Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddianee

TU WPISUJĄ SIĘ TYLKO TE OSOBY, KTORYM DIANE35 FAKTYCZNIE POMOGŁA.

Polecane posty

Gość ddianee

Zapraszam takowe, bo jestem ciekawa czy, oraz ile takowych istnieje!!!

Gość zla___
ja po 3 miesiacach mam wyraznie ladniejsza cere :) (na poprawienie jej dostalam Diann) przedtem mialam paskudna:( ale niemam ochoty na seks:P

Gość ddianee
blu berry poprosimy o szczegóły!!!!

Gość ddianee
dalej no :P

Gość nie ma dalej
większości jak widać zaszkodziła:(

ja brałam ją jakieś 5-6 lat temu,przez około 4-5 lat.Pomogła mi na cerę,na początku miałam wzmożony apetyt,potem przytyłam z 1kg.Później się kontrolowałam,ćwiczyłam,piłam herbatki(dopadła mnie bulimia,ale sama sobie poradziłam).Od kilku lat moja nowa ginekolog dała mi inne leki,bo podobno Diane-35 ma wiele niebezpiecznych skutków ubocznych(choć to podobno temat kontrowersyjny,nie udowodniono tej tezy;ale w jakichs krajch wycofano ją z obiegu,bo ma wpływ -podobno-na raka jajnika).Od Diany mam dużą prolaktynę i lecze się,żeby ją obniżyć.W dużym stężeniu prolaktyna doprowadza organizm kobiety do laktacji(chociaż nie jest się w ciąży) i powoduje bezpłodność(ale dzięki Bogu da się wyleczyć).Moja ginekolog twierdzi,że to przez Diane mam dużą prolaktynę.

Sorry.Teraz wytłumaczę się,dlaczego się tu wpisałam.Odpowiedx jest prosta-Diane pomogła mi...ale tymczasowo.Poetm miałam inne kłopoty.Dziewczyna mojego brata ciotecznego tez ją brała.Powiedziałam jej o tym,jak Diane może być niebezpieczna (i sprawdziła prolaktynę-miała podwyższoną).Zastanówcie się i zmieńcie lek.To moja dobra rada.Aha i życzę Wszystkim dużo zdrówka i ślicznej cery...:-).Trzymajcie się dziewczyny.

Gość tak sobie mysle
Szczerze mowiac czegos tu nie rozumiem. Na innych forach oraz na zywo- wsrod rodziny i znajomych Diane35 jest bardzo chwalona i kilka moich kolezanek po braniu jej przez 6 miesięcy jest juz po roku bez niej i nadal cieszy sie cerą bez trądziku. A na kafe wszyscy mają nawroty.... hmmmmm.....

Gość bo Kafe prawde ci powie

Gość tak sobie mysle
tylko ze ja te kolezanki widze wiec ???

Gość ano więc
......czas zmienić okulary;)

Gość hmm... diane....
bralam i pomogla, lekarz mi powiedzil ze moge miec dzieci :D wlosy przestaly wypadac, ale skora ktora byla ok stala sie mniej ok, ale da sie zniesc bo wraca do normy ;) jednak bolaca watroba pozostala :/ a baaaaaaaardzo zly nastroj znikł dopiero po zakonczeniu brania

Gość a to takie witaminki
przeciw wypadaniu włosów;) coś jak Vitapil, tylko bardziej szkodzi watrobie

to moje ostatnie dwie minuty zycia - było pieknie i niczego nie załuje, zegnam na forum moich przyjaciół - rodzine, kochanków, meza, kochanke - chce byc skremowana - mam wybrany wazon, zostanie po mnie innuendo - through the sorrow or through all my splendour don\\\'t take offence at my innuendo ....... Goodby to You all ... Już niedługo na was nasikam z góry!

Gość martuniaaaa
mi pomogła bardzo biore ja juz 3 lata i ZYJE wbre temu co sie tu wypisuje

Szczegoly? Juz kiedys pisalam. Chyba nawet pare razy, bo takich topikow sporo bylo. Bralam Diane jakies 8-10 miesiecy. Wyleczyly mi tradzik - taka paskudna odmiane objawiajaca sie ropnymi, bolacymi , podskornymi wypryskami, ktore dlugo sie goja i pozostawiaja blizny. Dzieki diane moglam wreszcie spojrzec w lustro bez odruchu wymiotnego :) Byl tylko jeden minus - stany depresyjne. Potrafilam beczec bez konkretnego powodu. Przez byle co wpadalam w dolek. Myslalam, ze swiruje, az w koncu skojarzylam to z tabletkami. Na szczescie skonczylam leczenia. Gdyby nie to, to bym sie chyba pochlastala w koncu ;)

Gość o Pani Zaradnik
moderia usunęła jej topik to się tu wpierdzieliła ;)

Gość mille
mi pomogla! bralam ja na zniane z cilest. ale wlasnie przestalam i.....moje plecy i ramiona wygladaja okropnie. dodam ze mam 31 lat:(lekarz powiedzial ze obedzie sie bez wiekszych sensacji jesli bede je zmieniac co pol roku. i bylo super)

Gość zatem jak długo
najbezpieczniej przyjmowac diane? pół roku? rok?

Gość zla___
mnie lekarz powiedzial kuracja musi trwac od 3 do 6 miesiecy, to zapewne zalezy od stopnia nasilenia tego tradziku, tez mialam duze krosty ropne, i juz mi sie prawie nierobia, naprwde roznica jest duza a jak dotad wzielam 4 opakowania.

Gość ddianee
ja narazie mam przepisane na 3 miechy ale ginekolog powiedziala ze jak przyjade kolejny raz to przepisze mi na kolejne 3- i po tym mam zakonczyc? na co zamienic?

Gość podnoszeeeeeeee

Gość crolewna
Ja biore Diane od 6 lat !! Oczywiście za zgodą ginekologa. Kiedys miałam olbrzymie problemy ze skórą(pryszcze na twarzy, plecach, dekolcie), to był dla mnie koszmar, teraz jestem wolna od tego cholerstwa!!! i bardzo sie z tego cieszę!! Diane pomogło na skórę i przy okazji pozbyłam sie kompleksów:)

Gość hop hop hop hop hop hop

Gość a mi...
bralam rok. rzez czas brania tabletek pomoglo potem juz tak srednio

Gość halooooooooo
:P

a nie słyszałam o tym nawet, ja biorę Merz Special na wypadanie, jeszcze biostymina, Loxon do wcierania i dermena a moze ta diane35 jest lepsza ? :( hmmmmm :(

Gość momomo
ja biorę dianę od 4 m-cy. Pierwszy m-c był koszmarem- potworne bole glowy a później wątroby !!!! koleżanka poradzila mi przemęczyć sie ten jeden m-c. Od następnego nie mam żadnych sensacji. A okres- dla mnie to coś rewelacyjnego-2 podpaski na dzień a nie jak przed tem-pół paczki. I co bardzo ważne- NIE PRZYTYLAM a i problemy z cerą zmniejszyły się o jakieś 90 %. Dla mnie na razie jest o.k.