Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddianee

TU WPISUJĄ SIĘ TYLKO TE OSOBY, KTORYM DIANE35 FAKTYCZNIE POMOGŁA.

Polecane posty

Gość endi
nie biorę jej dopiero miesiac kilka lat temu tez ja brałam ale nie tak długo póki co zazywam tych specyfików o kt.orych wczesniej pisałam pozdrawiam........

czesc ja biore diane ok 2 lat ze wzgledow antykoncepcyjnych ale mialam tez tradzik na buzi i pleckach a teraz prawie nic. Czasem pojawi sie jakis malutki pryszcz ale bardzo zadko a plecki cudo! - nigdy nie mialam takich gladziutkich i ładnych :)

Gość też
Ja dopiero zaczynam, więc na razie się mogę tylko zameldować, a o efektach dopiero za jakiś czas. Mam przepisane leczenie skojarzone (Diane i Androcur). I od początku było jasne, że tylko na 2/3 miesiące, nie dłużej (potem mam przejść na inne środki).

Gość plotki
Biore Diane35 od roku, i kilka lat temu stosowalam przez pol roku. Nie obserwuje szczegolnych plusow - ale nie jestem w ciazy a o to mi chodzi - ale tez nie pojawiaja sie u mnie zadne negatywne objawy.

Gość naja22
nie bierz tego świnstwa ja brałam 3 lata, robiłam krótkie przerwy i za każdym razem pomagało coraz mniej, i wychodziły pryszcze jeszcze gorzej, teraz odstwawiłam to gówno miałam prawdziwa masakre, tra dzik mam jeszcze gorszy niz miałam. porobiły mi sie blizny tzw dziurki, wczesniej tego nie było, poztym rozstępy mimo iż nigdy nie przytyłam jestem szczupła, na dodaTEK ZACZĘŁY MI ROSNAĆ WŁOSY NA TWARZY. diana powoduje maskulinizacje bo jest w niej syntetyczny porgesteron, który walczy z naturalnym o receptory, NIE BIERZCIE TEGO SWIŃSTWA, POZTYM WYPADAŁY MI WŁOSY, ŁAMAŁY SIE PAZNOKCIE, LIBIDO 0. mówie wam, teraz powoli dochodzę do siebie, biore bromergon. ZGŁOŚ SIE KONIECZNIE DO GINEKOLOGA- ENDOKRYNOLOGA, ZRÓB SOBIE BADANIA HORMONÓW PŁUCIOWYCH, NIE BIERZCIE TEGO ŚWIŃSTWA LASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZECIE TEGO BRAĆ BEZ KOŃCA TO BŁĘDNE KOŁO!!!!!!! A PO ODSTAWIENIU JEST JESZCZE GORZEJ !!!!!!!!

Gość nico370
czy to mozliwe ze diane moze byc rakotworcza

Ja również brałam Diane, ok 2 lata. Miałam po niej wyraźnie ładniejszą cerę, to wszystko! Niedawno byłam w klinice w Poznaniu na badaniach (oddział endokrynologiczny) no i jak tamtejsi lekarze usłyszeli, że brałam Diane (i polowa dziewczyn, które też były ze mną w tym czasie w klinice) to byli strasznie wsciekli!! Jeżeli macie jakieś problemy hormonalne, a nie tylko np tradzik, to Diane nic nie pomoże, poza efektem kosmetycznym! Diane nie leczy zaburzeń hormonalnych!!! Ten lek powoduje tylko przeciągnięcie leczenia w czasie!

Ja tez biore Diane i bardzo sobie cenie,pomogla mi z tradzikiem,wlosami itd.Robilam przerwy w braniu i podczas nich troszke sie nawrocilo,glownie wlosy zaczely bardziej wypadac.Aktualnie teraz biore ostatnie opakowanie i zmieniam je bo juz nie chce sie faszerowac tyloma chormonami.Moj nowy gin stwierdzil,ze to juz jest stary lek i sa teraz nowe lepsze,zaproponowal Regulon,ktory tez podobnie na cere wplywa.

