Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

narinka

KTO NIE SPI REKA W GORE !!

Polecane posty

Gość agushka

salut, noo, przeta Ty tu jednym z glownej ekipy jest, to nie do ciebie było :) masz kwiatuszka i zasusz 🌼 kolejnego zresztą do kolekcji. i wystaw łape, tak integralnie do nas. 🖐️

dobrze jest ...seksik byl ....porozumienie nacodzien tez bez barier ... on jest zajebistym mezem ....no i ekstra kochankiem ... ❤️ dla mojego kochanego ....

Gość mOOds
ja chcę winka ale grzańca nigdy nie piłam grzańca , podobno najlepszy grzaniec , więc chlup i buzi 😘 ;)

salut powracaj z dalekiej krainy ...czekamy ...ja tez ...chociaz zbyt bardzo mnie nie lubisz ....

kafeteria nie chciala mi sie wlaczyc :O co do seksiku anuclio ;) to teraz? przed chwilką? mm, slodko, szybkie numerki bywaja ekscytująccee :):):)) eh. bliskosc mojego [juz nie..:(] misia. brakuje mi jej bardzo :(

jestem jestem ..nie spie ..i kwiatki susze suszarka ..no :P ale kurna ..po co mi one ..sam sie nad tym zastanawiam :D i łap nie wyciagnie o nie ,,,:P:P:P

ja i nerwowanie kogos..nigdy!!!!:D narinka spoko wyluzuj ..bo mnie pogryziesz jeszcze :D a ja do delikatnych naleze:P:P:P

to łapa w gore łapserdaku :D pees. anulcia, gdzie sie zawieruszylas?

seksik byl ale wczesniej ....maly przeszkadzal ....nie doszlam ...bylam zla ...

lapserdak mówi:P no podnoscie ...lapy w góre!!!!!! i fale jak na poczatku ...:D:D i to juz ..!!!!!!!:P:P:P

dziwne to, prawda? niby nic nie znaczacego, a tak nieciekawie sie robi, gdy.. \'..on ma orgazm, a ja nie\'.

naszczescie ja doszedłem uffffffff...D:D:D:D: do domu z baru ....prosta droga;):D:D:D:P

salut czy ja odczytam wreszcie jakies choc jedno slowo skierowane do mnie ...czy tylko narinka mnie lubi ?

Gość Dozorca ANioł
Wkurwia mnie twoj topik, jakiś [pojebany jest. Moderatorzy, usuńcie go, bo zacznę kląć i być wulgarna, że i tak go usuniecie!!!

Gość zgadzam sie z dozorca
do chuja wafla jebanego pierdolicie jakies farmazony, zero fantazji, klo wzajemnej adoracji lesb

nie zawsze ma sie to co chce ...maly zawinil ...ale nie bede obwiniac dzieciulka ....

no skoro sie domagasz i tak bardzo chcesz ..to ten post przeznaczam tylko dla Ciebie ...ANULCIA;) zauwazyłem Cie:D:D a tak na powaga ..to ja nie w temacie ..wiec po co mi sie wypowiadac he? narinka ..fajnie machasz:D:D:D

pierdolcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anulcia, nawet jesli salut jest zimnym draniem [ ;) ] i wstydzi okazywac sie uczucia to czy ja Ci nie wystarczam? ;) skad jestescie? ja wroclllaaaw :)

Gość Dozorca ANioł
no przeciez kurwa ostrzegałem, wypierdaaaaaaaaaaalaaaaaaaać!..........................................................................................................................................................................................................................! no, to by było na tyle! po prostu tytuł jakoś mnie drażni. Odetchnąłęm, ulżyłem sobie! no!

jak wam sie kurwa nie podoba to spierdalajcie stad i nie wpierdalac sie w nasze dyskuskje ...

dozorco ..fakt wkurwia cie brak .kurew i pierdolenia kotka za pomoca młotka ..ale cóz nik nie jest doskonały ... jeden lubi rybki drugi pipki ..wiec spoko woza ..:P idz tam gdzie czujesz sie jak w domu ..Pan z toba .. razem z podwładnymi ujadajacymi pisekami:P:P:P a łapy nadal nie wystawie ..bo mi sie nie chce:D:P

salut chyba za duzo popil z tamta banda frajerow i zasnął :P noo anulcia, to kiedys, nie ma bata, na kawie sie spotkamy ;) kawalek drogi jest ale okazja napewno bedzie. a mnie wlasnie na gg moj byly probuje przeprosic. ale nie dam sie. za dyzo zlego powiedzial. wiem ze tym krzywdze sama siebie. i skazuje na cierpienie. ale my nie jestesmy dla siebie ;(

Gość gość
chodz dozorco do mnie na topik z debilami, tam sa kurwy i w ogole jest zajebiscie.pozdro600

salut pomyslowy jestes ...ja chyba nigdy bym nie wymyslila takiego tekstu na poczekaniu ...