Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xoria

zostawił mnie po 9 latach w 9mcu ciazy

Polecane posty

Gość Xoria

Nie rozumiem siebie i jego, ogolnie naszego zwiazku. Byliśmy ze soba 9 lat, ale odkad pamietam zawsze chciałam sie wyplątać z tego układu, ale nie potrafiłam bo zabardzo go kochałam, a im wiecej czasu mijało tym było trudniej. Ja go kochamłam bardzo (nie mam pojecia dlaczeg i za co), a on mnie, sama nie wiem. Nasi znajomi zawsze mówili mi, że mam go zostawić, że nie jest mnie wart, że mnie nie szanuje i jestem ostatnia osoba z którą się liczy, tzn najpierw mamusia, potem biznesy, potem kumple a na końcu ja. Czułam sie samotna i nieszczęsliwa, ale tłumaczyłam sobie wszystko jego trudnym charakterem i bardzo skryta osobowością. Bo przecież musiał mnie kochać skoro zwracał sie do mnie zawsze tylko zdrobniale, jak szlismy spać to wtulał się we mnie mocno, albo chociaz trzymał za rękę i to zawsze ja mówiłam, że nie czuję się szczęśłiwa a on nigdy nie wymawiał słowa roztanie. Myślałam sobie, że znajomi takiego go nie znają, że widzą w nim egoistycznego macho, ale ja wiem jak bardzo mnie kocha. A teraz jestem w 9 mcu ciąży, on wyjechał do pracy za granicą, przez miesiąc skontaktował sie ze na może 4 razy, a dzisiaj własnie dowiedziałam się, że wrócił do Polski i nawet do mnie nie przyszedł. Poprostu zostawił mnie i dziecko. SZOK. Czy to mozliwe że naprawdę nigdy mnie nie kochał, że jestem taka naiwna to dlaczego był ze mna tyle lat?!!!

Gość Darusia
Mnie zostawił po 7 latch w 8 miesiącu ciąży. To było rok temu. Nie byliśmy małżeństwem, ale szaleliśmy za sobą. Nawet nie wiem dlaczego to zrobił. Teraz placi alimenty, ale dziecka nie widuje.

Gość jesteście
bardzo zranione dziewczyny, ale nie widać w waszych słowach chamstwa itd.. co do waszych facetów. To znaczy że jesteście naprawde bardzo wartościowe,brdzo mi przykro że was to spotkało,życzę powodzenia na przyszłość. Dla pocieszenia dodam że ani czas bycia ze sobą,ani sytuacja ( ciąża ) nie jest dobrym powodem utrzymywania układów na siłę. Lepiej teraz niż później. Ja kiedy zorientowałam się że facet jest do du...było zapóźno,też miałam nadzieję że mojej miłości wystarczy za 2-ga ale nie wystarczyło.Dzisiaj porpstu się tolerujemy i tyle.