Gość diane 35 działa
Witam wszystkie dziewczyny! Ja zazywam diane35 niecały rok...i przyznac musze, ze efekty sa widoczne, ginekolog zapisał mi ją głównie na buzke i poprawa jest. O wątrobie gdzies czytalam, ze podobno niszczy...wiec biore witamine B6 i sie o to nie boje, moja waga nie uległa zmianie, nie mam wilczego apetytu, nie mam zadnych skutków ubocznych...a jesli chodzi o libido...to wcale nie spada, wrecz przeciwnie ;-)

Gość Diane35 przez 2 lata
moje wrazenia sa takie, faktycznie pomogła mi na cere, zmniejszyla owłosienie jej dodatkowym plusem bylo to ze byla tania, ale niestety kiedy skonczylam ja stosować to problemy z cera wróciły choć co prawda nie w takim stopniu jak przed braniem diany

JA TE TABLETKI BRALAM KILKA LAT...I POMOGLA MI NAPRAWDE BARDZO, NIE MIALAM EFEKTOW UBOCZNYCH, WATROBA W PORZADKU, TERAZ ZMIENILAM JE NA NOVYNETTE, CHCIALAM SPRAWDZIC I PRZEKONAC SIE CZY RZECZYWISCIE MOGE ZYĆ ( A DOKLADNIEJ MOJA BUZIA ) BEZ TYCH TABLETEK , JAK NA RAZIE JEST OK :) ALE Z DIANE BYLAM BARDZO ZADOWOLONA

cześć kochani ja mam 30 lat od 7 biorę dianę i co do cery to jest super Niestety mam straszne napady złości Zastanawiam się nad odstawieniem DIANY Przytyłam 10 kg mimo iż nie zmieniłam swojego trybu życia Jednakże polecam te tabletki załamanym osobą nie mogącym poradzić sobie z trądzikiem ja walczyłam 10 lat bezskutecznie dopiero DIANA mnie wybawiła

POLECAM DIANE JAKO ŚRODEK ANTYKONCEPCYJNY I PRZECIW TRĄDZIKOWI JA BRAŁAM PRZED CIĄŻĄ;ALE FAKTYCZNIE WĄTROBA DAJE O SOBIE ZNAĆ;A TO DLATEGO ŻE NIE PRZECHODZIMY SZCZEGÓŁOWYCH BADAŃ TYLKO LEKI WYPISYWANE SĄ JAK SIE KOMU PODOBA;PRZED WYDANIEM LEKU POWINNYŚMY MIEĆ ZROBIONE WSZYSTKIE SZCZEGÓŁOWE BADANIA

Gość JA NIE POLECAM
Joa bralam diane pol roku i nigdy wiecej jej nie wezme. Fakt- cera mi sie nie blyszczala, pryszcze po 3 miechach zmalaly ale... strasznie przytylam + libido -10 :O NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Basiaa88
Witam.Trądzik czy też same wykwinty na ciele kobietki zarówno młodej jak i starszej to powód do nie lada kompleksów.Doskonale to rozumiem bo do niedawna cierpialam z takiego powodu.Obecnie od mojego wyleczenia mineło 4 lata,ja czuję się doskonale a do tego bardzo atrakcyjnie..a jakiś zabłąkany pryszczyk owszem pojawia się ale bardzo bardzo żadko.Odżywiałam się zdrowo,piłam wode mineralną,jadłam owoce i warzywa,przedewszystkim unikałam wysokoprzetworzonej żywności(cipsy to zabójstwo dla skóry!!!)oczyszczałam skóre regularnie,ale mimo to miałam dużo wyprysków zwłaszcza na skórze pleców.W moim przypadku to Diane-35 rozprawiło się ze skutkiem zadowalającym.Przyjmowałam preparat pod ścisłą kontrolą lekarza ginekologa.Pierwsze 4 miesiące były bez zmian,ale każdy nastepny miesiąc owocował w skutkach.Moja kuracja aż do zupełnego wyleczenia trwała rok.Przyjmowałam lek zawsze wieczorem o stałej porze.Aby solidnie zakończyć kuracje stosowałam Diane-35 rok i 6 miesięcy.Póżniej zrobiłam przerwę na 3 miesiące ,zrobiłam stosowne badania mocz,krew,próby wątrobowe (na badania kieruje lekarz aby sprawdzić stan zdrowia po przyjmowanym leku).Moje badania były wzorowe.Jeśli macie podobny problem to spróbujcie.Nie ma żadnego ryzyka,bo lekarz wypyta dokładnie o przebyte choroby,przyjmowane leki itp. i dopiero po pozytywnym wywiadzie przepisze hormony.Nie należy się ich bać,ale należy przyjmować tylko pod kontrolą ginekologa bo to są silne dawki hormonów.To nie prawda,że od leku się tyje ..prawda jest taka że kobieta staje sie bardziej ładna a tym samym atrakcyjniejsza poprawia wygląd skóry, włosów nadaje kobiecych atrybutów leciutko zaokrągla w biodrach i biuście czyli formuje nasza figurkę na ose.Cilest jest słabszy w dawce hormonów i jeśli nie mamy kłopotu z trądzikiem polecam Cilest(wadą jest jedynie cena bo jest droższy).Pamietajcie żadne antykoncepcyjne leki nie chronią przed wirusami przenoszonymi drogą płciową!Pozdrawiam Basia

