Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _cieKawa_

Jaki komplement usłyszany od faceta zrobił na Tobie największe wrażenie??

Polecane posty

Gość _cieKawa_

Tak jak w temacie...

Gość Agniewicz
Może nie tyle od faceta co od wykładowcy płci męskiej podczas kolokwium zaliczeniowego: "Pani jest bardzo inteligentną osobą" :)

Gość tak powiedział
"jestes bardzo w miom typie,ale to bardzo...."

Gość A. to dziewczyna z jajami
(powiedziane o mnie do kogoś) :-)

Gość ked
nie wiem czy to się kwalifikuje...ale: Byliśmy w knajpie u jego kumpla, i ja z tym kumplem gadałam. Poszedł tam następnego dnia sam i powiedział kumplowi, że "jestem jego i że będzie o mnie walczył z każdym!" Było to o tyle ciakawe, że wtedy jeszcze nic między nami nie było, a mój już obecny był zawsze ugodowym,spokojnym, ustępliwym misiem,zaś właściciel knajpy duuużym sportowcem...

Gość nieśmiała....
Mi kiedyś ktoś powiedział że jestem jak nieoszliwowany diament. Chodziło o moją nieśmiałość. To był chyba najpiękniejszy komplement z ust kogoś kto zawsze budził mój respekt i nigdy bym się tego po nim nie spodziewała.

Gość Ups.
Powiedziano mi, żem jak anioł jest. Nieoryginalnie, co prawda - ale miło.

a ja usłyszałam \"jesteś zajebista\" i co to niby ma znaczyć????????????

Gość mmaarrttaa
"masz charakter"-->tak powiedzial mi koles, ktory chcial mnie zaciagnac do lozka, ale sie nie zgodzilam.

\"Nie wiem co bym bez Ciebie zrobił!Jesteś wyjątkowa\"może trochę banalnie..

Gość renatulka
" Jesteś moją muzą" :)

Najpiekniejszy to \"masz to cos w sobie, czego nie da sie opisac slowami....\", a najdziwniejszy :D od mojego lekarza ginekologa \"ma pani piekna szyjke macicy\" (pisal swoja prace doktorska czy jakas tam i zbieral materialy do niej wiec zrobil zdjecie mojej \"pieknej\" szyjce macicy) alez sie usmialam :D

Gość stara lesba w spódnicy
chyba piewszy raz usłyszane , nie nam drugie osoby, której tak bardzo potzreba czułości... Bo jak dorąd 1345 komplementów zawsze brzmi: "panijest taka inteligentna" co już uszami mi wyłazi, bo nie jestem chodzacą ksiązką, kurde!

Na wycieczce od nieznanego faceta, który z żoną przysiadł się do naszego stolika: \"Ooo, pani symaptia pani szuka, ładnego ma pani narzeczonego.\" A ja na tej wycieczce byłam z synem :)

moze to nie do konca komplement wprost ale na drugiej randce (dwa dni po pierwszej ) uslyszalam \"zadzwonilem dopiero dzisiaj bo chcialem isc zgodnie z zasadami i dac ci jeden dzien ciszy aby nie byc natretem ale sklamalbym gdybym powiedzial ze to bylo latwe- to bylo piekielnie trudne\" :) .... moje Slonce 👄

Gość Olcia.....
Za pare lat bedzie z ciebie cudowna kobieta....bo teraz jestes jeszcze troche walnieta....hej hej mam 19 lat :):):)

jak dorośniesz to będzie z ciebie super babka, mądra, piękna, ale dorośnij i niech ci palma w ten łeb nie uderzy :)

Gość AAAAAAAAAAAAAGA
Hmm nie wiem czy to traktowac jako komplement ,ale dla mnie tak to zabrzmialo. Na imprezce moj najlepszy przyjaciel powiedzial mi ze mnie bardzo kocha w sensie tak jak sie kocha przyjaciela.Bardzo mi sie to spodobalo:)

Gość very
kosmitka jesteś;-)

\"chciałbym sie z toba zestarzec\"....malo oryginalnie moze...ale starzejemy sie razem juz pare lat a zamierzamy jeszce wiecej..tylko czy to byl komplement....? ;-)

\"Jesteś jak Aldabea* i stradivarius. I pachniesz jak ciasto domowe...\" Ech... jak sobie przypomnę... zaraz się poryczę, jestem beznadziejnie pogrążona...

Gość ffff
A moj maz na moje stwierdzenie: " szkoda ze nie bylam pierwsza dziewczyna w ktorej sie zakochalas" odpowiedzial : "najwazniejsze, ze jestes ostatnia", no czyz nie cudownego mam meza?

Gość Ayse
ja kiedys uslyszalam: "wszystkie kobiety sa jak roze, ale ty jestes moja roza" :) .....chyba nie musial wspominac o wszytskich kobietach:) ,...ale nie mu juz bedzie:)

Gość a mi
powiedział kolega, że mam w sobie coś, co pociąga facetów. miłe

Gość wszyttkie te niby...
komplementy są bez polotu :D

pewna osoba powiedziała mi, że jestem najinteligentniejszą osobą na ... osiedlu :o

teraz ja-) idac chodnikiem widze faceta, ktory jadac po ulicy z przeciwnej strony zatrzymuje sie przede mna, wychyla glowe, gwizda i mowi \"ale klasa\" i spokojnie odjezdza... smialam sie, ale bylo mi przyjemnie, gdyz byl to \"komplement\" absolutnie za darmo, bez zadnych profitow z jego strony.