Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: ... trzymam cie za slowo Ty jesteś kim? Qwerty czy Kreyzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ty jesteś kim? Qwerty czy Kreyzi? To tak jak byś zapytała mniej wiecej czy jestem ogniem czy wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu Nie no, naprawdę tu trzeba być non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: To tak jak byś zapytała mniej wiecej czy jestem ogniem czy wodą Kim, a mówże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kim, a mówże ja jestem ta dobra, serce na dłoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja jestem ta dobra, serce na dłoni To się cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 12 godzin temu duzo, zawsze jest dużo, choć znalazłam miejsce parkingowe wiec nie jakieś dzikie tłumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 67 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, KochamElciê napisał: ja pamietam tematy przemyslawa typu ktora da mi doopy foto haha niezle z tego brechtalem I słynne Owsiki z patelni to chyba tez te złote czasy? sorry owsiki to z duupy, a na patelni gowno wybaczcie te pomyłkę Edytowano 12 godzin temu przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach