Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

nie ma sprawy meski, ja zawsze sie z facetami dogadywalam!!! :) ale czasami moge dezercje zobic :D bo czasami mi sie wlacza babskie myslenie :)

Gość cala prafda o
fajno mamy dwoch facetof na topiku :DDDDD

pisałem już wczoraj , róznice są potrzebne i wspaniale że są więc dobrze, że myslisz czasami po babsku:) jesli chodzi o cycki to piszę prawdę, po prostu prawdę - myślałem że po to tu jestem:(

a co z tego ze duze cycki!!! nie no pretekstow dla zostawienie ciebie na lodzie nie szukaj dookoloa tylko na wlasnym podworku!! jak u was sie dzieje zle to wlasnie jest powod, a cycki to tylko wyzwalacz!!!

Gość zoza
tak wyzwalacz enrgii jadrowej :D

wlasnie sie dowiedzialam ze jestem facetem!!!! :D niezle :D przyznaje ze bardzo mi sie podoba meskie podejscie do zycia i staram sie jak moge , ale te moje babskie hormony robia swoje i coz - wtedy zalamka!!

petit ja bym chciała być mężczyzną ale tylko na jedną noc :P przeleciec jakaś laske, spróbowac jak to jest i wrócić do moich cycków :)

a to wszystko dlatego ze ja bardzo lubie facetow!!!!!i sie jakos z nimi dogaduje!!! nie przeginam, w parcy chodze w krotkich spodnicach bo tak szef zarzadzil, wtedy mam ubaw po pachy z testrosteronu!!! :) no jak ich wtedy nie uwielbiac!! sa tacy mili!!

hehe a kto nie lubi facetów :) ja wole wyskoczyć na zakupy z kumplem niz z babą :) on zawsze dobrze doradzi a baby co? wszędzie zawiść grrrr [ z wyjatkami ] :)

tak !! tak!! ja tez!! j atez!! tak na jeden dzien!!! zobaczyc jak to jest !!! jak to jest , zena widok dekolotu to ci sie miekko robi! :D a na ukochana niegdys zone patrzec nie mozesz :D

kiedys Materna powiedział w telewizji , że jakby był kobietą to by w ogóle z domu nie wychodził - zapytany dlaczego, odpowiedział: bo bym cały czas bawił sie piersiami;)

spodnica mi nie jest potrzebna i nienawidze spodnic, butow na obcasach!!!! ale szef !!! no nic nie moge zrobic!!

hehe tez wole luźny styl, wygodny ;) spodnice, obcasy od święta :) ej idą święta :D a to szef ci się trafił no.... :)

no widzisz, no facet!!! no!! testosteron wrednawy!!! ale kolegow mam calkiem milych!!! cos mi sie wyadaje ze jeszcze troche a sama bede szefem!!nie lubie jak mi ktos zarzadza ;) tu sie odzywa meska czescmojego charakteru:)

no chyba Was dziewczyny pogięło jak to spódnic nie lubicie, jak to nie chodzicie w spódnicach w tej chwili prosze mi to zmienić, spódniczki, pończoszki , buciki na obcasie i dopiero z domu wychodzić;)