Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

zwykła dziewczyna ,zwykła żona? czy takie kobiety jeszcze interesują mężczyzn?

Polecane posty

Gość do kwiatka_12
faceci uwielbiają spokojne kobietki, czuć w domu rodzinną atmosferę, zapach ciasta. mój mąż ożenił sie ze mną jako ze spokojną , pracowitą, niezepsutą dziewczyną. wykształciłam sie a jednak jestem kurą domową. ale to ma tylko zalety.mąż wraca z pracy do czystego domu, zawsze ma pyszny obiadek, dzieci czyste, no i co najwazniejsze żona wyszykowana, wymodzona, wyspana, wypoczęta i "gotowa". na poczatku to wszystko mnie przerastało, duzo obowiazków,malutkie dzieci. zatrudnilismy nawet panią do pomocy, ale teraz pralka pierze, kuchenka gotuje, dzieci w przedszkolu, a ja mam czas dla siebie - mam czas wyskoczyc na zakupy, do kosmetyczki, do fryzjera. gdybym pracowała nie miałabym czasu na takie rzeczy, ciesze sie ze jestem kurą domową

Gość do kwiatka_12
tylko jest jedno ale. nie mozna popasc w rutynę, zaniedbac sie i złapac "doła"

Gość do do kwiatka_12
Myślę, że to co piszesz jest poniekąd prawdą, ale niestety chyba wszystko rozbija się o pieniądze, jeśli masz męża, który zarabia na tyle dużo żeby utrzymać Waszą rodzinę bez Twojego finansowego wsparcia to wspaniale, bo niestety nie wszyscy tak mają i to chyba nie tylko o rutynę chodzi, jak nie będzie Was stać na Twoje kosmetyczki i fryzjerów to niestety nawet najbardziej zorganizowana żona poprostu przestanie się podobać.

Gość do kwiatka
masz racje, żeby zostac kurą domową trzeba miec mozliwosc na pozwolenie sobie na to. niestety w dzisiejszych czasach niewiele kobiet ma takie szczescie...

Gość tylko zwykłe dziewczyny
inne to kryptokurewki seryjne są