Spaghetti .... 234 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Szanujący się amator łatwego zysku nie będzie wchodził przez zamknięte drzwi i przy kamerze Racja, lepiej te drzwi z buta otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 374 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź no a jak stracisz tą kasę? Nie lepiej w coś pewnego? Ten kraj mu nie da pracować tak jak nie da mu umrzeć z głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie stracę bo mam umiejętności wtedy nie miałem Czyli sie nie boisz ani trochę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 5 godzin temu Obecnie moje finanse osobiste to jakieś 62k z ziemią i 100k towaru i z 50k rtv ~mysle o dropshipingu, daytrejdingu, inwestowaniu, spadkach po ojcu i babci no i allegro tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 374 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Racja, lepiej te drzwi z buta otworzyć Wejdą tamtędy gdzie nie ma zabezpieczeń i nie ma kamer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Wojciech4 napisał: Ty mitomanie przecież ty miałeś unity które ciągle spadało Nie na początku miałem nVidiie all in za 220k wyszedłem na wybuch wojny bo mnie forum dyskusyjne straszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli sie nie boisz ani trochę? Nie bo ufam sobie mam ogromną wiedzę którom szkole z ai np wczoraj cały dzień Edytowano 5 godzin temu przez Szczerze powiedziawszy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 374 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A jak włamie sie profesjonalista Profesjonalista to poczeka aż leżak w totka wygra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Wejdą tamtędy gdzie nie ma zabezpieczeń i nie ma kamer. No ba, od tego są przewodnicy ''ja kopię'' oni badają teren Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ten kraj mu nie da pracować tak jak nie da mu umrzeć z głodu. Że umrzeć mu nie da to dobrze popracować mógłby troszeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie bo ufam sobie mam ogromną wiedzę którom szkole z ai np wczoraj cały dzień ai cie w chu.ja zrobi tak jak eliot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu Roblox miałem później unity bo chciałem szybko odrobic zanim odejdzie anastazje gdyby dała mi 3lata to było by 2mln bo intuicja mi podpowiadala trzymaj zielonych będzie hossa ai ale wtedy musiałbym się pogodzić ze stratom anastazji a byłem zakochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Roblox miałem później unity bo chciałem szybko odrobic zanim odejdzie anastazje gdyby dała mi 3lata to było by 2mln bo intuicja mi podpowiadala trzymaj zielonych będzie hossa ai ale wtedy musiałbym się pogodzić ze stratom anastazji a byłem zakochany Jakby nie Mewa to by nie odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Profesjonalista to poczeka aż leżak w totka wygra. Nie muszę widnieje w księgach wieczystych rozumiesz co to znaczy? Zbieram dokumenty i idę do sądu z sis, mamy połowę musi być ugoda spłaty nas albo sąd nakaze sprzedać nieruchomości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Profesjonalista to poczeka aż leżak w totka wygra. To będzie dlugo czekał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wojciech4 napisał: Jakby nie Mewa to by nie odeszła Czyli mewa to zły człowiek był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Wojciech4 napisał: ai cie w chu.ja zrobi tak jak eliot Elliota wtedy nie umiałem później umiałem słabo a potem już zmarla marka i mnie życie kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 374 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Że umrzeć mu nie da to dobrze popracować mógłby troszeczkę Kościół i mops nie pozwoli mu pracować, a reszta będzie na to patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: No ba, od tego są przewodnicy ''ja kopię'' oni badają teren Smerf osiłek mógłby robić podkop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wojciech4 napisał: sis jak się dowie vo wymyślasz to cię wyśle do Choroszczy Siostra mówi żebym działał jak najbardziej i będzie na wiosnę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu Mi darowala zachowek ale czemu ma darowac jakims dziadom z rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie bo ufam sobie mam ogromną wiedzę którom szkole z ai np wczoraj cały dzień Ok ufasz ale to nie tylko o zaufanie do siebie tutaj chodzi bo giełda to ryzyko. Przemysl to lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli mewa to zły człowiek był. Podobno wylizal ci smakowitosci w samochodzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 374 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie muszę widnieje w księgach wieczystych rozumiesz co to znaczy? Zbieram dokumenty i idę do sądu z sis, mamy połowę musi być ugoda spłaty nas albo sąd nakaze sprzedać nieruchomości Ale ja nie pisze tego na serio tylko śmieje się . A ai ma aspergera dlatego poprawka na niego wskazana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ok ufasz ale to nie tylko o zaufanie do siebie tutaj chodzi bo giełda to ryzyko. Przemysl to lepiej. Nie ma żadnego ryzyka tylko trzeba odpowiednio zagrać i mieć czas na inwestycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Smerf osiłek mógłby robić podkop Od tego są ludzie, a ja wolę skopa w drzwi dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Kościół i mops nie pozwoli mu pracować, a reszta będzie na to patrzeć. Nie noe pozwoli tylko pomoże w potrzebie a ja myślę że lezak będzie milionerem to tylko kwestia czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu Ja se zagram na giełdzie na dnie bessy sis kupi samochód z salonu i kazdy zadowolony a rodzina może iść na wynajem mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie ma żadnego ryzyka tylko trzeba odpowiednio zagrać i mieć czas na inwestycje Skoro tak uważasz. A ile procent zysku bedzue? Bo może bym zainteresowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie noe pozwoli tylko pomoże w potrzebie a ja myślę że lezak będzie milionerem to tylko kwestia czasu Też zawsze czułem ze to nieuniknione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach