Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audunia

Żle mi i smutno

Polecane posty

Gość audunia

zle mi i smutno bo bede siedziala na sylwestra sama jestem zalamana kuzyn mnie zaprosil i zrezygnowal

nie martw sie ja siedzialam w tamtym roku sama kupilam sobie szampanika i pilam i wcale mi nie bylo zle nawet lepiej jak bylam ze swoim facetem ktory robil mi tylko awanturki w sylwka

Gość niesie Cie pozytywna myśl
spoko ja tez chyba nigdzie nie idę...zreszta nie lubie sylwestra....pozdrawiam

Gość nieznajoma 25
ja ostatnie 4 lata siedzialam w domu nawet bez szampana..jednego roku o 23ciej bylam w luzku to dopiero dolina czulam sie jak 60tka..wiec nie lam sie zawsze moglo byc gorzej..pozdrowka

Gość a ja na sylwka
biore dwie melatoniny na spanie i kłade się ok 21. Pozdrawiam

Gość miniaturka
jest full osób które są same i także nigdzie nie idą na sylwestra wyluzuj (-:

Gość raf z gor
sylwest jest co roku, nie martw się, za rok sobie to odbijesz

Gość niuniaP
Ja też nigdzie nie idę, siedzę sama w domciu już drugi rok. Ale wcale się tym nie martwię, bo po co? Ty też się nie martw! Pozdrawiam! 🌻

Gość ---Reni---
Ja mam 25 lat i też będe sama siedziała w domu - chyba pierwszy raz od 10 lat, nie trzeba sie łamac.

Gość barmanka kad
a ja mam z kim isc mam gdzie a i tak strasznie nie nawidze tego dnia :(

Gość galsomina
ja tez siedze w domu:/ale pocieszam sie tym za na drugi dzien w nowy rok bede wyspana,swiezutka!A sylwka odbije sobei inny razem przeciez karnawał sie zaczyna!

Oj, tam, głupota z tym sylwestrem jakaś, przymus szampańskiej zabawy. Phi, a w lutym już nie można się szampańsko bawić? Albo w lipcu? Tak ważny ten kalendarz gregoriański? Jeszcze niejedna świetna zabawa przed Tobą, nie martw się :)

Gość myove
wiecie co?pociesza mnie fakt,że nie tylko ja zostaje na sylwestra sama w domu.wy też...posmućmy się razem....albo urządźmy sobie imprezkę razem;-);-)

A tam, Sylwek. Co byś robiła, gdybyś gdzieś poszła? Pewnie z leksza byś się upiła - jak 2/3 tego kraju, film by Ci się urwał, a z Sylwka byś miała tylko ból głowy w pierwszy dzień nowego roku. Po cóż Ci to? To najgorszy scenariusz, co prawda, ale niestety najczęstszy :|

Gość rosa e nero
ja też będę odsiadywac sylwestra w domu, za dużo szumu wokół tego dnia, rzeczywiście można sie dobrze bawić nie tylko w sylwestra, tworzy sie niepotrzebne ciśnienie wokół tego dnia, ja od wczoraj mam większe problemy niz sylwester w domu, dużo większe i w koszmarnym nastroju zakoncze stary rok i źle zacznę nowy rok, z własnej głupoty!!!!!! To dpiero coś!!! 😭

Gość christine
a ja spędzę Sylwestra z nudnym mężem i równie nudnymi znajomymi, a wolałabym zostać w domu z dobrą książką. Faktycznie, głupota z tym przymusem szampańskiej zabawy akurat w ten dzień, dodatkowo podsycany w mediach. Zazdroszcę Ci, że 1 stycznia będziesz wypoczęta. Pozdrawiam