie tak gadac ze kiedy ma zly humor to moze sie namni powyzywac bo i tak bywa mimo ze jest slodki jak misiaczek dla niej ja juz ie potrafie tak dluzej

Gość mlo_dziutki
az lzy mi sie kreca w oczach

Gość mlo_dziutki
jeszcze wlasne dziewczna tak mowi do chlopaka dzieki ktoremu moze iele zawdzieczac

Gość Pacanie
koniec użalania się nad sobą - rzuć ją w cholerę i znajdź normalną dziewczynę, która nie prezentuje sobą poziomu rynsztoka :O Powodzenia

Gość mlo_dziutki
dzieki trudne to bedzie bo wkoncu to 6 lat ale czas najwyzszuy

Gość wiesz a ja myślę inaczej
a kiedy Ty powiedziałeś jej coś miłego? użalasz się nad sobą, ale kiedy to Ty powiedziałaś do niej: jesteś słodka, kocham Cię, potrzebuję, żebyś ze mną była, jesteś dla mnie ważna, tęsknię za Tobą. czy uważasz, że tylko Tobie należą się takie słowa? nie wiem dlaczego, tak do ciebie mówi Twoja dziewczyna, ale zastanów się, co w Tobie jest takiego i co Ty do niej mówisz, że ona się tak zachowuje. czasami wystarczy powiedzieć jedno, ciepłe słowo by rozładować napięcie i emocje. zastanów się nad tym.

Gość Pacanie
wiesz, a ja myślę, że piszesz bzdury - laska fluga na niego jak jakaś meliniara, a facet ma jeszcze jej buziaczki posyłać? No proszę Cię... :O

Gość mlo_dziutki
a wiecie co wam powie prawie codziennie pwie jej komplemnty mowie jej ze ja kocham i wlasnie tak sie odnosi domnie

Gość mlo_dziutki
I co mam robic dzisiaj z nia sie zobacze bo widujemy sie co drugi dzien i omozcie co mam zrobic ???