Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmookkiiaa

Czy mam racje!!!

Polecane posty

Gość mmookkiiaa

Ostatanio dosc czesto zdarza mi sie myslec o zyciu! I co jest najgforsze doszlam do wniosku ze moje zycie wcale nie bylo az tak ciekawe! Zawsze w zyciu wsyztskiego sobie odmawialam bo albo nie powinno sie tego robic albo co ludzie na ten temat powiedzom! Stwiedzilam ze z zycia trzeba korzystac ile sie da, ale dla mnie juz chyba jest za pozno! Trzeba cieszyc sie kazdym dniem, a z kazdej porazki tytlko odnosic nauke na dalsze zycie! Nie powinnismy odmawiac sobie zadnych przyjemnosci, za to powinnismy sie bawic, szalec i isc do przodu z podniesiona glowa a nie patrzec oc ludzie powiedza!

Gość moim zdaniem nie do końca
owszem, powinno sie cieszyć dniem, uczyć na swoich błędach, szaleć itp., ale z umiarem nie powinno sie przejmować tym, co powiedzą ludzie, ale wtedy, kiedy jest sie przekonanym o słuszności własnego czynu

Gość nie szalałaś i jakie są tego
skutki? do dziś piszesz : "powiedzOM" :o

Gość ale o co tobie kobieto chodzi
wrzeszyczysz tak żeby ludzie zaczęli tu ci mówić: tak, tak, masz racje, ale jesteś mądra, dojrzała. niestety! daruj sobie.. idź pranie zrób czy coś.

Gość mmookkiiaa
chodzi o to ze zycie nam przemija a my nic nie robimy zeby je troche urozmaicac... :(

no tak.. to zależy kto. Ja jestem młoda (bardzo) i na razie korzystam z życia - tzn. staram się robić ciekawe rzeczy (a zauważyłam że korzystanie z życia kojarzy się głównie z seksem i używkami i balangami) To chyba tak jest, że co byśmy nie robili, to po jakimś czasie wydaje nam się, że życie przecieka nam przez palce... Taki tragizm istnienia :( A jaka jest Twoja wizja życia spełnionego? Po prostu działać zgodnie z sobą...?

Gość mmookkiiaa
tak nie chodzi mi o szalenie "tylkiem" tylko ogolnie o zabwae ale w normach swoich wartosci :P