Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Last Christmas tez zajeebisty kawałek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Ten kawałek też uwielbiam jest dojeebany Puszczałem go sobie kiedyś na sen z mojej wieży technics, gdy szedłem spać, to w połowie utworu już odplywałem na tamten świat Tutaj też Frusciante xD Going to Montreal Sold all my records What the stupid thing to dooooaaaaaaaaaeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu I ten kawałek też kocham słuchać na relaks i przed spaniem Jak wchodzi ten saksofon w 4 minucie to gęsiej skórki dostaje zawsze. I kończy się też pięknie, tak tajemniczo. Uwielbiam takie piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Zajeebiste uczucie jak słucham sobie utworu dobrego, a nagle czuję dreszcze w całym ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe czy dużo by się zarobiło na byciu scam artystom i oszustwa matrymonialne moglibyśmy się podzielić zyskiem bo money by było fajnie zyskać a love niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu Jakieś czuby robiom tak całe biura poswiecone scamowaniu oszustwa finansowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Ja mam w doopie pieniądze A ta piosenka to jak rano się nudzę, otwieram namiot, ptaki cwierkaja, a tu słoneczko świeci na niebie haha To od razu ja mam it makes you wanna cry... Cloose your eyes xD I ta gitarka haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu Internet to taki syf tak a masz takie strony podobno co możesz żebrać i dadzą ci hajs bo som dobrymi ludźmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Budzę* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu A ja mam hajs i w doopie mam pieniądze Dobra ja muszę spadać na basen elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu No, bo wszyscy tylko knujom te elity jak ludzi oskubać we współpracy z kosmitami a w moim odczuciu to czasem bardziej humanitarne osoby od tzw plebsu walczącego o przetrwanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Haha jeebac wszystkich ludzi na całym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu Nom bo kto ci będzie w zorganizowanej grupie przestępczej biedaczki głównie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 1 godzinę temu Ty byś prawie trafił z bankiem ale ci nie wyszło fajny tryb życia kryminalisty tylko trzeba mieć wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Mam wywalone jaja na pieniądze xD Nie miec hajsu i 0 na koncie to fajny stan xD Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Ni jestem kryminalista, ale wy już tak Z wieczorowa i elcia zgłosimy was wszystkich do prokuratury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Wlasnie, ze mi wyszło Ide sobie właśnie na basen i saunowanie i spędzę tam cały dzien A wy do pracy a nie jakieś święta haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 55 minut temu Enjoy dick in your ass zzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 53 minuty temu Nigdy żadnego diick nie miałem i nie będę miał, ale tobie widzę głodnemu chleb na myśli Srun też podobno na wrocławskim dworcu nadstawia kakalca i robi loda za benzynę do swojego trabanta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 78 Napisano 49 minut temu Dziękuję i nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach