Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnik draży kokosowych

czasami brak wyobraźni znacznie ułatwia życie

Polecane posty

mam 24 lata i przestałem na poważnie traktować kobiety bo w tym wieku nie spotyka się już choć trochę ładnych dziewic, a ja nie mogę przestać myśleć i wyobrażać sobie jak dziewczyna robiła to ze swoim byłym. owszem może mnie pociągać nie-dziewica, ale nie ma szans żebym się w niej zakochał. nawet gdyby, to przypuszczam, że moja wyobraźnia i zazdrość doprowadziły by mnie na skraj obłędu.

Gość lalinka
wydziwiasz...Może kobietę tez powinno doprowadzić na skraj obłędu, że nie jesteś prawiczkiem? a poza tym miłość nie opiera się tylko na dupie...:O

Gość SMOK WAWELSKIi
DZIEWICE MNIAM MNIAM

Gość miłośnik żelek i wafelków
czasami brak mózgu i jaj znacznie ułatwia życie, gdybym miał choć parę komórek znalazłbym sobie superdziewcze a tak siedze przed monitorem i wymyślam durnowate usprawiedliwienia własnego lenistwa i tchórzostwa

zauważyłem,że kobietom nagle zaczyna zależeć na 'miłości do końca życia' tak przed 30tką, jak zegar biologiczny zacznie tykać i nie mają komu dziecka urodzić. a co mi po takiej miłości jak 2 lata temu kochała tego, rok temu tamtego, a teraz mnie? jeśli miłość nie opiera się tylko 'na dupie' to czemu właściwie kobiety się wściekają gdy ich mężowie odwiedzają domy publiczne? przecież oni nie kochają prostytutek?

Gość czytam myśli komu komu bo ide
do domu przeczytam życiorys każdej dziewczynie tylko zobacze taką na ulicy i wiem że dawała już temu i tamtemu i jeszcze innemu, przybliżenie czasu dawania - 1 miesiąc Rodzaj płatności -50% przed czytaniem -50% po czytaniu -mile widziane bonusy w formie dawania Gwarancja: - 2 lata

Gość ja....
to sie dobrze sklada ze lubisz draze, wiecej rozrywek w zyciu ci nie potrzeba, wystarcza na oslode zycia!! ;) precz z lapami od kobiet!!!

fakt, jestem leniem i tchórzem w niektórych dziedzinach, ale na pewno nie w kwesti stosunków damsko-męskich. zastanawi mnie jedno, i świadczyć to może tylko o zupełnej niezdolnosci do interpretacji rzeczywistości przez kobiety, co moim zdaniem pozwala im na w miarę komfortową egzystencję (dopóki nie spadnie na nie nagły cios np. ich kochany misiu je zostawi): jeszcze wczoraj była tu dziewczyna uważająca się za bardzo inteligentną, gotowa się ze mną umówić. w sumie zdażyło mi się to już kilka razy. w świecie realnym też nie mam co narzekać na brak ładnych i inteligentnych dziewczyn, a nawet kobiet po 30tce gotowych się ze mną umawiać. oczywiście nie wyjawiam im swoich wątpliwości bo wystarczy być tylko trochę domyślnym, żeby się przekonać, że takie rzeczy działają na kobiety jak płachta na byka. ten wątek to tylko potwierdza. ale ten wątek nie ma służyć mi jako wstęp do podrywu więc jestem tu szczery do bólu. i z tego co wiem to wielu facetów ma podobne dylematy co ja. kobiety żyją sobie w świecie kobiecych pism i seriali, które mówią im co jest moralne a co nie, co wypada a co nie wypada. kłopot w tym że ten ich świat coraz bardziej oddala się od tego, który widzą mężczyźni. i niestety nie macie wpływu na to jakie wasze zachowania mężczyźni uważają za atrakcyjne a jakie za odpychające. p.s. nie jestem z tych co używają słów kurwa czy puszczalska, chyba w tych rzadkich przypadkach żeby jakąś wkurzyć. nie-dziewice tracą u mnie nie tyle nawet na atrakcyjności, co fundują mi poważne schizy i walkę z własną wyobraźnią.

wiecie co, zapomnijcie o tym wątku, będę w miarę możliwości udawał romantycznego, czarującego, dowcipnego chłopca, pobzykam sobie co mi się nawinie, a jak mi się znudzi to zostawie. ona oczywiście będzie całkowicie przekonana o mojej miłości, a jak ją rzuce to pocieszycie ją na kafeterii;)

Gość ja...
ty to chyba masz problem z kobietami?? maltretowany w dziecinstwie?? pruderyjna rodzina?? strach przed plcia przeciwna??? a z ciebie to co?? prawiczek??

co ja mam powiedzieć? czytam i czytam to forum i ciągle stawiam sobie pytanie 'na jakim świecie wy żyjecie?' życie złudzeniami bywa przyjemne ale bez przesady!

Gość mafaalda
pragniesz pieknej dziewicy w swoim wieku....moze poprostu poszukaj mlodszej kobiety....

