Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sukienka

rajtuzy do malej czarnej?

Polecane posty

Go艣膰 sukienka

witam - na sylwstra mam zamiar zalozyc mala czarna na ramiaczkach do tego rozowy szal i zastanaiwiam sie jakie rajtuzy wybrac: czarne czy brazowe?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja osobiscie
wole cia艂owe, ale jesli kupisz jakies 艂adne kabaretki to mog膮 by膰 czarne, ca艂ych czranych ja nielubie i nie nosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
kabaretki raczej odpadaja poniewaz sukienka jest z koronki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mar
czarne po艅czochy samono艣ne wyko艅czone koronk膮 12-15 DEN b臋d膮 OK !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rajtuzy cia艂owe
hehehehe.:D.....dobre....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
bardzo chetnie zalozylabym ponczochy, poniewaz bardzo lubie w nich chodzic, ale zdecydowanie w cieplejszych porach roku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do rajtuzy cia艂owe
czyli takie kt贸re maja kolor taki jak sk贸ra, nie wida膰 wtedy ze masz rajstopy-brazowe sa w innym kolorze, ciemniejszym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuu
je偶eli sukienka z odkrytymi ramionami to kolor be偶owy-czarne odpadaj膮-chyba 偶e to kabaretki(kto ci powiedzia艂 偶e do koronek nie pasuje kabaretka)poza tym najlepsze b臋d膮 po艅czochy-przecie偶 nie nie b臋dziesz ta艅czy膰 w 30 stopniowym mrozie. poza tym: RAJTUZY TO TAKIE CO艢 BEZ ST脫P-A to o co pytasz to rajstopy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meluzynka
Dziewczyny, a co polecacie do balowej sukni koloru morskiego, a to tego buciki na paseczkach (odkryta pi臋ta, palce) - jakie rajstopy? Cieliste czy czarne???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
do koronki moze i pasuje kabaretki, ale szal jest tak jakby z siateczki, wiec jesli kabaretki do najlepiej wygladalyby rozowe, ale jakos nie jestem chyba na tyle odwarza lub ekstrawagancka, wiec zastanawiam sie nad kolorem rajstop lub ponczoch, spodobal mi sie pomysl z czarnymi rajstopami z tylu z szwem, sama nawet zastanawialam sie nad takim rozwiazaniem, tylko zakladam czarne sandalki, wiec nie wiem czy bedzie to dobrze razem wygladac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedorna
Lepsze od czarnych b臋da grafitowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniecznie r贸偶owe kabaretki
!!! Nic innego nie pasuje. Czarne rajstopy beda wygladac膰 obciachowo, jakby艣 nie wiedzia艂a, co za艂o偶y膰... Cieliste, br膮zowe, be偶owe nie pasuj膮 do czarnych koronek i r贸偶u. Ewentualnie mog艂y by by膰 w uko艣ne pasy r贸偶owo- czarne, ale nie wiem, czy takie znajdziesz... Najlepsze b臋d膮 r贸偶owe rajstopy- g艂adkie w kolorze szalu, ewentualnie kabaretki. G艂adkie b臋d膮 bardziej elegancki, zw艂aszcza je偶eli kolor b臋dzie dobrany do szalu- po prostu b臋dzie super. Kabaretki b臋d膮 ju偶 bardziej w stylu vintage, ale te偶 bardzo fajnie;) Mam tylko nadziej臋, 偶e ta sukienka nie jest taka ca艂kowicie koronkowo-przezroczysta... Nie przejmuj si臋 tym r贸偶em na rajstopach. Jest to mocne zestawienie, ale za to bardzo eleganckie. Du偶o lepsze ni偶 br膮偶, czer艅, albo be偶 czy inne kolory zupe艂nie od czapki. Poza tym mamy od tego sylwestrowe zabawy, zeby sie zdoby膰 na odrobin臋 ekstrawagancji:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja dobra rada
Najlepiej po prostu ubrac wszystkie mozliwe zestawienia i... zobaczyc jak jest najlepiej - kazdy ma inny gust w dobieraniu do siebie ciuchow itp...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
to ju偶 nie dla mnie chyba topik...wybaczcie...odkryte pi臋ty i palce i rajstopy...zero elegancji, dobrego smaku i przede wszystkim oble艣ne, fuj. nie mo偶esz za艂o偶y膰 innych but贸w?te zostaw na cieplejsze dni-nie nosi sie do nich nic-noga musi by膰 bosa. Mo偶e jeszcze koszykarskie skarpety frotte jej doradzicie-koniecznie w kolorze pink. Rajstopy nie maj膮 pasowa膰 do szala.Maj膮 pasowa膰 do ramion i reszty cia艂a-je艣li takowe jest odkryte.Elegancka kobieta wie 偶e w ostateczno艣ci w ZIMIE(bro艅 Cie.. w lecie) mo偶na za艂o偶y膰 uniwersalne czarne lub grafitoew. R贸偶owe hehe, ubaw do ko艅ca dnia...

