Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMILECZKA21

rocznik 1984 laczmy sie

Polecane posty

Gość upupupup
podtrzymuje:)

no widze ze imie emilia bardzo popularne w roczniku 84, heheh pozdrawiam! ja z zcerwca 84 a wy??

heheh znasz duzo emilek z 84 ? ja w sumnie to znam moze ze 3 emile zawsze wydawalo mi sie to imie rzadko spotykane:) ja jestem z lutego:)

Gość Dorotka Rabczewska
jestem rocznik 1984 dzień dobry wszystkim od dziś jestem kulturalna i nikogo nie oblewam wodą

Gość TetleyGirl
Winogronka- piękna stopka!! Jak to zrobiłaś?? :) ;) :D

Gość moncia 1984 to ja

HELLO:) CO SIE DZIEJE Z TYM ROCZNIKIEM????? LEKKKO SIE ZDENERWOWALAM ZE TEN TOPIK STOI W MIEJSCU JUZ CZAS SIE WZIASC ZA NIEGO I ZA WAS........... ALE GLOWA MNIE BOLI OD RANA I KACA MALEGO MAM:))) POZDRAWIAM

HEj NIE ZAGLADALAM TU OD MIESIACA MYSLALAM ZE TROSZE WAS TU PRZYBEDZIE:) HMMM COZ MAM PISAC WCZORAJ MIALAM URODZINKI:) STARZEJE SIE JUZ POWOLUTKU:)

HEj NIE ZAGLADALAM TU OD MIESIACA MYSLALAM ZE TROSZE WAS TU PRZYBEDZIE:) HMMM COZ MAM PISAC WCZORAJ MIALAM URODZINKI:) STARZEJE SIE JUZ POWOLUTKU:)

Gość tygrysek84
witam wszystkich z rocznika 84 :) koleje losu zaprowadzily mnie do niemiec gdzie juz ucze sie i pracuje od prawie 3 lat poza tym jestem szczesliwie zakochana i planuje przyszlosc moze tym razem sie nie rozmysle i stane przed oltarzem:D pozdrowionka

Gość tygrysek84
ksenofaryna nawet kazik tego nie wiedzial a skoro juz upadlas to polez sobie i odpocznij :D

Gość Niekoffana
Też witam wszystkich. I na mnie padł 1984, nie wiem, czy to dobrze czy źle, ale w sumie nie narzekam. Pozdrowionka dla wszystkich :)