Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

zrob jak meski radzi : zadbaj o siebi, wyjdz gdzies sama, a za kazdym razem jak sie bedzie zblizal, powiedz ze macie przerwe i nie wiesz czy to dobrze tak..... tylko bez zlosliwosc, tonem uleglym :D no a jak nie zareaguje to niestety....:( nie ma co czasu marnowac, mloda jestes, korzystaj z zycia ;)

aah wszystko w najlepszym prządku:) idziemy ze znajomymi dzisiaj na sanki (stare konie :P), poźniej lepić bałwana ech a w piatek mam egzaminy trza się brac za robote.. buziaki:)

Wybaczcie, ze zajelam swoja osoba i swoim probleme caly topik, ale to forum to moje jedyne okienko na siwat i forma odbicia sie od dna, na ktore czuje, ze powoli opadam jak kamien, smutny kamien :(

zauważyłam ze im dłużej siedze na forum tym bardziej staje się podejrzliwa wobec mojego faceta :o niesłuży mi to forum :o różni ludzie tu przychodza z problemami, czasami zmyślają ale czytam dużo a później wyobraźnia działa, zdecydowałam ze przystopuje :) Murcielago trzymaj się dzielnie🌻jesteśmy z tobą :)

murcielago: nie doluj sie, troche skruchy, to widac z twojej winy cale zamieszanie :( NIGDY PRZENIGDY sie facetowi nie mowi ze nie chcesz zalozyc rodziny z nim, to uderza w jego godnosc i strasznie to go boli, bo sie wtedy czuje do niczego nie zdolny!!! pozwol mu na wolnosc, ty go przyduszasz!!! ja mialam powazne zwiazki i nigdy nie mialam wspolnego konta!!! troche zaufania!!! glowa do gory :) usmiech na twarz :) j ama wrazenie ze ty go nie akceptujesz, chcesz go zrobic idealem, bo toj ojciec nim nie byl ???

murcielago nie mamy Cie dość, po prostu nie zawsze każdy może odpisywać, nie wiem jak Ty ale ja pisze z pracy nie martw się, myślę że moge powiedzieć za wszystkich że postaramy Ci sie pomóc, ale pamietaj to Ty sama musisz sobie pomóc

Tez musialam troszke popracowac ;) Wyjatkowo nudne to zadanie dzieciejsz a jeszcze nawet nie jestem w polowie ... eh Kupila sobie kropelki ziolowe na uspokojenie zebym chociaz mogla pracowac normalnie bez tej kluchy w zoladku z nerwow. Mam nadzieje, ze u was tez wszystko ok :)

Tak sobie :/ Wczoraj znow nic choc mam wrazenie, ze byl mniej spiety, ale moge sie mylic. A dzis jak wychodzilam do pracy [on ma wolne] to powiedzialam \"pa\" (myslalam, ze spi) a on nie dosc, ze odpowiedzial to jeszcze nie zwykle pa, tylko \"pa pa\" glosem dosc miekkim. Jakkolwiek kretynsko to brzmi to podwojne papa wymaga wiekszego zaangazowania niz nie odzywanie sie w ogle albo pojedyncze pa ;) :D

chyba mięknie, zresztą takie spanie samemu kiedy jest się przyzwyczajonym do spanie z kobietą może zmiękczyć, a właściwie to odrotnie ale ni ebedę wchodził w szczegóły pamiętaj żeby dobrze rozegrać chwilę kiedy zmięknie;)

witam !! :) jak ty na takie bzdury zwracasz uwage to wybacz ale to jak chwytajacy sie brzytwy ;) to tylko pogorszy twoj stan, nie zwracaj uwagi, zostaw go w spokoju i staraj sie odpoczywac od niego ;) a jak to rozegrac meski? mieknac jak slodka idiotka, mowiac ( jak mu sie zachce ;) ) ze mamy przerwe i nie powinnismy ;) podaj strategie :)

moim zdaniem trzeba go wykorzystać, a właściwie nie jego tylko jego słabość moim zdaniem powinnaś być miła ale zachowywać lekki dystans, myśle, że to że macie przerwę na jego życzenie jest dobrym argumentem przerwa to rownież przerwa w seksie jak już zmięknie [raczej stwardnieje - to było tylko dla dorosłych] to trzeba szczerze porozmawiac i wyjasnic sobie wzajemne oczekiwania, kompromisy na jakie możecie pójść, a przede wszystkim czy nadal chcecie byc ze sobą - bo kłopoty bedą zawsze, trzeba tylko nauczyć sie je rozwiązywać

meski: co to znaczy wlasciwie to odwrotnie z tym spaniem razem i niespaniem, wyjasnij prosze biednemu anilokowi, bo nie rozumie :( ja sie obrazilam i zakazalam jakiegokolwiek dotyku, moj francuz z humorami wytrzymal jeden dzien, na drugi dzien rano zapytal czy juz zakaz odwolany, ja mu na to ze nie, ale i tak mimochodem cos probowal :D , w sumie dwa dni wytrzymal :D

o te odwrotnie to aniołku chodziło o mieknięcie bo może mieknie mu sumienie ale za to coś innego mu twardnieje jejku jaka Ty nieprzyzwoita jesteś zmuszając mnie do pisania takich rzeczy;)

Petit -> To nie jest zwracanie uwagi na pierdoly. Ja go po prostu na tyle dobrze znam, ze wiem ktore znaki przyjmowac za “dobry omen”. Nie robie nic I tez staram sie wyluzowac choc nie jest to latwe. A z tym spaniem to by byla prawda …

:D widzisz a ja myslalam calkiem powaznie, jak to czysty i niewwiny aniolek, ze to problem natury moralnej u faceta :) ty to czasem nie masz jakis brakow w tej dziedzinie czy co? ;) a zreszta facet to o seksie myski co iles tam sekund :) muricelago: przepraszam ze tak ostro, ale mimo wszystko wydaje mi sie ze jestes za brdzo drobiazgowa i te znaki nie daja ci spac, a jezeli sa zle interpretowane to sie zalamujesz. wiem ze trudno, wiem ze ci zalezy, zycze ci jak najlepiej.... on na pewno stwardnieje ( jezeli nie ma kogos na boku ;) ) tylko tobie zalezy bardziej na zmieknieciu jego duszy, niz na zmieknieciu czyli stwardnieniu tego i owego :D

no ja o tym wlasnie, bo zawsze masz jakies takie dziwne skojarzenia: miekknie, twradnieje i takie tam.... :D a ja jestem bez francuza od wczoraj :) dopiero w niedziele przyjezdza!! :) hura hura!!! to sie nazywa odpoczynek :)

I will stay cool then..! Juz mi sie na glowe rzuca ta sytuacja...eh. A jaka pogoda we Francji aniolku [dosc juz o tych stwardnieniach]!

meski: mi to nie przeszkadza, przynajmniej sie posmiejemy :) stay cool!!!! nie daj sie murcielago!!! a pogoda? :( wlasnie poinformowali o obfitych opadach sniegu tam gdzie mieszkam :( szaro i smutno :( nienawidze zimy!!!!!!! tu we francji to maja taki smieszny system zawiadamiania o opadach i burzach: maja kolory od zoltego czyli norma, przez pomaranczowy koncza na czerwonym ( bardzo zle) . a ja jestem w pomaranczowym!!!! :) jak mnie zasypie to jak ja wyjade z domu!! tu sa gory, ojej, a jeszcze tego mojego nie ma!! i kto bedzie odsniezal??!!! a tak sie cieszylam ze go nie ma, to teraz mam :(