Udost臋pnij ten post

Ja bym w艂o偶y艂a takie po艂yskliwe, niemal przezroczyte w kolorze lekko be偶owym ale nie zmieniaj膮cym naturalnej barwy sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
a do szala dobiera si臋 np. torebk臋 i buty,spinke,broszke, lakier na paznokciach, r臋kawiczki itp.............ale nie rajstopy

Udost臋pnij ten post

Acha.. wa偶ne jest te偶 to jakie buty si臋 ubiera do rajstop. Np. ja do sanda艂贸w w 偶yciu nie ubra艂abym rajstop.

Udost臋pnij ten post

Od razu wida膰, jakie specjalistki si臋 tutaj wypowiadaj膮. 呕e sanda艂y w zimie to obcich- fakt. I do rajstop te偶 nie pasuj膮 za bardzo... Ale r贸偶owe rajstopy, zw艂aszcza w delikatnym, nie "barbie" kolorze s膮 batrdzo eleganckie. Je偶eli nie wiecie, to w tym sezonie najmodniejsze s膮 w艂a艣nie kolorowe rajstopy. Torebki nie dobiera si臋 do but贸w i szala.... :( Tak robi膮 tylko babcie z moherowymi antenkami na g艂owach- czarne torbo i buciki.... Gdzie wy 偶yjecie?! Je偶eli dziewczyna jest m艂oda, to powinna si臋 ubiera膰 modnie, pomys艂owo i wygodnie. A tak apropos- od kilku 艂adnych sezon贸w supermodnym i eleganckim dodatkiem jest du偶a torba, kt贸ra wyr贸偶nia si臋 kolorem, jest pi臋knym dodatkiem sama w sobie. Pasuje do stroju, ale wyr贸偶nia si臋 kolorem. St膮d np. popularno艣膰 toreb LV. Ja na pewno za艂o偶y艂abym rajstopy w tonacji przygaszonego r贸偶u, jakie艣 eleganckie buciki na niewysokim obcasie, z zaokr膮glonym przodem- wygodne w ta艅cu, ma艂膮 czarn膮 i za艂o偶y艂a ciekawe, np. r贸偶owo- czarne, lub srebrne (ale raczej du偶e) dodatki. Ewentualnie pasowa艂o by postarzane z艂oto. Dobra rada dla Ciebie, dziewczyno- nie s艂uchaj modni艣 sprzed II wojny 艣wiatowej, bo kiepsko na tym wyjdziesz. To nie remizowa pota艅c贸wka (mam nadziej臋...) Tylko troch臋 mnie niepokoj膮 te koronki z kabaretkowym szalem.... A czarne lub grafitowe rajstopy do ka偶dego stroju, zw艂aszcza do czarnej sukienki na rami膮czkach, to szczyt bezgu艣cia, moim zdaniem. 艢weiadcz膮 o ignorancji w stosunku do wa艂snego stroju, zachowawczo艣ci i braku odwagi, w艂asnego zdania. Zauwa偶cie, czy jakie艣 gwiazdy si臋 tak ubieraj膮 (zw艂aszcza na galach w zimniejszym klimacie, bo w LA, to wiadomo, ze nie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m膮drali艅ska krypcia
a ja proponuje rajstopy lub ponczochy do koloru bluzki... jesli masz np 艣liwkowa bluzke to sliwkowe.. no oprocz kolorow oczojebnych... ladnie tez wygladaja rajstopy z wzorkami lub podluznymi paskami... a takze ze schodkami... ostatnio mozna kupic nawet rajstopy biodrowki gatta .. do spodnicy takie najlepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
Pani r贸偶owa kabaretka.....daje nam do zrozumienia 偶e gust to moda a moda to elegancja i dobry smak. mam 25 lat i ubieram sie raczej modnie-ale nie za wszelka cene.Bo jezeli tandeta jest modna to ja dzi臋kuj臋.nawet sexi nie wyklucza elegancji i dobrago smaku.sama nosze muszkieterki i mini a nadal jest to eleganckie i gustowne.Pewne kanony nie ulegaj膮 zmianom_tak jak "ma艂a czarna"jest zawsz ok. Swoja drog膮 zawsze zastanawia艂am si臋 kim s膮 te bezgu艣cia, kt贸re zmnieniaj膮 swoj styl w momencie gdy zmienia sie moda.Moda jest dodatkiem-bardzo wa偶nym-ale bez poczucia smaku jest niczym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meluzynka
Dziewczyny, b艂agam porad藕cie!!!!1 Co polecacie do balowej sukni koloru morskiego, a to tego buciki na paseczkach (odkryta pi臋ta, palce) - jakie rajstopy? Ja wiem, ze do sanda艂贸w to rajstopy nie bardzo, ale przecie偶 na bal nie p贸jd臋 z go艂ymi nogami... Cieliste czy czarne???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
w ostateczno艣ci polecam cieliste do morskiej sukni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
kup takie bez wzmocnie艅(takie zgrubienia na palcach) i najlepiej z jedwabiem. One nie s膮 drogie-z gatty kosztuja chyba 8 z艂.

