Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak stara baba

co Wam dolega?

Polecane posty

Gość Paradise
Jak stara babo, napisz prosze cos wiecej co to jest i jak sie zazywa i aplikuje to co bierzesz na zespol raynaud'a i popekane naczynka, no i czy pomaga. mam to samo i obwiniam za to za niskie cisnienie i slaby system krazenia w ogole. tez tak masz? ps. zylaki tez mam, zbieram kaske i ide na usuwanie prywatnie (bezinwazyjnie) buziaki choruski:*

Gość tera ja
a ja mam sraczke...taka cuchnaca i pienista...:-(

Gość jak stara baba
paradise na zespol raynaud'a biore tabletki polfilin( 3 razy dziennie jedna tabletka)przepisane przez lekarza, lekarz powiedzial ze do konca zycia juz bede miala je brac.. ale jak dzialaja.. kurcze to dokladnie Ci nie napisze bo wyrzucilam opakowanie.. ale wydaje mi sie ze poprawiaja mikrokrazenie.. szczerze mowiac to nie mam pojecia czy to pomaga.. ;/ a na naczynka stosuje rilastil intensive do skory z problemami naczynkowymi- krem naprawde swietny( dostepny tylko w aptekach ok 50 zł kosztuje).. jest bardzo wydajny..:D

Gość T o ja KamiIa
a ja na srake wpierdalam make ziemniaczana bez ograniczen:-D

Gość Paradise
dzięki, a te tabletki tylko na receptę? hmmm wypróbowałabym, ale wielu lekarzy mowi ze "taka uroda" i tego nie leczy... konowały:[ też masz wiecznie zimne i czerwone łapki?

Gość T o ja KamiIa
ze czego sie nie leczy-sraki???No co Ty trza ja leczyc,bo to siara jak sie czlowiek na srodku miasta osra:-O

Gość 24 lata
hemoroidy-jak wy leczylyscie napiszcie dokladnie plisssspekajace naczynka

Gość Paradise
no ja tam osrałam sie raz na DISCO ale nie wspominam tego niemiło:-D

Gość jak stara baba
no ja tez mam caly czas czerwone rece.. i stopy.. i wiecznie zimne:( ten lek tylko na recepte jest.. ale podejrzewam ze kazdy lekarz Ci go przepisze jak poprosisz:).. rece i nogi mi dretwieja wiecznie.. przekichane na hemoroidy mialam zalozone gumki.. i mniej wiecej po klopocie...( kosztowalo mnie 300 zł jedna gumka;() niby juz nie mam takich duzych- ktore nadaja sie do leczenia met barrona.. to jednak caly czas je mam.. i czasem zalatwiem sie z placzem.. lekarz kazal mi smarowac pupe wazelina zwykla.. zeby bylo latwiej sie zalatwiac.. oprocz tego jak mam tam spustoszenie po wypruznieniu to uzywam masci proctosone..

Gość Kingula
Lat 26 oto moja lista: łuszczyca- doprowadzajaca mnie do szału, pękające naczynka na twarzy, rozstępy na udach, grzybica pochwy ostatnio sie przyplątała, grzybica paznokcia- to dopiero podejrzenie ale juz mi się to nie podoba, przetłuszczające sie włosy, wypryski, wada wzroku, Hmm narazie tyle, walcze z tym wszystkim namiętnie:)

Gość nulka lat 21
szkoda mi Was... spójrzcie na to z innej strony... ja mam parę kilo za dużo , ale co tam... fajnie wyglądam w odpowiednich ciuchach... zółte zęby... ale co tam... ale przynajmniej proste ... tłustą cerę... ale co tam... ale mam dobre kosmetyki i jakoś to znoszę... wogóle to jestem niezła kobitka jak się trochę "odwale" to jestem hmhm...

Gość coz z tego ze za taka fajna
sie uwazasz? cos mi sie wydaje ze za madra to nie jestes:D ma sie rozumiec ze wlasnie to Ci dolega? jestes samochwala!:P chcialas sie tu dowartosciowac czy co? zal mi cie..

Gość hmmm......a pokazałabym
Moje dolegliwości 1. Nadwrażliwość zebów 2. Tiki nerwowe (spowodowane pobiciem przez nauczycielkę jeszcze w podstawówce) 3. Hiperkifoza piersiowa 4. Trądzik

Gość Eh a ja mam 21 i to samo
niestety nie wszystko da się ukryć, a jeżeli nawet to świadomość że pod warstwą tapety mam okropne przebarwienia i pryszcze mnie jakoś dołuje. To co że noszę soczewki i wyglądam lepiej niż w okularach i nikt nie wie że jestem ślepa jak kret. Martwi cos takiego że bede siębudzić przy moim mężczyźnie codziennie z brzydką cerą albo za pare lat bede musiała mieć szczękę bo zęby są na 'wyczerpaniu'. Pewnie na codzień nie widać tego, da się niektóre rzeczy przykryć.. To że mam dyskopatie też mi nie przeszkadza tak bardzo a jednak boję sięjak bede kiedyś w ciąży że nie zniosę tej ciąży, że nie wytrwam z obciążeniem... Dziewczyny, tu nie chodzi o drobne mankamenty ale o trochę poważniejsze rzeczy, które nie rozpoznawane przez innych, nam przysparzają przykrości i zmartwień :(

Gość Paradise
to poprosze o ten polfilin, moze chociaz nie bedzie gorzej, krem tez wyprobuje, zylaki zlikwiduje i na jakis czas bedzie spokoj, jescze ook laserowo by sie przydalo bo cos slepawa jestem... ehhh dziewczyny, nie tracmy ducha!!!! mam kolezanke ktorej nic nie dolega, ta to ma zycie jak w madrycie:]

Gość mam taki problem...
a wiec: przetluszczajace sie wlosy 3 wielkie gule na twarzy-od wczoraj zolte zeby plamy po tradziku za duzy tlusty brzuch za grube uda rozstepy na prawym udzie ciut za duzy tylekzle obciete wlosy sucha skora za duzy biust za szerokie ramiona hmmm tylko dlaczego ja to dostrzegam a faceci zarywaja do mnie masowo? chyba wyolbrzymiam:) jak zawsze ;)

Gość jak stara baba
do moderator tego dzialu-- spadaj czlowieku! logiczne jest ze z moderatorem raczej niewiele masz wspolnego:P kurcze jak potrzeba moderatora ( tyle tu wulgarnych wypowiedzi) to go nie ma.. wypowiedzi wulgarnych nie usuwacie.. natomiast pozyteczne topiki zdarza sie "przez przypadek"skasowac..eee do dziewczyny ktora podszywa sie pod moderatora( czy tam faceta)----> co Cie tak boli w tym topiku? komus on krzywde robi?! Tobie robi? nie kapuje.. uwazam ze to spoko temat.. i wyzalic sie mozna.. i wymienic doswiadczeniami.. a jak Ci sie nie podoba to go poprostu nie czytaj :D pozdr

Gość lat 29 mam
moim najwiekszym problemem jest cukrzyca (typ 1) przetluszczające wlosy czy zotle zeby to nie wymienie bo to nie choroby a jedynie przypadlosci jeszcze mam torbiel w nerce ale to nie wplywa na jakosc zycia w przeciwienstwie do cukrzycy hipohondrii nie mam pozdrawiam i glowa do góry :)