Gość agdzia88
ale zwały tu wiara pisze że nie moge:D:D mi tam na cere pomogło,biust z malego B do C się powiekszył ZAJEBISCIE!! przytylam ciut ciut ale od czego zrobili aplefit+aerobik i zero kolacji;) co do libido to ja maam zawsze wysokie a depresje???matko a co to są psychotropy czy tabletki anty:D:D jak se wkrecisz doła to masz a zwalasz na tabletki:D dla mnie pompa w kit.diane jest zajeb i nie sugerujcie sie ze ten mial po tym to a ten tamto..kazdy ma inny organizm i nie mozna tak patrzec..pozdrowki i udanych bezstresowych ogazmow zycze;)

Gość macka
Ja dostalam diane35 jako srodek antykoncepcyjny. Biore ja na razie 2 miesiac. Troche przytylam. Wczesniej nie mialam zadnych problemow z cera a teraz wyskakuje mi coraz wiecej dziwnych krostek na czole (nie odstawialam tabletek). Czy to wlasnie Diane moze byc tego przyczyna? Prosze o pomoc! Piszcie czy tez mialyscie takie problemy na poczatku brania?

Macka :D:D Tu maja wpisywać się osoby, którym diane pomogła. Ale jak juz pytasz, to pozwolę sobie odpowiedzieć. Mam to samo co Ty. Wysup drobnych syfków w okolicach nosa i na brodzie. Reszta bez zarzutu. Dzisiaj wzięłam osoatnią pigułkę, a brałam je od sierpnia. Koniec z tym syfiarskim środkiem anty. ;)

Gość madziolinka87
Siemka ludki:-) kiedy ginekolog przepisał mi Diane35 postanowiłam trochę poznać opinie innych dziewczyn na temat tego leku.Lekarz przepisał mi go w celu antykoncepcji oraz w celu poprawy kondycji mojej skóry,gdyż również mam spory problem z cerą (TRĄDZIK-fuuu)i pragnę z całej siły pozbyć się tego świństwa z twarzy!! Mam głęboką nadzieję, że Diane35 mi pomoże,bo naprawde jestem w opłakanym stanie:-(( Jeżeli chodzi o efekty uboczne to sadzę,że nie można kierowac sie tylko opiniami innych,gdzyż wszyscy wiemy,że każda z nas jest jedną wielką indywidualnością i nasze organizmy róznie reagują na leki-jednemu nic nie dolega,a druga osoba czuje się po prostuy okropnie...wpółczuje:-P tak więc prosze piszcie wszystko odnośnie do Diane35 i leczeniu trądziku:-)) pozdrawiam :-))

Gość madziolinka87
aha i podaje maila,jak macie ciekawe informacje dotyczace diane35 i tradziku piszcie:-)))))))))

Gość pfk
cera mi się poprawiła - pryszcze się zmniejszyły i mniej się przetłuszcza, znacznie mniej się pocę ale nie wiem czy to jest z tym związane ;) zaczęłam 5 i ostatnie opakowanie zobaczymy co będzie potem

witam ja bralam ze 2 lata,roznice bylo widac dopiero po roku i jest to prawda,cera sie polepszyla,uregulowaly sie miesiaczki ale co potem po odstawieniu tabletek problem powraca a co sie dowiedzilam kilka dni temu juz malo ktory lekarz przepisuje te tabketki zee wzgladu na duza dawke -zapomnialam czego ale w kazdym badz razie sa szkodliwe i obciazaja jakis organ a dodatkowym minusem jest mozliwosc przybrania na wadze wiec...wybor nalezy do ciebie... ale po co sie truc teraz sa inne sposoby a nie hormonalna terapia zastepcza