Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

no właśnie tak a propo faceta, czy mam szansę dłużej ( przede wszystkim czy warto? ) utrzymać ten związek, a może ktoś nowy?

a jak u mnie bedzie uda sie wszystko co ma sie udac xoxo5@o2.p? i co dalej?l, ach i tu kolezanka na rozstaju drog obok pyta co ma zrobic semida@o2.pl? pozdrawiamy weslych swiat

kto chce zadać pytania prosze dać swego maila ale te osoby ktore podadzą teraz maile dostaną wróżbę we wtorek dopiero ni ejestem w stanie wszystkim od razu powróżyć

Gość też ja
ja bym bardzo chciała podziękowałam jedynie za miala z zasadami teraz czekam na reszte :-) pozdrawiam :-)

Gość Jil
Bardzo proszę o wróżbę. malgorzatahelena@wp.pl Pozdrawiam i Wesołych Świat.

Gość kobietka1970
ja też proszę o wróżbę ewa6969@wp.pl

Agnieszka, Asia, Ewelina, Magda - wysłałam obiecane przepowiednie :) reszta musi uzbroić się w cierpliwość na pewno się odezwę POZDRAWIAM

A powiedz mi kiedy znajde moja druga polowke ,tego jedynego ?kiedy wyjde za maz ? kiedy zajkde w ciaze czy bedzie to dziecko slubne ? czy wyjde za maz za milosc mojego zycia ?I czy on mnie bedzie rowniez kochal ? Jesli chcesz to wysle na mnaila odbicie mojej reki,moze z reki mi powrozysz :)

Gość ja tez poprosze
dusia-30-75@tlen.pl

wróżę tylko osobą które do tego podchodzą poważnie poza tym gdybyś dostała ode mnie maila zrozumiałabyś zasady i wiedziała, na czym polega moja wróżba

Ale ja bym chciala zeby mi Jolcia powrozyla na maila naprzyklad albo na gg .:(

Każdy z nas ma olbrzymi wpływ na swój los , by jednak móc zmienić swoje przeznaczenie należy je wcześniej poznać , i do tego właśnie przydaje się TAROT. Nie traktujmy tarota jako wyroczni. Ja nie jestem w stanie odpowiedzieć konkretnie kiedy ktoś wyjdzie za mąż i za kogo mogę jedynie nakierować jaką drogę obrać by do tego doprowadzić. To potrafią wróżki z kilkuletnim stażem i bogatszą wiedzą na ten temat , a mnie do tej wiedzy czasowej jeszcze daleko. Pomagam w konkretnych kwestiach , doradzam co zrobić ale nie wmawiam ,że tak będzie na pewno. Myslę , że to uczciwe przyznac się a nie wciskać kity. Popiwka może źle odczytałam twe intencje i na Ciebie napadłam sory - postaram się powróżyć ale dopiero w środę. odezwę się do Ciebie

dzieki,ciesze sie bardzo ,zapisz prosze moj email,jak chcesz to wysle zdjecie mojej reki a jesli nie to powroz prosze z tarota,troche sie na tym znalam kiedys,bo moje mama to praktykowala ale ja sie z nia niestety raz na rok widze a wiec zwracam sie z ta prosba do ciebie.z gory dzieki!

britneys_83@yahoo.de jak chcesz zebym cos wiecej napisala o sobie to napisz na maila co mm napisac.Pa

britneys_83@yahoo.de jak chcesz zebym cos wiecej napisala o sobie to napisz na maila co mm napisac.Pa

Gość ojjj
to ja Agnieszka ;) dostałam maila od Jolci26 i........ w tym co pisze o mnie jest dużo prawdy, o moich problemach zdrowotnych też :( a jeśli chodzi o przyszłość to się okaże ;) ale jeśli przeszłość i terażniejszość się zgadza to.... przyszłość możliwe że równiez się spełni

a ja jestem w szoku kolezanka tez ;) 99% sie sprawdzilo teraz poszukam jakiejs ciezarnej w okolicy to bedzie 100% pozdrawiam, dziekuje, polecam :*

Gość czekoladowa
ja tez bym bardzo chciala zeby jolcia mi powrozyla :) oto moj mail: czekoladowa@o2.pl czekam na widomosc :)

Gość ana....
jolcia 26 czy ja tez moge prosić o wróżbe ?? moj mail ana25@poczta.fm pytanie zadam w mailu :)

Gość Jolcia jakbyś mogła
...no ciekawe czy do mnie się szczęście uśmiechnie twierdzax@wp.pl Dzięki!

a czy moze jest tutaj jakas jeszcze dziewczyna ktora by pomogla jolci w pracy,bo przeciez nie mozemy wykanczac jolci tymi mailami???Ona sama przeciez nie da rady wszystkim odpowiedziec a wiec szukajmy jakiejs wspolpracowniczki dla jolci :)