Szon patrol$$$ 90 Napisano 14 godzin temu ... trzymam cie za slowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 14 godzin temu Wody świeconej trzeba żeby te diabły odeszły precz ( kasowniki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Wody świeconej trzeba żeby te diabły odeszły precz ( kasowniki) taki klimat staram sie gadać z Fifi żeby nie kasował ale teraz to już faktycznie chyba nie tylko on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: taki klimat staram sie gadać z Fifi żeby nie kasował ale teraz to już faktycznie chyba nie tylko on Co tu mówić, jak reala nie ogarniają.Ja to bym chciała by temat był i każdy coś o czymś pisał i był i był, takie jak tu widziałam 8 lat temu.Znalazłam się tutaj 8 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Co tu mówić, jak reala nie ogarniają.Ja to bym chciała by temat był i każdy coś o czymś pisał i był i był, takie jak tu widziałam 8 lat temu.Znalazłam się tutaj 8 lat temu. tutaj czyli na uczuciowym czy na ero? bo ja cie kojarze z tymi wszystkimi ludźmi z ero raczej, nie kojarze cie sprzed zaorania ero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: tutaj czyli na uczuciowym czy na ero? bo ja cie kojarze z tymi wszystkimi ludźmi z ero raczej, nie kojarze cie sprzed zaorania ero Na ogólnej byłam Tematy 3M. Potem sie poplątałam i ne ero zawędrowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: zwykli userzy tutaj chyba nie moga kasowac tematow, to moderacja kasuje tematy Mogą, z kilu kąt. Tylko tępo powolniejsze, zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Na ogólnej byłam Tematy 3M. Potem sie poplątałam i ne ero zawędrowałam ok, czyli dobrze kojarzyłam. Na tym dziale fajnie sie pisało w pandemii, a jak ero tu przywędrowało i kilka innych dziwnych osób to już równia pochyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, KochamElciê napisał: Aha, ja sie na tym nie znam, nie wiem jak sie kasuje tematy, i tak juz moderacja dosc kasuje codziennie Haha jak kłamiesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, KochamElciê napisał: Aha, ja sie na tym nie znam, nie wiem jak sie kasuje tematy, i tak juz moderacja dosc kasuje codziennie Nie wierzę, że to moderacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: A kto inny? Moderacja jak wlepia bany, to tez automatycznie leca wszystkie posty uzytkownika. Chamski system swoja droga. Na starym kafe tak nie bylo. troche mi brakuje starego kafe xD Nie wiem. Dlaczego tak się zachowujecie że wam bany ciągle dają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, KochamElciê napisał: nie klamie, bo to grzech Mhm. Ostatnio się przyznałeś więc skoncz mitomanic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Mam już którąś z kolei gretę teraz margheritę ale z powody blokady skrzynki nie z powodu banów.I nic to nie dało bo za 2 tygodnie zaś blokada To w du pie to mam. I tak na majlu sie można porozumieć. Jak już, choś utrudnione to jest Edytowano 13 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu Ale pjerdolisz. Fajnie tam masz w tej rzeczywistości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: ja tez nie wiem, ale wszystkim tu bana dali chyba juz Miałam kiedyś ale technicznego bana na "pnina" Tak się zalogować chciałam a nie mogłam aż wyskoczył ban bo to już wtedy trzeba było mieć maila prawdziwego Potem zrobiłam konto PNINA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu Niestety to rośnie potem jak szczeniak w psa się zamienia i już jest niefajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Niestety to rośnie potem jak szczeniak w psa się zamienia i już jest niefajny Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: a kto tu nie dostal bana xD Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Co? Nie ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu Samo się przelaczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 67 Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ok, czyli dobrze kojarzyłam. Na tym dziale fajnie sie pisało w pandemii, a jak ero tu przywędrowało i kilka innych dziwnych osób to już równia pochyła No można było nęcić racicami, a teraz wszyscy brzydko sie śmieją 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 24 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, Onaaaaa napisał: No można było nęcić racicami, a teraz wszyscy brzydko sie śmieją Królował Przemysław z codziennym pytaniem czy ma szansę na dziewczynę a do tego załącznik w postaci jotpega nieodzianego od stóp do głów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: taki klimat staram sie gadać z Fifi żeby nie kasował ale teraz to już faktycznie chyba nie tylko on Co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co się stało? Nic nowego. Gołąbka se zjadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Nic nowego. Gołąbka se zjadłam Ja cynamonkę i kawę do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja cynamonkę i kawę do tego ja już po kawusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ja już po kawusi Widzę, że Pieprz w dopie coraz bardziej zaczyna się robić wulgarna i wredna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Widzę, że Pieprz w dopie coraz bardziej zaczyna się robić wulgarna i wredna a jutro do kościółka biegusiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: a jutro do kościółka biegusiem I do spowiedzi. Bo przecież tak być musi i co ludzie powiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 90 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I do spowiedzi. Bo przecież tak być musi i co ludzie powiedzą ciekawe czy po wsi też tak lata i wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach