Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

Gość yambalamba
lece piec ciasteczka :) do później🖐️

Gość esy floresy
ja jeszcze jestem :D wlasnie testowalam kolege hihihih :) tez zglupial i nie wiedzial o co chodzi jak go zaczelam chwalic itd :D

Ja zaraz ide do mou i jak juz wczesniej powiedzialam - mam nadzieje, ze ktos tu bedzie jutro rano, bo tak mi sie fajnie gada i milo wiedziec, ze jest ktos kto tez sie zastanawia nad meska psychika i tez ma problemy :)

Gość petit_ange
no mialam przerwe ale mam nadzieje ze jutro sie odnowi temat

Gość petit_ange
no to nie ma chetnych na pogaduszki ????????

Gość Lady darkness
A moj gra teraz w fifę 2006 i ma mnie totalnie w dupie i koniecznie chce zebym podziwiala jego gole :9

Gość petit_ange
no to witaj w klubie dziewczyn facetow grajacych albo przyklejonych do kompa!! a niech sobie gra albo klika, czasami dobrze jest odpoczac od siebie!!!lepiej to niz zrzedzenie!!

Gość petit_ange
witaj hopless!! tez problemy ze zrozumieniem gatunku facet:)

Gość petit_ange
no trudno nie ma nikogo, moze jutro .........

Gość yambalamba
no hej jestem :) jest tu kto?:)

Gość esy floresy
no baaa :D

Gość yambalamba
esy :D 🖐️ co tam?:)

Gość esy floresy
pozno .. czas do spania :) jutro kolejny dzien tresur wiec trzeba wypoczac hihi :)

Gość yambalamba
a mojego coś nie ma nie odzywa się na gg :o ale jak na wenusjanke przystało, po przeczytaniu ksiązki :P jakoś dziwnie spokojna jestem, duzo mi pomogła ta książka :) naprawde wczesniej to ciągle myslalam gdzie, z kim on jest, moze to a moze tamto i wyobraźnia zaczynała działac a teraz siedze popijam drina i mam to głeboko :D i co najlepsze cholernie dziwnie się z tym czuje, tak LEKKO :)

Gość srebrna bransoletka
dziewczyny, czy ktoras moglaby mi prosze przyslac na maila te ksiazke? juz raz dostalam, ale nie moglam tego otworzyc:( bardzo prosze pastela1@o2.pl chce byc wyedukowana wenusjanka;)

Gość yagodzininka20
a co myślicie o tym dziewczyny? " Marsjanie cenią siłę, kompetencję, skuteczność i osiąganie celów. Robią wszystko, by tę swoją siłę i umiejętność udowodnić i by je rozwinąć. Policjanci, żołnierze, biznesmeni, naukowcy; taksówkarze, technicy i kucharze - wszyscy oni noszą uniformy lub co najmniej czapki dla uwidocznienia swojej kompetencji i siły. Nie czytając periodyków w rodzaju "Przyjaciółka", "Tina" czy "Kobieta i Życie", skupiają się na takich pozadomowych działaniach, jak polowanie, łowienie ryb czy wyścigi samochodowe. Interesują ich wiadomości, pogoda i sport. Natomiast nie przykładają większej uwagi do książek o miłości i poradników psychologicznych. Bardziej niż ludzie i uczucia interesują ich "rzeczy" i "sprawy". Nawet dziś na Ziemi, gdy fantazje kobiet krążą wokół miłości, mężczyźni marzą o szybszych samochodach, lepszych komputerach, przyrządach i nowych, potężniejszych technologiach. Mężczyzn zajmują te prcedmioty, które ułatwiając osiąganie celów i "zdobywanie goli", pozwalają im pokazać, że są silni. "Zdobywanie goli" jest bardzo ważne dla Marsjanina, ponieważjest sposobem udowodnieniajego kompetencji, dzięki czemu jest on z siebie zadowolony. W dodatku, żeby był naprawdę ukontentowany, musi te gole wbijać samodzielnie. Ktoś inny nie może ich zdobyć za niego. Marsjanie są dumni z działań samodzielnych. Niezależność jest symbolem skuteczności, siły i kompetencji. Dostrzeżenie tej cechy Marsjan pomoże kobietom zrozumieć, czemu mężczyźni tak się bronią przed ulepszaniem ich lub mówieniem, co mają robić. Udzielając mężczyźnie rad,kobieta sugeruje, że on sam nie wie, co robić, lub że nie umie tego zrobić samodzielnie. Mężczyźni są na tym punkcie bardzo wrażliwi, ponieważ kwestia kompetencji ma dla nich tak wielkie znaczenie." cholernie paskudne typy nie? zero milosci tylko rzeczy i sprawy blee ;)

Gość yagodzininka20
dobra a teraz to :D " Podczas gdy Bogu ducha winna kobieta dzieli się swoimi niepokojami albo głośno rozważa problem dnia, mężczyzna niesłusznie sądzi, że jest proszony o fachową poradę. Wkłada czapkę Załatwiacza i udziela rady, cojestjego formą wyrażania miłości i chęci niesienia pomocy" no to ja dziekuje za taką miłosc chyba zostane lesbijką ;) " Pragnie poprawić samopoczucie kobiety, rozwiązując jej problem. Chce być przydatny. Kiedy jego umiejętności zostają użyte do wspomożenia kobiety, czuje się doceniony i przez to wart jej miłości. Kiedy jednak zaproponował rozwiązanie, a kobieta dalej jest rozżalona, niezmiernie mu trudno słuchać dalej. Czuje, ie jego rada została odrzucona, a on sam jest niepotrzebny. Nie ma pojęcia, że kobieta oczekuje właśnie tego, by jej z zainteresowaniem i współczuciem wysłuchał. Nie wie, że na Wenus mówienie o problemach nie jest zaproszeniem do zaproponowania rozwiązania. " a tu tak słodko pragnie rozwiązac jej problem, pragnie byc przydatny ohh ahhh :P dziwni ci faceci nie? ale ksiazka duzo daje, czytajcie :)

Gość męska psychika
witajcie dziewczyny, widzę, że sobie trochę pozwałyscie jak mni enie było;) obiecałem i jestem :P

Gość męska psychika
witaj murcielago - jak tam kłopoty z rozpakowaniem pliku?

Uuu, coz za pamiec :) Dalam za wygrana, bo juz musialam isc do domu wczoraj. Dzis glowe mi zaprzata inna sprawa a miamowicie moj facet, ktory wczoraj oswiadczyl mi, ze musimy dac sobie czas zeby pomyslec o nas :( Chetnie bym wyjechala nba jakis tydzien, ale nie moge :(

Gość męska psychika
sróbuj sie nie martwić tym i nie próbuj na siłę dzisiaj niczego wyjaśniać wiem, że to trudne ale myśle że warto okazać torche cierpliwości choc szczerze mówiąc, nie powinien tak robić, nie tuż przed świętami,

Kurcze, przed Swietami czy nie to nie ma roznicy tylko teraz nie wiem jak ja mam sie cieszyc z tych swiat. Pomozesz mi go zrozumiec tak z meskiego punktu widzenia..? Wiem, ze jestem nieznosna i wstretna, aqle chyba nie taka zla. Czy powodem moze byc praca? Dostal awans i jest ciagle bardzo zestresowany w zwiazku z nowa sytuacja...