Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwica

laski pare pytan mam......help...

Polecane posty

Gość dziwica

tak wam dobrze te dyskusje ida to moze i mi podpowieta cos-niecos... sprawa jest taka jestem dziewica,chce zaczac sie kochac z moim facetem... (zadnych uwag na temat gotowosci dobra, ja juz swoje wiem co chce!!!) ale jak to ja zawsze wole najpierw spytac niz potem plakac ze teg o nie zrobilam.. tak wiec,czy sama gumka nam wystarczy na dobry poczatek zeby nie wpasc,szczegolnie wplodne dni(bo mam ten problem ze zawsze jak sie spotykamy to jest zawsze w srodku gdzies cholera no!!!)... ?? a co do tabletek,to jakie sa w koncu najlepsze??byle byly tanie:) bo ja nie chce sie na dzien dobry rozbierac przed jakims niewyzytym starym dziadkiem w gabinecie... a co jak czesto sie je bieze co dzien, co tydzien, wystarczy przed??? a globulki? szukam dobrej ochrony przed becikowym... za mloda jestem... pomozecie????

Gość midian
sama gumka i to w plodne ? hm ...teoretycznie gumka ma za zadanie nie pekac i nie przepuszczac dlatego dla bezpieczenstwa zrobie z gumka przerywany a bedzie najbezpieczniej. Co do tabletek. 87 rocznik, mlodziutka strasznie jestes ....moze poczekaj lepiej .. no a jesli juz sie tak palisz do tego to niech Cie zbada lekarz. cytologia itd... i przepisze ci najdelikatniejze z mala dawka hormonow. Bierze sie je o stalej porze codziennie przez 21 dni, nastepnie robi sie 7 dni przerwy i ósmego dnia zaczynasz kolejne opakowanie. Objawy przy tym są rozne .... to ci lekarz najlepiej powie.

pff... i Ty mowisz ze juz wiesz... sorki.. od poczatku: tabletki bierzesz codziennie o stałej proze - tylko wtedy dzialają! co do samej gumki: jeśli potraficie prawidlowo ją zalożyć i jesteś pewna, że Ci starczą to powodzenia... same globulki odradzam -> ale w polączeni uz gumką nie jest źle... z resztą i tak powinnaś iść do gina, on/ona najlepiej Ci powie, pozdrawiam