Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

Gość gosc 21
jolciu!!! czy tym ktorzy wyslali do Ciebie maila wczoraj odp w tym roku?? czy mamy sie spodziewac wrozby juz w nowym roku?? pozdrawiam!

Gość mariaana
kiedy znajdę jakąs dobrą pracę? i jak mam jej szukać?

Gość mariaana
proszę o wrózbę i poradę! data urodzenia 06.05.1981

NO TO PO RAZ 3 : wysiadam - umówmy się, że napiszę tutaj kiedy można podac kolejne pytania do mnie i na pewno nie prędzej jak po nowym roku zatem prosze teraz nie piszcie bo nie odpisze DAM ZNAĆ KIEDY PRZYJMĘ KOLEJNE

Gość gosc21
widze ze cos cisza sie zrobila ;]

Gość slawkaaa
Ja już wyslalam Ci odpowiedzialam na pierwszy mail.Kiedy dostanę wrozbę.dobroslawa2@o2.pl

Jolciu czy ja również mogę liczyć na Twoją wróżbę?? mój adres to : zabusia7@op.pl Z góry dziękuję🌻 Wszystkiego Najlepszego w nowym roku :)

Jolciu ja tez bardzo prosze o wrozbe:)poczekam w kolejce i jak bedziesz miala chwilke wolnego czasu to prosze napisz mi to moj e-mail megamyszka@op.pl.:) bardzo dziekuje:)

W związku z tym , że był Sylwester i sprawy rodzinne uniemozliwiły mi wróżenie chciałam tylko napisać, że o nikim nie zapomniałam i od jutra zacznę odpowiadać na wasze maile Z góry przepraszam ale mam nadzieję, iż zrozumiecie, że mam również życie prywatne które ostatnio przysporzyło mi trochę problemów i dlatego nie byłam w stanie zająć się Waszymi prośbami

ok Jolcia rozumiem i nie ponaglam. bede czekac cierpliwie, choc przyznam ze to ciezkie, zwlaszcza dzis , mam taki ciezki nastroj i taka jestem przytloczona, czekam z nadzieja ze Twoj mail z wrozba doda mi duzo milych wiadomosci a jesli jednak nie bedzie taki pozytywny jakbym chciala to chociaz pomoze mi znalezc jakies rozwiazania albo pomoze zrozumiec co nieco :) pozdrawiam 🖐️

Gość Niepewna siebie 25-latka
Jolu ja już wysłałam Ci mailika z moim imieniem i datą urodzenia. Mam nadzieję że doszedł. Mi się nie spieszy więc nie ponaglam. Chętnie poczekam na twoją wróżbę :)

Gość Niepewna siebie 25-latka
Ciekawi mnie tylko jak to mówisz jeśli widzisz coś niedobrego w kartach. Co robić jeśli ktoś np. pyta czy będzie mieć dzieci a Ty nie widzisz tego w kartach to jak to mówisz ? Bo przecież to chyba niewdzięczne zadanie. Każdy przecież oczekuje że dostanie dobrą, optymistyczną wróżbę a nie złą.

to w jaki sposób przekazuję wieści złe to już moja tajemnica poza tym po raz kolejny powtarzam to co w kartach nie jest wyrocznią ,to co się zdazry zalezy juz od nas , bogatsi o wiedzę z kart co może się przytrafić, jakie rozwiązanie byłoby dla nas najbardziej korzystne sami podejmujemy decyzję o swoim losie. Pamiętajcie, że pomimo tego iż tarot jest dokładny nie znaczy zarazem , że jest nieomylny i to co wywróży nie musi się spełnić, mając silna wolę mozemy zmienic nasze przeznaczenie. Są karty dobre i złe. Poza tym przyjmuję zasadę , iż karty negatywne nie są straszne jeśli pojawia się w układzie jeden raz. Obawa następuje wówczas gdy pojawiają się dla danej osoby za każdym rozkładem , dlatego jeśli faktycznie układ jest niekorzystny staram się go rozłożyc ponownie i na nowo przeanalizować, jesli jednak nadal pozostaje niekorzystny mam swe sposoby by go przekazać

Gość kawalRURY
czekam na maila uczciwa@tlen.pl

Gość mariaana
Jolcia26 prosze o wróżbę!!!!! Z góry dziękuję mariaaanek@wp.pl

Gość kawalRURY
w chwili obecnej jestem w takim stanie ze moglabym zrobic najgorsze!mam dosyc zycia-nie ma on dla mnie sensu!

Gość taka jednaaaaaaaaaa
a kiedy ja znajdę swoją drugą połówkę ( mężczyznę) ?? w tym roku ? jeżeli tak to proszę o miesiąc lub porę roku :D aaa no i czy będzie przystojny :) POzDrAwIaM !! 🌼

Gość jkkJDS
Czy to ten jedyny na całe życie? Czy ta druga połówka kocha? Czy bede z nim szczęśliwa, będą dzieci jakiej płci, i kiedy znajde prace?

Gość jkkJDS
Oj wróżka chyba straciła dar!

Gość cofli
dziedobry....kiedys ktos mi polecil ta stronke..;-)0...moze nie wierze......we wruzby...nawet jak czytam choroskopy...to zawsze jest inaczej zawsze...wszystko suuper..i wogóle..raj......a to nie prawda...nie mam pracy nie mamm milości..................tego jedynego.. potrzebuje kogoś kto mi to przynajmniej w zarsie pokuklada...nie wychodzi mi w życiu bo jestm nie zaradna..to wiem..i odczuwam na wswojej skorze................ dletego bardzo mnie interesuje............by mi ktos troche..poukladal w tym wszystkim..choścby wróżka...;-)) mój mail:cofli@interia.pl mam nadzieje na odpowiedz....

Gość wróżko where are you

Gość Sama sama
Kochana Wróżko, odpowiedz mi kiedy wreszcie spotkam wymarzonego mężczyznę? A może dać sobie spokój z marzeniami i kupić wibrator? :):):) sofi40@o2.pl

wrozko jak tam Ci idzie?? duzo jeszcze zostalo ?? tak sie zastanawiam czy dostalas mojego maila z imieniem i data bo cicho strasznie i na forum i w mojej skrzynce ;)

Mangusto - mailik doszedł spokojnie, no rozkręcam się po swych niepowodzeniach życiowych i powoli zaczynam wam wróżyć dotrę do każdego kto odpowiedział na mego maila a reszta no cóż widzę , ze pomimo mych próśb namnożyło się osób chcących wróżby no ale ja na razie nie notuję kolejnych adresów bo się zagubię pisałam wcześniej, że dam znać