Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiag

Problemy z facetem.

Polecane posty

Od dwóch lat jestem z facetem.On wcześniej miał żonę,ale po miesiącu się rozstali.Ja go poznałam kiedy był już po rozwodzie. Po roku bycia razem poprosił zebym z nim zamieszkała,a ja zgodziłam się pod warunkiem że chociaż spróbuje unieważnić małżeństwo kościelne.On oczywiście się zgodził i nawet zaczął coś robić do momentu kiedy się wprowadziłam.Od tego czasu wszystko się zmieniło.Przestał robić cokolwiek całe dnie spędza w pracy, widzimy się raptem parę godzin w tygodniu.Nawet w weekendy podobno siedzi w pracy.Dziś są święta i kolejna zlewka w moja stronę.Wyjechałam na wigilę do moich rodziców ,on miał dziś do nich przyjechać a jutro mieliśmy iść do jego.A on mi dzisiaj wyskoczył że jedzie z rodzicami do cioci(facet ma 29 lat).I znowu kłótnia.On twierdzi że to wszystko moja wina bo ja cały czas mam pretensję i krzyczeWidać ze dla ciebie nawet kosmetyczka jest wazniejsza bo sie z nia widzisz w wigilie,jeszcze mnie klamiesz i nawet nie odbierasz przy niej telefonu.To moze ja sobie zapros na wigilie,bo ty z kazdym masz potrzebe sie zobaczyc tylko nie ze mna. jak tu tego nie robić skoro ktoś ciągle coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa. Niech ktoś napisze bo moż eto ja jestem nienormalna i za dużo wymagam.

Gość patataj patataj patataj
jesteś nienormalna dziewczyna i za dużo wymagasz

Gość dziewczyna2005
no to mamy podobny problem tyle że mój facet nie jest żonaty i nie mieszkam z nim

neichcący wkradł się kawałek o kosmetyczce On jest po rozwodzie ,ale chciałam żeby coś zrobił ze ślubem kościelnym.

kiedyś był inny ciągle zabiegał o spotkania starał się doceniał mnie teraz już tak nie jest spotkania zupełnie mu wiszą a od znajomych dowiaduję się różnych rzeczy jakie mówi na mój temat ze niby nie chce mu się ze mną spotykać bo jak przychodzi do mnie to tylko śpi (kazałam spać mu dwa razy jak był chory i raz jak był zmęczony po pracy) więcej razy nie pamiętam żeby spał tak bez przyczyny (śpi u mnie po gorących nocach znaczy spał) teraz już nie ma nic od czasu do czasu wpadnie na chwile powiedzieć że wszystko ok u niego i spytać co u mnie...sorry ale nie tak wyobrażałam sobie mój związek...:P

Gość A co on ma zrobić
ze ślubem kościelnym wg ciebie. Gdzie ty do cholery żyjesz, nie wiesz, że w kościele kat. nie ma rozwodów Poza tym jestes taka wierząca a mieszkasz i współżyjesz z facetem przed ślubem. Nie wiesz, że to grzech ? Twój problem to taki, że on po prostu ciebie olewa, dostał to co chciał i daje tobie do zrozumienia, że ma ciebie dosyc a ty bełkoczesz o rozwodzie kościelnym Robi

A po coma się starać jak ma już Ciebie w domu? Posprzątasz...ugotujesz...wypierzesz...ma gosposie, a im sie czasu nie poświeca tyle...no chyba ze ona jest dla niego kochanka .Cóż samo życie

Gość j_ko2
Adwokat kościelny Diecezji Włocławskiej udziela bezpłatnych porad, a w sprawach powyższej Diecezji udziela bezpłatnej pomocy. tel. 661 437 833