Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam rady

skasować go czy...poczekać ?

Polecane posty

Gość szukam rady

Jestem zakochaną kobietą w facecie poznanym przez neta. To ok roczny"związek".Było nam cudownie chociaz nigdy się nie spotkalismy.Po jakims czasie ja poczułam to , co czuję nadal. On postawił mi ultimatum-nie chce związku , nie chces się angażować emocjonalnie.Sporo razem przezylismy, kłóciliśmy się nie raz.Zawsze wracał a ja zawsze czekałam.Czesem nie mogłam i pisała mu o tym czuję . Wkurzał się , ale wiedziałam, że lubi takie słowa. Wiedziałam, że jestem mu bliska. Myśłę ,ze kiedyś ktoś bardzo go skrzywdził i stąd ta nie pewność mnie i moich uczuć.Wiem, że myslał o mnie ciepło, wystraszył się tylko mojego uczucia. Podczas naszej rozmowy było naprawdę gorąco i emocje były cudowne.On nagla powiedzaił, że coś się dzieje z jego psem... Po paru minutach, ze ma już tego wszystkiego dość. To była nasza rozmowa. Od miesiąca milczy,ale nie skasował mnie z kontaktu.A ja jak taka głupia uparcie czekam na niego i tylko dla niego net włączam.Cierpię i tęsknie tak, że to aż boli fizycznie. Co radzicie, jak zapomnieć, skasować go ???

Gość olciapolcia
skazuj też to przechodziłam albo utrzymuj znajomość, a w realu znajdz sobie kogoś, kogo pokochałabyś, byłabys z nim live, a nie wirtualnie

Gość daj spokój
skasuj go, zablokuj i zapomnij zresztą i tak pewnie jest żonaty

Gość pffffffffffffffffffff
dziewczyno jak czytam co piszesz to sorki ale śmiać mi sie chce - takie netowe "związki" są żałosne! wiem bo sama to przeżyłam i teraz brechtam sie z tego jak była taka naiwna i głupia! olej go, daruj sobie, bo wiekszosc na necie to ściemniacze - nie znasz go tylko masz o nim swoje wyobrażenie, nie wiesz co robi, jaki jest, jak wygląda! łatwo sie "zauroczyc" swoichi fantazjami, a czesto potem realia bywają okrutne. faceci maci ci w głowie i widać ze ma jakies problemy emocjonalne - innaczej albo zaproponowałby spotkanie, wykazał chec poznania ciebie, albo by trakotwał cie normalnie, jak koleżanke do pogadania a nie odwalał jakieś schizy z psem. skasuj go bo śmieszne jest przejmować sie kims kogo nie znasz. szkoda czasu na siedzenie przed netem, poznaj lepiej kogos w realu a nie tracic czas z jakimis wariatami na gg czy innych komunikatorach. lepiej odrazu sie spotkać, a jesli nie to dac sobie spokój.

Gość szukam rady
Dziekuję kochani. Ale to takie trudne. Jest kawalerem, to wiem napewno. Dlaczego tak postapił-znacie odpowiedz na moje pytanie?

Gość olciapolcia
i już chyba wiesz, co masz zrobić wszyscy radzą Ci to samo

Gość daj spokój
może po prostu poznał kogoś w realu? a może nie byłaś jedyna netowa? może uznał, że się za bardzo narzucasz?

Gość pffffffffffffffffffff
a skad wiesz????????????? pisałas ze sie znacie tylko z neta - wiec czy naprawde ejstes głupia i naiwna i wierzysz we wszystko co on ci powie? no sorki ale wyzuzuj! wiesz tylko to co on ci sam powiedział a skad wiesz czy nie kłamał? moze on ma rodzine, albo jest jakism zyciowym niedojdą . bo jaki normalny facet tak sie zachwouje? stawa ultimatum żadnych związków, ciekawe dlaczego. nie badz idiotką i olej dupka.

Gość aaala
uwiezr mi ze nie da sie dobrze poznac czlowieka przez internet! a na pewno nie da sie w nim zakochac!!! moim zdaniem powinnicie sie spotkac a pozniej dopiero moglabys stwierdzic ze cos wiecej do niego czujesz! koles moze Ci sciemniac a tak naprawde jest od Ciebie o 30 lat starszy i ma zalozona juz rodzine i moze dlatego nie zaproponowal Ci spotkania! odpusc go sobie bo nie jest wart Twojego cierpienia!!!! i wybierz sie gdzies do kaiwrni albo zaciagnij kolezanke na tance i tam moze spotkasz tego jednego jedynego :)takze dzialaj i nie mysl ze on jest taki wspanialy i zaden chlopak mu nie dorasta do piet bo tak na prawde to Ty go nie znasz

Gość edres 1984
do szukam rady: a mogę wiedzieć jak ma na imię i gdzie mieszka? miałam podobną sytuację :/ mam nadzieję ze nie chodzi o tego samego chłopaka.