Gość wchodzi dziedzic pruski
no ja to bym wolal jesli moja partnerka miala 24 zeby nie byla dziewica . mylisz dwa pojecia seks to seks a "kurestwo" to juz kwestia charakteru i takiej kobiety bym nie chcial ale jesli kobieta mialaby kilku partnerow przede mna to niczego jej nie ujmuje ... jesli tylko kocha i jest wierna

niczego nie mylę bo takie coś jak 'kurestwo' wg mnie w ogóle nie istnieje

Gość mafaalda
zamiast starszej szukaj mlodszej,jesli chodzi o charakter to jestesmy bardzo rozne i znajdziesz jesli bedziesz szukal kobiete przed 20-stka ,ktora mocna cie pokocha.Nie zalamuj sie i nie gorzkniej.Sa tez i piekne dziewice w twoim wieku,ale sa to zwykle religijne osoby,a nie wiem czy to ci odpowida.

Gość beznadzieja topik
Od kiedy po dziewictwie ocenia sie ludzi? Jezeli jedziecie po takich kryteriach - bardzo ogólnikowo. A do autora. Oceniajac tak kobiety, które nie są już dziewicami ... nie traktowanie ich poważnie itd. szukanie wyłącznie kobiety ,która bedzie koniecznie dziewicą... a nie po tym ,ze bedzie kimś dobrym, kimś wartościowym, madrym i kochającym.... uważaj , bo możesz w zyciu sie jeszcze przejechać i ci to dziewictwo bokiem wyjdzie. Nie licz ,ze każda dziewica to świeta, nie myśl, ze każda nie dizewica... to latawica.

--> beznadzieja topic: Masz rację :) Ja wolałbym, by moja przyszła żona była dziewicą. Nie skreślam jednak od razu kobiet, które już nie są dziewicze.

śmieszy mnie to całe 'wartościowa, dobra, kochająca' itp. wartościowa? co to do k***y znaczy? dobra? matka Teresa była chyba dobra. inni zadowalają się półśrodkami i obłudą. zwłaszcza kobiety, one mają to we krwi. kochająca? tak, kobiety bardzo kochają przystojnych, inteligentnych, bogatych itp. jak z siebie wykrzeszę odpowiednią kombinację pozytywnych cech i odpowiednio się za nią zabiorę to największa zołza stanie się kochająca. co za kretynka może sobie pomyśleć, że chodzi mi WYŁĄCZNIE o dziewictwo? jeszcze większą kretynką trzeba być żeby pomyśleć że chodzi mi o dziewictwo dla błonki albo jakieś religijnej czystości.

Gość o ranyyyy
czego to się facetom zachciewa........... a oni niewiniątka ze świerszczykiem pod podusią i skrzywioną fujarką , bo ciągle tej samej rąsi używają mają kompleksy i szukają usprawiedliwienia w braku błony -co za absurd

Gość Wsciekla osa
- jestem złosliwa, postrzelona, w glowie ciagle trzymaja mi sie glupie pomysly i nie mam zamiaru zachowywac sie powaznie, mimo uplywajacego czasu. Mam otwarty umysl, ale zamkniete serce. Mam silne poczucie niezaleznosci, sram na tradycje i nie znosze zasciankowego myslenia. Szczerze i prawdziwie, tylko kto by chcial wtedy miec do czynienia z kims takim :o

Gość Wsciekla osa
No i nie musze chyba dodawac, ze nie jestem dziewica i to od 16 roku życia...

Gość nie lubię draży kokosowych...
miłośniku.... coś ty taki delikatny, masz 24 lata, a ile udało Ci się już bidulek rozdziewiczyć i... porzucić hę ?? Bo być może okazało się, że nie do końca Ci to odpowiada albo nie "bawiłeś" się z nią dobrze ???

Gość beznadzieja topik
Miłośniku, nie dziwie se ,ze trafiasz w życiu na same kurwy i beznadziejne przypadki. Z twoich wypowiedzi wynika tylko jedno jesteś dennym , beznadziejnym przypadkiem i nie pisz tu nam o błonach ,dziewictwie itd. nie truj nam o tym jakie znasz kobiety - bo widać ,ze znawca z ciebie żaden. Postaraj sie moze najpierw bardziej o siebie - to i kobiety ciekawsze spotkasz. Z takim wysławianiem sie, obrazą innych, zapatrzeniu w siebie i w swoje ego , życzę ci żebys nie trafił tak jak do tej pory na fajną kobietę ,bo na nią nie zasługujesz.

Gość beznadzieja topik
Aha Miłośnik draży kokosowych to nikt inny jak ktosio spod nicku "God" - tak sie podpisuje na innych topikach.

Gość ale autor to dn0
ażżal ,ze facet w wieku 24 lat pisze jak nastolatek

Gość po 30 stce
Kazda dziewica walnie cie w rogi wiec moze lepiej niech spróbuje przed slubem ,bo napewno zrobi to po slubie . ale, z ciebie frajer jeju uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu po 30 sce cie zostawi i pojdzie dalej

Gość ewwwwa
autor reprezentuje sobą bardzo głupi poziom inteligencji i na pewno żadna wartościowa kobieta go nie zechce. my kobiety mamy prawo do kilku partnerów i musimy popróbować z kilkoma zanim znajdziemy tego jedynego. mój facet nawet wolał że nie jestem dziewicą i to jest prawdziwy facet. poprzedni pokazał mi jak robić loda i teraz mogę lepiej zadowolić mojego misia:)

Gość nie nie nie
Jak możesz myśleć o jej byłych? Prawdziwy facet czerpie przyjemność z seksu nawet jak wie że było kilku przed nim i będzie kilku po nim. Żadna kobieta nie poprzestanie na jednym facecie przez całe życie, więc nawet jak masz na oku jakąś dziewicę to może lepiej pozwól jej się trochę rozerwać zanim się zwiąrzecie ze sobą.