Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

jesli chodzi o moje zycie to nadal jestem zajęty:) jesli chodzi o prace to jestem mniej zajęty, ale wpatrywanie sie w monitor w oczekiwaniu na kolejny wpis jest troche nudne, nawet jesli czekam na Wasze wpisy;)

Ja tez co chwila sprawdzam, na razie nie mam tyle do zrobienia :) Pogoda u mnie OKROPNA!!! Leje strasznie, jest wilgotno i buro. Na dodatek od rana urywaja sie telefony, ktorych wolalabym nie odbierac i nie slyszec skarzacych sie na brak ogrzewania ludzi...eh

Wiem, wiem...Problem w tym, ze wielu inzynierow powyjezdzalo albo sa tak niepowazni, ze nie przychodza :( I badz tu madry ;)

\"Tesciowie\" juz wyjechali, wczoraj/dzis w nocy. Troche mi bylo smutno, przyznaje. Juz sie do nich przyzwyczailam, haha. A moj Mis znow chodzi spiety, bo 3 osoby zadzwonily i skorzystaly brutalnie ze swojego prawa \"urlopu na zadanie\"...Wlasnie dzis - w dzien handlowy, w dzien wyprzedazy... :( I znow mowi, ze to nie o mnie chodzi, ehhhhhhhhh smutno mi, bo chcialabym jakos pomoc a nie moge i nie wiem jak. Na \"ten teges\" tez nie ma ochoty..

jak juz Cie wkurzy to mu powiedz żeby przestał sie nad soba rozczulać, bo nawet jesli cos nie będzie zrobione idealnie to świat sie nie zawali a sa jeszcze inne ważne rzeczy a nie tylko praca chyba nadchodzi czas aby poważnie porozmawiać

witam, a ja walcze z pcetem mojego faceta, za cholere sie nie chce polaczyc z netem :( no i co nam meski powie na temat \" jak facet niechce ten tego\" ;)

jak facet nie ma checi na seks to znaczy, że albo jest wyczerpany fizycznie albo psychicznie zakładam, że jest zdrowy kłopotów to ja mam całą masę, ale radze sobie lepiej lub gorzej ale jakoś radzę dziekuję za chęć pomocy

a nie ma takiej mozliwosci ze mu sie znudzila baba??? ty, a jak bys wyjasnil sex przez internet??? jak facet jest w zwiazku i sobie odwiedza takie strony?? albo sie oglasza??? moj kolega z pracy tak robi, ma dziewczyne od 5 miesiecy, twierdzi ze wszystko jest ok a w pracy przed kompem z innymi :D ??????

musiałaby mu obrzydnąć do reszty, żeby rezygnował z seksu:) powaznie mówiąc moze to byc znak , że nie ma ochoty na związek, ale to nie byłby jedyny objaw myślę, że chłop jest zestresowany sex przez internet... hm... biorąc pod uwagę żelazna logike, której faceci sa zwolennikami to nie zdrada, ale wiem że to moze ranic kobiety więc najlepiej kiedy nie wiedzą:) faceci nie podchodza do tego emocjonalnie i tylko w niewielu przypadkach prowadzi to do zdrady, no chyba że ktos robi to celowo i wtedy nie wazne jest czy szuka przez internet czy w kawiarni czy poprzez ogłoszenie ogłoszenia wydaja sie bardzo ukierunkowanym działaniem, ukierunkowanym na zdradę

petit -> Nie ma co..wiesz jak pocieszyc kobiete ;) Diabolku Ty! Mam nadzieje, ze sie jeszcze mna nie znudzil, haha. Zwykle jest chetny, szczegolnie na loda, hihihi ;) To chyba przez te prace..

eeh nie chcialam zeby wyszlo po diabelsku, ale widzisz jak tylko zaczniesz o facetach gadac to zaraz sie pieklo kojarzy ;) :) dzieki za wyjasnienia meski a od temperamentu tez zalezy??? czy sa faceci co maja ochote raz w tygodniu czy rzadziej??? :D

stres to bardzo mozliwe, mysle ze jak jestes zestresowana to raczej wolisz poogladac telewizje co??? ;)

temperament ale raczej wiek natura było dość przewrotna i maksimum dla faceta wyznaczyła około 25 roku zycia, a dla kobiet moim zdaniem mniej wiecej 10 lat później ale rzadziej niż raz w tygodniu to chyba z powodu kłótni:)

tzn ze jak ma po 30 tce to raz w tygodniu :) :) :) a po 40 tce to juz raz na miesiac :D a po 50 tce tylko popatrzec :D

nie jest tak źle;) ale nie wiem czy znacie taki kawał: 2 wyspy oddalone od siebie około 200 metrów na pierwszej 3 facetów: 20 latek, 35 latek i 60 latek na drugiej kilkadziesiąt kobiet , kąpiacych się, opalojących się, grających w piłkę itp. no i panowie kiedy to dostrzegają rozmawiają ze sobą: 20 latek mówi - zobaczcie raj na ziemi, płyne tam 30 latek mówi, tak to prawda, ale trzeba wybrac miejsce gdzie jest najpłycej i najbliżej 60 latek mówi - wszystko sie zgadza - raj na ziemi - tylko nie wiem po co mamy tam płynąć skoro stąd wszystko widać dziewczyny a na ile razy Wy macie ochotę

nie znalam, ale dobre :) im czlowiek starszy, tym bardziej praktyczny i wygodnicki :) no ja to sie rozkrecam wedlug twojej teorii o wieku, mam 28 lat -jak myslisz??? :)

u kobiety to roznie bywa, temperament, hormony, zachowanie sie partnera - mnostwo powiazan ;) strasznie skomplikowane:)

no tak, to właśnie jest typowo kobiece spytałem, zreszta trochę sprowokowany, zgadywałem bo tak chciałaś i co dostaje odpowiedź nadającą się na porady dla młodych dziewcząt:), a wystaczyło powiedzieć że zwykle wystarcza mi lub satysfakcjonuje mnie ...