Udost臋pnij ten post

jasssssne:) Ja akurat ubieram si臋 bardzo klasycznie, je偶eli chcesz wiedzie膰. Lato- szerokie, proste i jasne spodnie, prosta g贸ra. Zero latania z odkrytym brzuchem, zero r贸偶u (ani jednej rzeczy w garderobie...), zero szpileczek itd. Naturalne materia艂y- we艂na, len, bawe艂na, sk贸ra. Daltego tylko dodatki mog膮 by膰 zwracaj膮ce uwag臋, modne. A rajstopy do ma艂ej czarnej, zw艂aszcza w wieczorowym estawieniu za艂o偶y艂abym w jakim艣 kolorez na miejscu tej pani. Blady r贸偶, fuksja, przydyminoy r贸偶 moim zdaniem doda szyku, orginalno艣ci i nie b臋dzie banalny. Ja nie chodz臋 w mini w przeciwie艅stwie do ciebie i nie kieruj臋 si臋 艣lepo mod膮. Ceni臋 tylko ubrania o klasycznych krojach i z dobrego materia艂u i niejednokrotnie s艂ysza艂am od osb贸b zanj膮cych si臋 na rzeczy, 偶e 艣wietnie si臋 ubieram. Poza tym, jestem architektem, wi臋c pozwol臋 sobie zauwa偶y膰, 偶e co艣 o zestawianu kolor贸w i o estetyce wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejkuuuuuuuuuuu
no to si臋 spotka艂y艣my-ja sko艅czy艂am archtekture wnetrz .jestem dekoratorem.pozdrawiam.c贸偶 opinie mo偶emy mie膰 sprzeczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meluzynka
Ojejku - dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my艣l臋 ze jednak czarne
Te r贸偶owe rajstopy czy po艅czochy wydaj膮 mi si臋 jednak ryzykowne, bo r贸偶 r贸偶owi nier贸wny i jak si臋 ich nie dobierze idealnie do koloru szala, to wyjdzie jarmark ;-) Ja bym za艂o偶y艂a czarne cieniutkie, do tego czarne dodatki i srebrna bi偶uteria, makija偶 w tonacji czarno-kawowo-szarej. Ew. tak jak ju偶 kto艣 proponowa艂, wypr贸buj kilka par rajstop w r贸偶nych kolorach i zobacz, kt贸re najlepiej pasuj膮. Ale w razie w膮tpliwo艣ci - czer艅 jest zawsze najmniej ryzykowna. Tylko buty zaloz wtedy z zakrytymi palcami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
dziekuje wszytski za wypowiedzi, szkoda tylko ze ile wypowiedzi tyle prawie propozycji :-) co do rozowych rajstop to raczej podziekuje za takie zestawienie, to nie w moim stylu i nie czulabym sie w tym dobrze. buty - wiem ze moze nie sa najodowiedniejsze, ale postawilam w tym wypadku na wygode, gdyz zamiezam sie dobrze baic i tancowac, a nie grzac miejsce przy stole mysle ze zdecyduje sie na rajstopy w ladnym opalonym odcieniu ale nadal czekam na propozycje:-) do koniecznie rozowie kabaretki - musze Ci zmartwic, to jest wlasnie bal w remizie, czyli jak to nazwalas remizowa potancowka, tylko z tego co wiem bedzie tam wiele wplywowych ludzi z regionu kraju w ktorym mieszkam. To ze bal w remisie nie musi oznaczac wiejskiej zabawy, choc i tak nie raz slyszalam ze takie sa najlepsze a nie sztywne bale...

Udost臋pnij ten post