Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Tak darowalem dwa ustawowe spadki a być może jestem udzialowcem to były inne czasy matka żyła ja 270tysi mówię wymrom to samo przejdzie ale się zmienily okoliczności 3 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: I ta ciotka druga mnie ostatnio wkoorwila o pracy na pogrzebie to jom eksmituje choć podejrzewam że wynajmujom jako drugie i taka zarobiona mysli że jest wystarczy że dowiodą przed sądem że jesteś niepoczytalny co nie będzie trudne i nic nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Raczej Ty xD Poza tym tutaj się łysą tyra, wszyscy na tym wygrają... a pamiętasz jaki model peugota kupił piwosz, bo nie chce mi się drążyć w archiwum? xD nie no tyranie łysej popieram całym sercem. kupił 308 rocznik 2010 Edytowano 1 godzinę temu przez Wojciech4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 420 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Wojciech4 napisał: To chyba jeszcze jej nie znasz Jakieś 100 razy lepiej od ciebie mnie zna.xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wojciech4 napisał: wystarczy że dowiodą przed sądem że jesteś niepoczytalny co nie będzie trudne i nic nie dostaniesz Nie dadzom rady bo świetnie sobie radzę już raz wygralem w sądzie z systemem to rodzina to tylko formalności Wezmę sobie radce prawnego będzie za mnie wszystko prowadzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jakieś 100 razy lepiej od ciebie mnie zna.xd pewnie tak w końcu to on cię widział gołą a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wojciech4 napisał: kupił 308 rocznik 2010 hahaha gej xD jednak nie trzeba będzie Dumbo ostrzegać, z własnej woli do gejowozu nie wsiądzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Ale ja wam się nie dziwię z boku tak to wygląda Typ stracił cwierc miliona i nadal chce grać dalej A ja właśnie teraz zarobie bo wtedy byłem bez wiedzy na emocji a teraz bede miał system np rsi30 rsi70 w1 kup sprzedaj splokaj powtórzyć Albo sobie wyczekam 0.886 0.786 fibonacziego na czyms i wejde też czysty zysk w pare lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: hahaha gej xD jednak nie trzeba będzie Dumbo ostrzegać, z własnej woli do gejowozu nie wsiądzie xD a dlaczego gej? całkiem fajne auto z wyglądu Edytowano 1 godzinę temu przez Wojciech4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Ale ja wam się nie dziwię z boku tak to wygląda Typ stracił cwierc miliona i nadal chce grać dalej A ja właśnie teraz zarobie bo wtedy byłem bez wiedzy na emocji a teraz bede miał system np rsi30 rsi70 w1 kup sprzedaj splokaj powtórzyć Albo sobie wyczekam 0.886 0.786 fibonacziego na czyms i wejde też czysty zysk w pare lat nigdy nie zrobisz bo nie masz zielonego pojęcia o giełdzie a ten fiboczi cię zrobi w chu.ja tak samo jak eliot Edytowano 1 godzinę temu przez Wojciech4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wojciech4 napisał: nigdy nie zrobisz bo nie masz zielonego pojęcia o giełdzie a ten fiboczi cię zrobi w chu.ja tak samo jak eliot Piszesz o sobie ja znam wszystkie terminologię jak ryba w wodzie Mój zysk jest nieunikniony Muszą tylko się zgrac dwie rzeczy kapitału na gre gdy setup mi pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio czychalem na amd i nie zeszlo na taki poziom gdzie chciałem kupić Byłem chyry na x5 i straciłem x4 I z tym walcze aby wchodzic w odpowiednim miejscu Przeanalizowaliśmy z ai wykres 5 mini fala w piatce spadkowej była 1.618 i powinienem zaakceptować 1.136 5 fale zwłaszcza że to spadkowa trójki a rsi30 już było w1 Ale ja chciałem perfekcyjnie 2.000 co się zdarza ale rzadkość Ogóle żeby wejść wystarczy tylko - 0.618+ piątej fali - 5 fal spadkowych minimum 3 - Rsi30 w1 Wszystko było a ja żyłem marzeniem o 2.000 i mi przepadl mega setup amd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Ostatnio czychalem na amd i nie zeszlo na taki poziom gdzie chciałem kupić Byłem chyry na x5 i straciłem x4 I z tym walcze aby wchodzic w odpowiednim miejscu Przeanalizowaliśmy z ai wykres 5 mini fala w piatce spadkowej była 1.618 i powinienem zaakceptować 1.136 5 fale zwłaszcza że to spadkowa trójki a rsi30 już było w1 Ale ja chciałem perfekcyjnie 2.000 co się zdarza ale rzadkość Ogóle żeby wejść wystarczy tylko - 0.618+ piątej fali - 5 fal spadkowych minimum 3 - Rsi30 w1 Wszystko było a ja żyłem marzeniem o 2.000 i mi przepadl mega setup amd za to wziąłeś unity i miało rosnąć a spadało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Wojciech4 napisał: no dobra ale za co będziesz grał jak matki emerytury już nie ukradniesz Oszczędności życia Hajs ze sprzedaży ziemi Hajs ze sprzedaży towaru allegro Hajs z rtv do lombaru Hajs za spadek nieruchomości - 1/4 domu ojca z ziemiom - 1/4 babki mieszkania - Zarobione dodatkowo np dropshipingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wojciech4 