Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

Gość heroinka*
niby mam w sobie takie przkeonanie ze w końcu będziemy razem, ale czasem mnie ta niepewność dobija a w poniedziałek mieliśmy szczerą rozmowę... ale nie o nas tylko o takiej jednej, bo przyczepiła się do niego jakaś panna i zaczęła za nim latac strasznie i niby mogę być spokojna, przynajmniej tak mi powiedział i dla wyjaśnienia sytuacji mogę powiedzieć ze trochego już mogłąm poznać, nawet bardzo się poznaliśmyi weim że on jest wobec mnie całkowicie szczery, taki ma moje przyszłe kochanie po prostu charakter

Gość męska psychika
dziewczyny usmiechnijcie się, jutro wigilia jesli byłyście grzeczne dostaniecie prezenty, jesli troche mniej to dostanie rózgę i lanie od św. mikołaja jak mikołaj będzie do rzeczy to i lanie może być przyjemne;) niedługo zacznie się nowy rok i będziecie o rok mądrzejsze

23 lata, ehh. Niedlugo bedzie trzeba sie rozejrzec za jakims kremem przeciwzmarszczkowym ;) I w koncu rzucic palenie (ale jak???)

Gość petit_ange
no nie tylko my bedziemy madrzejsz mam nadizje, bo jak tylko baba zmadrzeje a facet zostanie na tym samym poziomie to niestety konflikotw bedzie coraz wiecej ;) :D :) wcale nie zlosliwa uwaga, tak dla smiechu :) ja jestem wesola, prezenty, choinka, kapucha z grochem!! uwielbiam!!!!

Gość heroinka*
hmm petit_ange... masz dużo racji ale ja też byłam ostatnio w chorych związkach i troche go rozumię teraz święta spędzamy osobno, każde wyjeżdża ze swoją paczką i myslę ze jak się spotkamy po nowym roku to wszsytko stanie się jasne, ze zdążymy za sobą odpowiednio mocno zatęsknić jest ostatniio miezdy nami coraz cieplej i mam nadzieję ze bezdie już tylko lepiej a poki co liczę na wasze wsparcie psychiczne:) a do esy floresy... żeby ciebie ktoś docenił to chyba sama najpierw musisz uwieżyć w swoją wartośc, mi było to ciężko zrobić po takich paru nieudanych próbach znalezienia szczęścia, i chyba nadal w tę swoją wartość nie wierzę tak do końca, ale się staram i zauważyłąm ,ze odkąd jestem bardziej pewna siebie mam większe powodzenie u facetów i z tym facetem "moim" też jest coraz lepiej

Gość męska psychika
no to teraz powiem Wam jaki jest rokład inteligencji na ziemi: na 1 miejscu jest mężczyzna, na 2 delfin potem długo, długo ...... nic i jest programator od pralki na 4 miejscu jest kobieta takze nie ma obawy , nie grozi Wam szybkie prześcigniecie facetów mam nadzieje, że mnie za chwilę nie rozszarpiecie;)

Gość heroinka*
wybaczcie że się tak rozpisuję ale mam jakiś taki nastrój dziś bo w pracy nudno tak.... a mój terapeuta ma dziś wolne;) ale na szczęscie zaraz kończę pracę i wyjeżdżam na nartki a pan "męska psychika" ile ma lat? a nicka masz takiego ze nie wiem jak się do ciebie zwracać....;)

Gość petit_ange
no terze wiemy dlaczego ten swiat taki popieprzony ( sorry) , bo faceci rzadza, niestety :D ;)

Gość heroinka*
a to co pisałes przed chwilą o anszej inteligencji , albo o jej braku raczej..., to chyba słyszałam w jakimś tekście apropo blondynek...więc coś i nie poszło ;) chociaż oczywiści sama do kobiet o takim kolorze włosów nic nie mam bo sama z pół roku temu byłam blondynką a czy "męska psychika" jest tu jedynym przedstawicielem mężczyzn?

Gość heroinka*
strasznie mi się dziś literki plączą więc już spadam stąd do wtorku narka bawcie się tu dobrze:*

Gość męska psychika
no dobra oburzenie minęło, więc mogę wyjść z ukrycia

Gość petit_ange
moze ktos wie kiedy ten link zeby zarezarwowac sobie nick bedzie aktywny??? u mnie ciagle nie aktywny :(

petit ange proszę Cię nie rośmieszaj mnie, on jest cały czas aktywny, tylko trzeba kliknąć dokładnie tam gdzie Cie o to proszą wiesz , wiedzieć gdzie dotknąć to ważna rzecz, ale myślałem że Ty to juz umiesz;)

Gość petit_ange
u mnie jest ciagle nieaktywny, jestem tego pewna!! przyjedz i sprawdz ;) sie wcale nie boje!!! juz niejeden kolega z pracy tak sie wysmail ze mnie a pozniej sam stwierdzila: wiesz, ja to nie wiem czemu :D , i ten sie smieje kto sie smieje ostatni :)

Gość petit_ange
a do dotykania: kobieta zawsze wie jak i gdzie a facet to tak przez przypadek sie nauczy :) a pozniej szybko zapomni :) MESKA PSYCHIKA ATAKUJE WENUSJANKI!!!!

nie klikaj w miejscu gdzie słowa są podkreślone tylko w miejscu gdzie jest napisane kliknij tutaj i szybciutko posyp głowę popiołem na znak skruchy i wracaj na topic

Gość petit_ange
dokladnie to znaczy maly

jak byscie umiały powiedzieć co lubicie to nie musiałby sie uczyć metodą prób i błedów, ale Wy jak zwykle na około wszystko tłumaczycie

juz posypana popiolem na znak skruchy, ZWRACAM HONOR MESKIEJ PSYCHICE!!! typowe dla faceta: najpierw opieprz, potem wyjasnienie, ale cel osiagniety :) dziekuje!!! ale sie wysmaialm z facetow z biura!! ofermy mi nie potrafily pomoc!! nie ma jak polski chlop!!! :D

oczywiscie ze komplement!!! :) ange to aniol, wec wychodzi w skrocie aniolek!!! ;) zajmuje sie wspolpraca z zagranica!!! znaczy z polska!! wiesz tlumacz- asystent, negocjator - trzy w jednym :(

francuski perfekt w kazdym calu ;) :) bardzo duzo ciekawychi mniej ciekawych tez :( , zwlaszcza jak sie jakis polski murarz upije i ma problemy policja :( to jest zawsze najciekawsze!! no, ale my tu nie o pracy tylko o facetach!!!