Gość żałosne......
związek a nigdy się nie spotkali hahahahahaha A dzieci też sobie zrobicie przez net? :D

Gość Lacosta___
zauważyłam ze niektórzy faceci lubią tak sie "zabawiać" na necie - poznaja laski, "oczarowuja je" bo przewanie laska ktora non stop siedzie na necie to jakas sierota spragniona męskich kontaktów wiec łatwo na taką zarzucić sieć, i kiedy widze "zaangażowanie" prefidnie to wykorzystują. nawet nie wiesz ilu facetów tak robi, maja w realu kobiety ale sa znudzeni, potrzebuja dowartościowania i tak własnie postępują, a potem smieja sie z takich naiwnaiczek. druga opcja - to jakis rozchwiany, majacy problemy sam ze soba facet. a od takich najlepiej z dlaeka. użalający sie, wiecznie nieszczęsliwy, opłakujący niedudany związek - szukajacy pocieszenia na necie bo przeważnie nie umie sobie radzić w realu z kobietami. mi tam żadna opcja nie odpowiada.

Gość szukam rady
Odpowiem na te pytania tak-byłam jedyna, wiem co robil , mam mnóstwo jego fotek a on moich.Wiedzieliśmy o sobie wszystko. Ale to on wytyczał granice naszej znajomości. Pisałam mu dużo.Macie rację , pewnie stwierdził,że mu się nawet narzucałam. To moja wina,ale wiecie jaka jest zakochana baba... Ma problemy emocjonalne,to fakt,ale to stary koń -ma 35 lat.Ja jestem tez po 30-tce. Jeszze jedno, obiecalismy sobie coś -jesli któres kogoś pozna, lub uzna , że tę znajomośc trzeba zakończyć , to otwarcie sobie o tym powiemy. Dlaczego wciąz jestem w jego kontaktach a on nie powiedział tego obiecanego "pa" ???

Gość szukam rady
do adres 1984-podaj może gg lub tlena, pogadamy-ok?

Gość Lacosta___
widac ty nadal nie rozumiesz co sie do ciebie mówi. nie masz pewnosci czy to co mówił to prawda, skoro nigdy sie nie poznaliscie? kobieto masz 3 dychy na karku a jestes kompletnie niekumata. fotki? skad wiesz czy jego? moze brata, moze kuzyna - widziałas go na żywo? nie, nie. zreszta nawet jesli to jego foty to skad wiesz czy w innych rzeczach nie zmyślał - necie jest pełno bajkopisarzy! skad wiesz czy nie miał kogos, czy nie poznał lub nagle nie wrócił do poprzedniego związku! a to ze ma cie w kontaktach nic nie znaczy. specjlanie cie tak trzyma bo wie ze sie zaangażowałaś i nie chce tego stracić, bo faceci lubia byc adorowani.

Gość szukam rady
Podobałam mu się i to bardzo. Macie racje-to dziwne, ze nie chciał się spotkać itp. To chory człoweik, rozchwany emocjonalnie, dupek i tyle. Wiem co robić . Nie mogę tak zyć. Skasuję go , to może szybciej zapomnę . Dam znać co i jak .:)

Gość aaala
daj sobie z nim spokoj!!! facet na Ciebie nie zasluguje a poza tym zachowuje sie jak dziecko odpusc sobie

Gość szukam rady
Jeszcze jedno-napisać mu coś "od serca" czy skasować bez słowa?

Gość edres 1984
szukam rady: no ten mój to ma 22 lata i jest ze Szczecina, pewnie o nie ten...ale ten mój tez się przez pewien czas nie odzywał.

Gość ON NA PEWNO MA ZONE
LUB DZIEWCZYNE I DLATEGO NIE CHCE SIE ANGAŻOWAĆ!!!!!!

Gość szukam rady
No dobra,ale napisac mu "cos od serca" czy poprostu wawalić ?

Gość szukam rady
To ostatnie pytanie-odpowiedzcie proszę... Wywalić bez słowa czy machnąć coś "miłego" ?

Gość szukam rady
PLISSSSS....

Gość napisz
to co czujesz a pózniej skasuj go , tak bedzie chyba najuczciwiej wobec niego i Ciebie :)

Gość olciapolcia
daj sobie już spokój ilez go można przeżywać!

Gość nieeeee nie pisz co czujesz
nie rob tego!! poprostu go wywal i zapomnij o nim!!! bys glupia byla gdybys mu cokolwiek napisala!!

Gość napisz
hm ja jestem w podobnej sytuacji, eh te romanse netowe :( dlatego ja bym coś napisała na koniec, duma to nie wszystko

Gość daj spokój
nic nie pisz, tylko od razu go wywal, pokażesz w ten sposób więcej klasy, niż jakbyś miała mu jeszcze pisać teksty w stylu: kochałam cię, ale to zniszczyłeś. wywal drania i nie daj się więcej wodzić za nos, szkoda czasu i szkoda nerwów ;)