napisał: za to wziąłeś unity i miało rosnąć a spadało Później urosło mnie wywiozlo na 31 bo spekulowalem fale po drodze żeby więcej zarobić i nie było kiedy wrócić zbyt pionowo poszli A potem przewidzialem szarka na unity że będzie poniżej 22 z 18 Spadło aż do 14 ale nie grałem bo mi wyszło na koniec 3$ 2.000 fibonacziego Dzisiaj wiem że nie musi być 2.000 fibonacziego 5 spadkowej może być 1.136 jak amd itd no ale było takie zagrożenie dla mnie że wezmę za 14 a spadnie do 3 Obecnie urosło z 14 do 40 i ladnie można było zarobić x3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Na giełdzie można zarobić ale trzeba się liczyć z takim szajsem że kupisz se amd po 76 a spadnie do 40 na chwilę i będziesz musiał wytrzymać połowę mniej depozytu przez jakiś czas a potem będzie 250$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Po prostu mówi się że nie jest możliwe trafić dołek jest mierzac mnejsze fale patrząc rsi30 lub mniej jest duże prawdopodobieństwo że prawie idealnie wejdziemy Zwłaszcza w takich sytuacjach jakby wyszło 2.000 piątki to już dalej nie pójdzie może 2.618 ale to jakby trafić nagom laske na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Albo bosom jak w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Wojciech4 napisał: za to wziąłeś unity i miało rosnąć a spadało Przewidzialem spadek z 48,5 chyba do 18 gdybym szorcil x3 to bym zarobil dużo ale bralko jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Szorcic to jest ostra jazda bo nie możesz poczekać aż wroci tylko ci pogłębia strate aż do 0 depozytu Long se możesz kupić po 100 spadnie na 18 poczekasz 5 lat będzie 120 se sprzedasz zysk Szort zacznie rosnąć to ci czysci konto zazwyczaj som z dzwigniami tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Przewidzialem spadek z 48,5 chyba do 18 gdybym szorcil x3 to bym zarobil dużo ale bralko jaj OCZYWIŚCIE ŻE NIE PRZEWIDZIAŁEŚ BO JAK SPADAŁO TO TY PIER.DOLIŁEŚ ŻE BĘDZIE ROSŁO. AŻ W KOŃCU MATKA WYKITOWAŁA I TWOJE MITOMANSTWO Z GIEŁDĄ SIĘ SKOŃCZYŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu Ja już miałem mało depozytu 70-54k i dla mnie to mało bo patrzę z wysokości 270 wszystkich a rynek może zrobić coś iracjonalnego mówi się że może zostać iracjonalny dłużej niż ty wyplacalny Wystarczy że jakiś fundusz nie znając at by zaczol to wyciągać i żadne at wtedy nie działa bo wchodzi gruba ryba i kupuje pkc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wojciech4 napisał: OCZYWIŚCIE ŻE NIE PRZEWIDZIAŁEŚ BO JAK SPADAŁO TO TY PIER.DOLIŁEŚ ŻE BĘDZIE ROSŁO. AŻ W KOŃCU MATKA WYKITOWAŁA I TWOJE MITOMANSTWO Z GIEŁDĄ SIĘ SKOŃCZYŁO Człowiek mam nawet screeny że przewidzialem jak jeszcze nie było wykresu nawet rysowalem rekina mema i wam wklejalem że szark na unity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 1 godzinę temu A wy właśnie się zawsze odwrotnie smiejecie a wcześniej miało rosnąć może miało ale at jest dynamiczne coś się zmieniło wyszedł szark wcatv= wszystko pierdut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, Wojciech4 napisał: OCZYWIŚCIE ŻE NIE PRZEWIDZIAŁEŚ BO JAK SPADAŁO TO TY PIER.DOLIŁEŚ ŻE BĘDZIE ROSŁO. AŻ W KOŃCU MATKA WYKITOWAŁA I TWOJE MITOMANSTWO Z GIEŁDĄ SIĘ SKOŃCZYŁO Nic się nie skończyło tylko czekam na bessie żeby zrobić zakupy mnie nie interesuje jakiś zysk typu wejdę w nVidiie po 188 sprzedam 220 Mnie interesuje kupić po 33 sprzedać po 660 po 3 latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 56 minut temu Mam za mało czasu patrząc na koszty życie żeby wytrzymać coś takiego 188 > 220 > 33 > 660 Jedna możliwość zagrać od dołka Druga bardziej ryzykowana być pewnym że to szczyt i szorcic najpierw do dna bardzo ryzykowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 55 minut temu Mogę nie mieć kapitału na gre to nic strasznego jeszcze 28lat giełdzie do emerytury Dwa uczyć się będę daytrejdingu aby ten kapitału zdobywać codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 51 minut temu No i to nie jest takie proste bo tu trzeba zrobić zęby tam komody chce ładnie mieszkać hajs się kiedyś na gre zbiegnie z wykresami kwestia czasu grunt to być przygotowanym żeby kiedy będzie okazja wejść po same jaja w takom elke o nazwie nVidiie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 8 Napisano 46 minut temu Np roblox wystrzelił na nowe ath a firma przynisi straty wtf i zrobil z 22 jakieś 150 I teraz myślę że znowu spadnie na 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech4 2 Napisano 38 minut temu 16 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Mogę nie mieć kapitału na gre to nic strasznego jeszcze 28lat giełdzie do emerytury Dwa uczyć się będę daytrejdingu aby ten kapitału zdobywać codziennie przecież ty żadnej emerytury miał nie będziesz hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach